Na de amúgy működik a dolog vagy nem? Mindenre válaszoltak csak a kérdésre nem Férfiként pedig elég furcsa ha ilyen kérdésekre válaszol
Hát igen, az nem derült ki. De majd megmondom, mert ma végül rendeltem két félét, úgy döntöttem, hogy kipróbálom.
Viccen kívül engem érdekel. Nekem is összeérnek a combjaim.
A 6-ostól szakadtam én is a röhögéstől. A 10-esen a könnyem is folyt. 12 és 16 úristen behaltam, fáj a hasam a nevetéstől!
Őh, kár, hogy nem kérdeztél meg előbb. Én is rendeltem egyszer, de nem vált be. Persze nem vagyunk egyformák. Össze-vissza ledörzsölték egymást, nem maradt a helyén túl sokáig.
Remélem, hogy Neked beválik.
Én meg a biciklisnaci-félét akarom kipróbálni szoknya alá. Már vettem, de még nem hordtam.
Biciklis féle nekem van, én szeretem őket. A H&M-nél vettem őket.
De ugyebár most majd randi képesnek kéne lenni, mégiscsak kevésbé illúzió romboló ez a csipke izé, mint a biciklisnadrág.
@umpalumpa nekem ilyen van. Nagyon szeretem. Tavaly még testszínben is lehetett kapni, van mind a két szett.
Ilyet akartam én is, de mindig kifogyott a testszínű a méretemben. Aztán az Aldiban belefutottam egyszer egy 2000 Ft-osba
Óh, már randi is szerveződik? Szuper!
Hát elképzelhető (a randi). De egyelőre nekem nem sürgős…
Mindenesetre vicces szituációk adódnak, ha az ember belép egy szingliknek született Facebook csoportba.
De most csak úgy fogom fel, hogy legalább nem unatkozom.
Jó’vvan, csak így tovább csajszi!
Most tették fel a csajok a szingli csoportban. Tapasztalom, tényleg így van.
Párkereső kalandozások 40/50 év felett! 10 jobb lett volna kihagyni férfitípus, akikkel találkozhattok:
-
Kalandra vágyó, párkapcsolatukból kikacsintgató nem függetlenek rövid pórázon
Bizony, legtöbbször rövid az a póráz, főleg hétvégéken, esti órákban, ünnepi alkalmakkor. Szürke hétköznapok, unalmasnak mondott, nem működő házasságok megfűszerezésére vágynak elvárások, kötöttségek nélkül nem túl sok szabadidővel.
Jelige: “Várj reám és én megjövök…amikor ráérek” -
A kíváncsi ifjak
A 40/50 év feletti nők felkeltik a 20-as és 30-as éveikben járó fiatalemberek figyelmét is. A figyelem leginkább egy valamire fókuszál, mert úgy hallották, hogy a 40 feletti nők nagy étvágyúak. Nem! Ez nem arra vonatkozik, hogy meg tudunk enni 2 pizzát egy ültő helyünkben. Vajon az érett nőkkel való viszony az egyik bakancslistás pontja lehet ennek a korosztálynak?
Jelige: “Fáradhatatlan vagyok” -
Az örök agglegények
Átlag fölötti igények, elvárások korántsem átlag fölötti férfiaktól. A tökéletes nőre vágynak, aki legyen vonzó, okos, intelligens, humoros, kedves, jó egzisztenciájú és még sorolhatnánk. Az biztos, hogy nem tudod megütni a mércéjüket, bárhogy is igyekeznél.
Jelige: “Kisvárosi James Bond keresi méltó társát” -
A frissen elváltak, párkapcsolatból kilépők
Édes nekik az újbóli szabadság íze, és ezért nagy lelkesedéssel vetik bele magukat a társkeresésbe. Olyanok, mintha újból fiatalok lennének és nem szeretnének egyetlen kínálkozó lehetőséget sem kihagyni.
Jelige: “Carpe diem avagy élj úgy, mintha ma lenne az utolsó napod” -
Az ex felé még érzelmileg elkötelezettek
Ebben az esetben mindent tudni fogsz az exről, a párkapcsolatukról. A lényeg az, hogy meghallgassák őt, figyeljenek rá. A kölcsönös figyelem, a beszélgetés és persze a te személyed másodlagos.
Jelige: “Határozottan túl vagyok rajta…vagy mégsem” -
A középkorú nők megmentői
Általában 60/70 év feletti idősebb férfiak, akik főleg az 50-es éveikben járó nőtársainkat szeretnék megmenteni a magányosságtól és a kétségbeeséstől. Úgy gondolják, hogy láthatatlannak titulált nőként, ennyi “idősen” ne legyenek csalóka ábrándjaink, és fogadjuk el, amit ők tudnak nyújtani (bármi is legyen az és bármit is szeretnénk mi).
Jelige: “Ott fogsz majd sírni” -
Mr. Helyesírás
Kusza, érthetetlen, szedett-vedett, helyesírási hibáktól hemzsegő bemutatkozás és levél. Csak győzzed kibogarászni mit is szeretne!
Jelige: “Kőlcsőnős szinpátia” -
A sértődött bunkó
Ha voltál annyira merész, és küldtél neki egy udvarias elutasító levelet, akkor biztos lehetsz benne, hogy válaszában nem túl keresetlen szavakkal fog illetni: “Mire fel vagy ilyen beképzelt, kisanyám!”
Jelige: “Mindenkinek én vagyok az álma” -
A halogatós, levelezgetős
A türelem rózsát terem. Itt inkább csak tüskét! Nem tudsz egyről a kettőre jutni vele. Ő csak az online térben éli világát. Jellemző a randik utolsó pillanatban való lemondása.
Jelige: “A modernkori Pató Pál” -
A lerázhatatlan
Sajnos nem ért a nemből. Ilyen szó nem létezik a szótárában. Hiába hagyod válasz nélkül üzeneteit, ő kellemetlen piócaként továbbra is nyomul.
Jelige: “A nem az új igen”
Ti még kivel egészítenétek ki a fenti listát ?
Zseniális! .
Az hagyján, de igaz.
Ma is megtalált egy 2-es típus.
Egyelőre jól szórakozom ezeken.
A kutya a kedvencem!
Ja, hogy ott egy kutya is
Azt hiszem az egyik húgomnak megvolt az elváltam,nincs semmim,anyámhoz költöztem és a nőtől várom a megváltást pénzügyileg,és emellett mindent megpróbálok előírni neki- típus. Ultra barom volt. Talán a “nincstelen seggfej” illene rá. Amúgy nem a pénztelenséggel van baj, hanem a “másiktól várom a megváltást” hozzáállással.
Pontosan!
Én kiegészíteném még azzal, hogy “Aki mindenkinél bepróbálkozik”.
6-7 éve történt, hogy anyukámmal egyszerre voltunk fent az egyik társkeresőn. Volt egy 50 éves fazon, aki nekem is írt és anyukámnak is (én akkor 22 voltam, anyukám 43), ráadásul ugyanazt az idióta nagymenő sablonszöveget, ami ráadásul hemzsegett a helyesírási hibáktól
Szerencsére nem sokáig kellett fent maradnom, mert rámtalált a mostani párom, anyukámra pedig a mostani férje, szóval a vége csak happy end lett.
Kb. így