Vajon milyen a maszklyuk, és hogyan kell felvenni?
De édes a szöveg is betalált
Kár, hogy az emberek nagy többsége nem így gondolja.
Hát őőő, lehet, hogy hatásos lenne
Juj, ez durva. Semmilyen intoleranciám nincs, maximum néha fogyókúrázom, de akkor is felidegesít a “egyél egy kicsit, nem édes, alig tettem bele cukrot”. Elképzelem, az mit élhet át, akinek súlyos egészségügyi gondot okozhat akár egy gramm liszt vagy csepp tej. Az emberek olyan hülyék tudnak lenni.
Én is hülyét kapok ezektől az emberektől! Volt egy időszak, amikor semennyi fokhagymát sem bírtam megenni, ezért mindig direkt rákérdeztem, van-e benne? Kedvenc válaszom: csak egy nagyon kicsi. Hát, ilyenkor legszívesebben lefejeltem volna őket, hogy süket vagy b…d meg?! Azt mondtam NEM eszek olyat. KICSIT SEM!!! Annyira sötétek az emberek, hogy az már fáj
Ezek azok, akik bunkón megkérdezik, hogy miért nem szültél gyereket, ja, hogy nem lehet, bocsi, örökbefogadáson nem gondolkoztatok?
De hogy ne rontsam el a fórumot, itt egy vicces/cuki kép.
Ez egyébként akkor is érvényes, mikor egyszer kitalálod, hogy kivételesen szeretnél készíteni egy könnyedebb ételt karácsonyra.
Igen, sajnos sokan nem értik ezeket a dolgokat… Nálunk például több gluténérzékeny is van a családban, kedvenc sztorim, mikor vendégségben voltunk és muszáj volt fogyasztani a sütiből. Így hát levágtuk az alját, a piskótát, vagyis a lisztes részt, merthogy a teteje gluténmentes.
Vigyázzatok a kívánságokkal!