Viccek, poénok, vicces képek - nevessünk együtt

Nagyon rosszcsontok tudnak lenni.:smiling_face_with_three_hearts: Nem tudok rà haragudni ,persze akkor megszidom, hogy nem szabad , de ennyi. Akkor sunnyant nem is mer ràm nèzni. Hű a fehèr kutyò szèp szìnes lehetett :rofl:

3 Likes

Luise sminkel :grinning:
Tegnap jelenésem volt, barátnős cukrászdázós beszélgetős. Elirigyeltem a sminkeket amiket itt látok majdnem minden nap, gondoltam én is jajj de szép leszek , csinálok smokey eyest meg teszek highlitert is.
Munkaidő vége előtt alkottam a mosdóban. Mindent szépen egymás után utoljára maradt a highlight .
Húzom- nem látszik.
Húzom- nem látszik.
Húzom- valami fura.
Ja kérem, reggel 6- kor mikor a sminkeket pakolásztam ez nekem nem tűnt fel….Kép Kép

8 Likes

:rofl: Sebaj, bárkivel előfordul.
Jómagam egy rúzst és ajakápolót szoktam összekeverni, mert tök ugyanolyan a csomagolásuk. Persze együtt hordom a táskámban és állandóan szenvedek, hogy melyik melyik- aprók a betűk is a címkén (ugye az ajakápolót tükör nélkül is használhatom, de rúzzsal túlkenve a szám nem lenne az igazi).

1 Likes

Az a legszebb az egészben, hogy várom a pénteket, és hogy másnap nem kell kelni, erre vagy felébreszt egy ügyfél, egy szomszéd, naaa de ha nem akkor automatikusan ébredek :joy: hétvégén kuksolok korán, de ha munkába kell kelni az nem megy :joy::joy:

1 Likes

Meg sem tudnék haragudni rá, olyan aranyos :joy::joy::joy: de ha belegondolok hogy az én kutyáim csinálnák lehet nem ezt mondanám :joy: van egy befogadott keverék kutyám is amúgy, semmit nem tanítottunk neki, csak ugye szeretgetjük és nem értem hogy a francba tudja azt, hogy amit nem hordunk ruhát szétszedi, amit igen azt nem :joy:

1 Likes

Kép

12 Likes

Úgy látom vagyunk itt páran macskások :smiley_cat:

6 Likes

FB_IMG_1632844290380

13 Likes

Szezonja van!

FB_IMG_1633702099532

16 Likes

Ezt ma mutatta nekem valaki, de nem értem mi a vicc

Szerintem az, hogy mindenhol ott vannak még az űrben is :smiley:

1 Likes

Én megrögzött poloska védő vagyok, mindig kitessékelem, ha betéved :relaxed:

3 Likes

Ott fent azért inkább ne nyiss ablakot :rofl:

2 Likes

Nos igen…

FB_IMG_1633712252095

12 Likes

@Piko888, @Luiselotte - ja hogy ennyi? Akkor nagyon túlgondoltam - azt hittem minimum egy észak-koreai lehallgatórendszer vagy valami ilyesmi :rofl:

3 Likes

Lakatos Márk FB oldaláról.
Nálam tökéletesen így van. :grinning:

FB_IMG_1633723793111

23 Likes

Én feketével indítottam a hetet, mert hajnalban nem volt kedvem gondolkodni, hogy mi mihez passzol. Aztán maradtam a hét további részére is a sötétnél, mert nem jött volna össze egy teljes töltet a színes mosáshoz :smiley: Szóval nekem általában a mosás a döntő. Vagy ha felveszek egy fehéret, akkor az a hetem többnyire fehér, hogy szombaton tudjak mosni :grin:

7 Likes

+1: mennyire vagyok késésben. Ha eléggé, akkor nem fogok harisnyával vacakolni.
Még +1: mennyire vagyok álmos/nyűgös/fáradt.

Természetesen az új ruhákat muszáj másnap felavatni.:rofl:

2 Likes

Inkább nem írom ide a több lépéses poloska irtó rutinomat. :roll_eyes:

1 Likes

Igazából attól függ nálunk szegény pára élete, hogy ki ér oda előbb hozzá :grinning: