Viccek, poénok, vicces képek - nevessünk együtt

Dolly Parton indította a kihívást nemrég.

3 Likes

Ugyanez Radnótival :smiley::heart:

FB_IMG_1580115506073

14 Likes

Sajnálom, ha neked bántó volt, szépirodalommal foglalkozó oldalról van a kép, egyáltalán nem bántó szándékkal került fel sem ide, sem az eredeti helyére.
Egyszerűen jó látni egy letűnt kort, és egy költő óriást emberként, fiatalként, vidáman.

11 Likes

https://duplakuplung.com/gondoltad-volna-hogy-a-vw-legeladottabb-termeke-nem-egy-auto/2/

vicces-eger
Veszélyes rágcsáló!

7 Likes

Ìgy màr vilàgos :sparkler::fireworks::no_entry::radioactive::biohazard::wc::no_entry_sign::warning::volcano::tada::mushroom::zipper_mouth_face::sheep::honey_pot:

Curry Wurst? :slight_smile: ez tényleg meglepő!

1 Likes

Ezen én is gondolkodtam :thinking:

1 Likes

FB_IMG_1574702693630

13 Likes

Nincs fél órája,h ezen dühödtem…nem igaz,h mindig előttem kell szambázni!:triumph::triumph:

6 Likes

Dettó. Akármekkora a konyhád. :roll_eyes:

4 Likes

és tényleg :joy: mondjuk a kutya is mindig ezt csinálja…

4 Likes

Sőt, a macska is :joy_cat:

4 Likes

Tegnapi nézelődés közben találtam ezt a képet. Egy darabig eltartott, mire rájöttem, hogy hol van a modell másik lába (mert a következő képen megvan). Előbb photoshop bakinak tűnt… Persze lehet, hogy az is közre játszik az eredményben.

Screenshot_20200202_022827_com.facebook.katana

5 Likes

Amikor a kiskedvenced belerondít a termékfotózásba… :smiley:
Ezt most követte el a drágám; a második fotón kikandikál mellette a kézkrém, amit épp fotóztam (volna).

Kép Kép

16 Likes

De ő sokkal fotogénebb bármely kézkrémnél!:slight_smile:

8 Likes

Az már igaz. :smile:

1 Likes

Biztos te is láttad azt a képet, amikor a macska hasán/oldalán fotózzák a termékeket, mert remek hátteret szolgáltat a szőrös kis testük.:smiley:

4 Likes

Még nem, de milyen jó ötlet! :laughing:

Kép

Kép

20 Likes

Ööö, és hol a másik láb? Nagyon fura kép! :face_with_raised_eyebrow:

3 Likes