Viccek, poénok, vicces képek - nevessünk együtt

A vasárnapi későn kelőknek egy kis reggeli ötlet :yum::hugs:FB_IMG_1632638938847

10 Likes

Most akkor jól látom, hogy PÁRIZSI van rajta.
FŐTT PÁRIZSI.
Nagyon jól megy a szilvához, tényleg :smiley:
Jó Isten gyere le……

2 Likes

Értem én, hogy egy helyre megy. De azért…
Jaj! :rofl::rofl::rofl:

4 Likes

Kép

11 Likes

Jézusom… na ettől aztán tuti fel lehet ébredni​:rofl::rofl::rofl:

1 Likes

Azt hittem, hogy reggel, ébredés után nagyon félreolvastam valamit, de ezek szerint nem.
Még kellene rá tonhalkonzerv.

4 Likes

Esetleg egy kis tömlős sajt.

5 Likes

:rofl::rofl::rofl:, ez nem a geci ronda sütik csoportból van? Tudtátok hogy van lapos föld csoport is :weary: :DD

Én még bepaníroznám azért.

3 Likes

Egyébként tuti bejön diétának is…egy két ilyen recept, és tuti elmegy az étvágyad egy-két órára… :nauseated_face:

1 Likes

rántott vegeta :rofl:

2 Likes

Na vajon mit lopott el ez a gazfickò?
20210927_14315020210927_143723

23 Likes

Jaaaj :grinning::grinning::grinning::smiling_face_with_three_hearts:

Kinek a lába…?

Azt hittem, Tammy Tanuka promókép.:rofl:

1 Likes

Mac blue brown pigment? :blush:

1 Likes

Igen :sweat_smile: leraktam a sminkes kosarat a földre, ès 2 percig nem figyeltem. Elcsórta, leràgta a kupakjàt, az 1/3 - a az àgyneműre meg a földre potyogott, a többit megmentettem. Az àrulkodó mancsot meg kellett örökìtenem :rofl: mèg egy kartont is gyorsan szètszaggatott - , mintha fizetnènek neki olyan tudatosan tèpkedi darabokra- ès a nagy munka utàn elaludt.
20210927_173847

18 Likes

Sírtam a röhögéstől, annyira édes kis pernahajder :rofl: :heart_eyes: :smiling_face_with_three_hearts:
(Persze ha az én holmimmal csinálná ezt valaki, nagyon mérges lennék :upside_down_face:)

3 Likes

Kis ördögfióka :star_struck:
Nekem anno egy rúzsom bánta…konkrétan megette a kutyusunk… :crazy_face: Meg egyszer egy alkoholos kihúzófilc betétet is… :laughing: Mindezt egy hosszú szőrű, hófehér kutyán képzeljétek el… :rofl: :rofl:

7 Likes

Nekem a féltve őrzött MAC szájfényeket ette meg anno a yorkim , kihalászta a fürdőszobaszekrényből. Meg egy borotvát is evett mellé, leginkább a nyelét, emlékszem szana- szét turkáltam a száját, hogy nem vágta - e el magát.
Tudnak alkotni.:grinning:
A fotón jól látom hogy bűntudat nincs ellenben egy enyhe sértettség látszik a pofiján ? :rofl:

6 Likes