Ennek a rúzsnak annyi:
Az a fej. De kérem, én azt sem tudom mi történt…
Kisminkelte magát. A színválasztás és a rúzsozás tökéletes, és pirosítóként sem sajnálta használni.
Vajon megette? Vagy “csak” szétkente?
Zseniális! És nagyon cuki!
El se tudom képzelni, mi indíthat erre egy macskát.
Szerintem csak szétrágta, bár jó kérdés, hogy a kupak hová lett…
Hehe, fogadok azt belökdöste valami alacsony alá, mint hűtőszekrény, alacsony lábú komód vagy ilyesmi, ahonnan alig lehet kiszedni
Óóó, nagyon kreatívak! Ha véletlenül elől marad valami (körömreszelő, hajcsat, hajgumi), annak nagyjából másfél perc alatt kél lába. De találtam már kávékapszulát a kanapé alatt, picike csokitojást, papírokat. A sminkjeimet gondosan elzárom előlük, mert valószínűleg ez az állapot fogadna. Lehet csak a mi macskáink kleptomániások, de lopkodnak a kis szőrpamacsok
Ezt várom évek óta…
A gyerekeid még bejuthatnak
Én is remélem, hogy egyszer egy bagoly ül majd az ablakban a levéllel
(Egy hófehér galamb egyszer berepült alkonyatkor és rátelepedett a férjem kedvenc párnájára, aki persze tiszta pánikban volt, hogy úristen le fogja tojni ,de levél ennél a madárnál sem volt.)
A kutya nyert.
Én nem voltam társkeresőn, de az egyik barátnőm (itt kint) ott is próbálkozik, nem sok sikerrel.
Nekem azt mondta egy most 40-es (jól karbantartott) hím egyed, hogy neki is volt 23 éves korában idősebb barátnője (2 évig). Jól nézett ki (az ágyban is jó volt) és nem kellett rá költeni, ez volt az indoka. Komoly szándékai nem voltak vele soha.
Az egyik volt barátom anyja 60 évesen társkeresőzött. Rá nem tudom melyik kategória hajtott, de ő rendületlenül kereste/keresi az igazit.
Azért csak óvatosan, vannak őrültek is.
Bocsi lányok, ez most kicsit gusztustalan, de akkorát röhögtem.
A mieink is azok. Az egyik egyszer az egyik karkötőmmel a szájában flangált, másszor plüssel, aztán loptak melltartót, fekete garbót, szelet sonkát (itt legalább értem a motivációt), építési hulladékot, mohát…
A legújabb kincsesbánya az egyik szomszéd kis tava… öhm, izé, remélem, nem tartja számon a halakat…
Imádom őket, nagyon kreatívak
Jaj, ez nagyon jó!