Viccek, poénok, vicces képek - nevessünk együtt

A hozzászólások szerint mindez férjekre is igaz. :smiley:

FB_IMG_1570266425541

2 Likes
  1. Lehetőleg SOHA ne a szennyestartóba rakd a levett ruhákat, jó az ott, ahol épp leveszed, a lakás bármely pontján legyen is az.

Egy az egyben a párom az összes :rofl:

6 Likes

Szerencsére az én férjem eléggé rendszerető, úgyhogy részéről minden rendben landol a szennyesben, sőt, még arra is figyel, ezen ledobtam a láncot, amikor először megláttam, hogy a zoknikat összepározva dobja be. Nem teljesen, de a párokat egymásba fordítja, hogy együtt maradjanak.
Amikor a fiam 14 lett, bevezettük a szabályt, hogy akinek a zsebéből papírzsepi maradt a mosásban, az takarítja ki a gépet, szöszteleníti a sötét ruhákat (mert természetesen kizárólag a legsötétebb ruhákban maradhat papírzsepi), intézi az egészet. Azóta érdekes módon egy zsepi sem maradt a zsebében! Idén nyáron viszont az enyémben egy bennemaradt:grin:

4 Likes

43437565_1911291818960376_7368244867073310720_n

Nekem ez a kedvencem, mindig mosolyra (röhögésre) késztet.

13 Likes

A diabetikus cuccokat néha én is így kérdezem. Cukorbeteg kenyér, stb.
De mi az a sistergős botrafagyó???

1 Likes

Fogalmam sincs, nekem a cicaszopogtató is nagy rejtély.:smiley:

Az a macskanyelv lehet talán? :thinking:
Ès vajon mi az a lókeksz? :smile:

1 Likes

Screenshot_20191006_165812

6 Likes

FB_IMG_1570436377891

4 Likes

A botrafagyó elvileg a jégkrém. Ha sistergős, akkor valószínűleg az a pattogócukros oroszlános nyavalya lehet xD

1 Likes

Ma már megérte felkelni! Még tegnap este is ezen gondolkodtam :smiley:

1 Likes

FB_IMG_1570443792484

8 Likes

Notino osztrak oldal (jelenleg):

“Bestellen Sie 2 beliebige Produkte von Bath & Body Works und wählen Sie im Warenkorb eine 4. als Geschenk dazu.”

A 3. pedig a Mikulas ajandeka gondolom.

IMG_20191008_091818

2 Likes

Mi van a BBW gyertyákkal? (Angolos vagyok). Nagy kedvenceim, most is öööö, túl sok van itthon belőlük :smiley:

Ezt amúgy nem elírták? A magyar oldalon úgy van, hogy 3-at vesz a 4.-t ajándékba kapja pl itt: https://www.notino.hu/bath-body-works/bath-body-works-salted-pretzel-milkshake-illatos-gyertya-411-g/

Szerintem el, de nem vették észre azóta se.
Veszel 2 tetszőleges terméket és a 4. ajándék. Szuper. A 3. a Mikulás ajándéka vagy valaki nem tud számolni. Ez mutatja az oldal színvonalát.

2 Likes

Még ez az akció is egy vicc. Nálunk mindig van valami akció a BBW-ben, maximum 4 000 Ft-ért szoktam a 3 kanócos gyertyákat venni.

2 Likes

Lehet a Notino is így veszi, aztán drágábban eladja

1 Likes

FB_IMG_1570698380196

7 Likes

Nagybátyám boltban dolgozik, ő szokott ilyesmi kincset érő dolgokat mesélni. Nem írjuk fel őket, de ezek szerint kellene. :smiley: A legutóbbi talalkozásunkról az “olvéjz rágó” rémlik csak. XD

2 Likes