Viccek, poénok, vicces képek - nevessünk együtt

Baby, you are sooo sexy!:smiley:
A szőre sok, ugye? Gyerekkoromban volt egy perzsamacskánk, egyszer megfürdettük. Mindannyiunknak sokkoló élmény volt, sose felejtem el, ahogy szegény csuromvizesen körbe-körbe forgott…

Nagyon szép lepedőd van (ha az)!

2 Likes

Hát elvileg a látszó láb mögött. Legalábbis a térdnél úgy látszik, hogy kettő van ott, vékonyan kilátszik a hátsó láb.

2 Likes

Jaaa, :sweat_smile:

I know, I’m a cat after all. :grin:

Na szóval a szőre is sok, meg “picit” kövér is. :laughing:

Házimacs-Maine Coon keverék, úgyhogy alapból nagyobb az átlag macskánál, de azért az 5 kg az sok. 16 éves, bő egy hete műtötték emlődaganattal… Most még azt heveri ki, Anyu ágyán van nagyrészt, és rettentően élvezi, hogy egész nap szunyálhat. Ma én vigyáztam rá, mert figyelni kell, hogy ne kezdje rágni a varratot. (A gallért nem tűri.) Régi lepedőket cserélünk alatta, ez is egy ősrégi frottírlepedő, de a mintája még szép. :))

4 Likes

Akkor ezért ilyen szép anyányi jószág!:slight_smile: Isteni lábmelegítő lehet hideg éjszakákon.
Remélem, minden rendben lesz vele! :heartbeat:
Egyébként 5 kg nem sok, nekünk volt 8 kilós is (nem volt annyira jó neki, a szíve túl kicsi volt a méretéhez képest), ő is valami keverék volt, csak látszatra házimacska és fekete párduc kombináció.
Melyik macska tűri a gallért… a mieink a kötözött sonka-dolgot jobban eltűrték (amikor a varratra tettek gézt vagy mit, és ráhúztak a testükre olyan hálós izét).

3 Likes

Köszi!
Hát legfeljebb Anyuhoz bújik oda: ráfekszik a mellkasára meg az oldalához a karjára és hangosan dorombol. :blush:

Igen, vannak nála sokkal nagyobb macskák, ő meg lánycica, szóval akkorára azért nem nőtt. (Bár ez ugye relatív. :smile:)

Jó tudni, hogy van ilyen gézes megoldás is! Szerencsére ő eddig nem sokat törődött a sebbel, kb mintha ott se lenne. Csak néha elkezd mosdani, és rögtön frászt kaptunk, hogy most lesz, amikor kirágja a varratot.

2 Likes

Jaaj, nincs is annál jobb! :heart_eyes:

Ha ébredés után (amikor már önmaga volt) nem piszkálta, nem hiszem, hogy később elkezdi.

2 Likes

Gyönyörű cica :heart_eyes::heart_eyes:

1 Likes

Köszönjük, átadtam a bókot! :blush:

1 Likes

Soha nem voltam macskás, egyemmeg de drága, sok egészséget még neki!!!:cat:

1 Likes

Aranyos vagy, köszönjük szépen! :blush:

:grin::grin::grin:

image image

13 Likes

Az a fej a kutyának…drága! :heart:

:smiley:

FB_IMG_1582036175436

13 Likes

Igen :smiling_face_with_three_hearts::star_struck::heart_eyes::heart_eyes: Sikerült ellenállnom a 70%-kal leárazott Pat Mcgrath eye kit csábításának!

3 Likes

Ez is egy megoldás. :joy:

FB_IMG_1582276067853

13 Likes

FB_IMG_1582409154761

7 Likes

De édes kis dundi!

Egyszer voltam busójáráson, hatalmas buli! :grinning:

FB_IMG_1582564685366

13 Likes

Akko’ engem szeretnek :blush: