Nagyon rosszcsontok tudnak lenni. Nem tudok rà haragudni ,persze akkor megszidom, hogy nem szabad , de ennyi. Akkor sunnyant nem is mer ràm nèzni. Hű a fehèr kutyò szèp szìnes lehetett
Luise sminkel
Tegnap jelenésem volt, barátnős cukrászdázós beszélgetős. Elirigyeltem a sminkeket amiket itt látok majdnem minden nap, gondoltam én is jajj de szép leszek , csinálok smokey eyest meg teszek highlitert is.
Munkaidő vége előtt alkottam a mosdóban. Mindent szépen egymás után utoljára maradt a highlight .
Húzom- nem látszik.
Húzom- nem látszik.
Húzom- valami fura.
Ja kérem, reggel 6- kor mikor a sminkeket pakolásztam ez nekem nem tűnt fel….
Sebaj, bárkivel előfordul.
Jómagam egy rúzst és ajakápolót szoktam összekeverni, mert tök ugyanolyan a csomagolásuk. Persze együtt hordom a táskámban és állandóan szenvedek, hogy melyik melyik- aprók a betűk is a címkén (ugye az ajakápolót tükör nélkül is használhatom, de rúzzsal túlkenve a szám nem lenne az igazi).
Az a legszebb az egészben, hogy várom a pénteket, és hogy másnap nem kell kelni, erre vagy felébreszt egy ügyfél, egy szomszéd, naaa de ha nem akkor automatikusan ébredek hétvégén kuksolok korán, de ha munkába kell kelni az nem megy
Meg sem tudnék haragudni rá, olyan aranyos de ha belegondolok hogy az én kutyáim csinálnák lehet nem ezt mondanám
van egy befogadott keverék kutyám is amúgy, semmit nem tanítottunk neki, csak ugye szeretgetjük és nem értem hogy a francba tudja azt, hogy amit nem hordunk ruhát szétszedi, amit igen azt nem
Úgy látom vagyunk itt páran macskások
Szezonja van!
Ezt ma mutatta nekem valaki, de nem értem mi a vicc
Szerintem az, hogy mindenhol ott vannak még az űrben is
Én megrögzött poloska védő vagyok, mindig kitessékelem, ha betéved
Ott fent azért inkább ne nyiss ablakot
Nos igen…
@Piko888, @Luiselotte - ja hogy ennyi? Akkor nagyon túlgondoltam - azt hittem minimum egy észak-koreai lehallgatórendszer vagy valami ilyesmi
Lakatos Márk FB oldaláról.
Nálam tökéletesen így van.
Én feketével indítottam a hetet, mert hajnalban nem volt kedvem gondolkodni, hogy mi mihez passzol. Aztán maradtam a hét további részére is a sötétnél, mert nem jött volna össze egy teljes töltet a színes mosáshoz Szóval nekem általában a mosás a döntő. Vagy ha felveszek egy fehéret, akkor az a hetem többnyire fehér, hogy szombaton tudjak mosni
+1: mennyire vagyok késésben. Ha eléggé, akkor nem fogok harisnyával vacakolni.
Még +1: mennyire vagyok álmos/nyűgös/fáradt.
Természetesen az új ruhákat muszáj másnap felavatni.
Inkább nem írom ide a több lépéses poloska irtó rutinomat.
Igazából attól függ nálunk szegény pára élete, hogy ki ér oda előbb hozzá