A hozzászólások szerint mindez férjekre is igaz.
- Lehetőleg SOHA ne a szennyestartóba rakd a levett ruhákat, jó az ott, ahol épp leveszed, a lakás bármely pontján legyen is az.
Egy az egyben a párom az összes
Szerencsére az én férjem eléggé rendszerető, úgyhogy részéről minden rendben landol a szennyesben, sőt, még arra is figyel, ezen ledobtam a láncot, amikor először megláttam, hogy a zoknikat összepározva dobja be. Nem teljesen, de a párokat egymásba fordítja, hogy együtt maradjanak.
Amikor a fiam 14 lett, bevezettük a szabályt, hogy akinek a zsebéből papírzsepi maradt a mosásban, az takarítja ki a gépet, szöszteleníti a sötét ruhákat (mert természetesen kizárólag a legsötétebb ruhákban maradhat papírzsepi), intézi az egészet. Azóta érdekes módon egy zsepi sem maradt a zsebében! Idén nyáron viszont az enyémben egy bennemaradt:grin:
Nekem ez a kedvencem, mindig mosolyra (röhögésre) késztet.
A diabetikus cuccokat néha én is így kérdezem. Cukorbeteg kenyér, stb.
De mi az a sistergős botrafagyó???
Fogalmam sincs, nekem a cicaszopogtató is nagy rejtély.
Az a macskanyelv lehet talán?
Ès vajon mi az a lókeksz?
A botrafagyó elvileg a jégkrém. Ha sistergős, akkor valószínűleg az a pattogócukros oroszlános nyavalya lehet xD
Ma már megérte felkelni! Még tegnap este is ezen gondolkodtam
Notino osztrak oldal (jelenleg):
“Bestellen Sie 2 beliebige Produkte von Bath & Body Works und wählen Sie im Warenkorb eine 4. als Geschenk dazu.”
A 3. pedig a Mikulas ajandeka gondolom.
Mi van a BBW gyertyákkal? (Angolos vagyok). Nagy kedvenceim, most is öööö, túl sok van itthon belőlük
Ezt amúgy nem elírták? A magyar oldalon úgy van, hogy 3-at vesz a 4.-t ajándékba kapja pl itt: https://www.notino.hu/bath-body-works/bath-body-works-salted-pretzel-milkshake-illatos-gyertya-411-g/
Szerintem el, de nem vették észre azóta se.
Veszel 2 tetszőleges terméket és a 4. ajándék. Szuper. A 3. a Mikulás ajándéka vagy valaki nem tud számolni. Ez mutatja az oldal színvonalát.
Még ez az akció is egy vicc. Nálunk mindig van valami akció a BBW-ben, maximum 4 000 Ft-ért szoktam a 3 kanócos gyertyákat venni.
Lehet a Notino is így veszi, aztán drágábban eladja
Nagybátyám boltban dolgozik, ő szokott ilyesmi kincset érő dolgokat mesélni. Nem írjuk fel őket, de ezek szerint kellene. A legutóbbi talalkozásunkról az “olvéjz rágó” rémlik csak. XD