Viccek, poénok, vicces képek - nevessünk együtt

1412758_677158135657341_1109301301_o

3 Likes

Screenshot_20231019_205556_Instagram

12 Likes

Még kiskamasz voltam, amikor egy kínai boltban láttam egy olyan kitűzőt, amin ez a szöveg volt: “Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat”. Nekem ez nagyon tetszett, de sajnos Anyukám nem vette meg nekem, mert szerinte túl goromba.

3 Likes

:rofl: :rofl:

FB_IMG_1697749595969

12 Likes

Két napja sírok a röhögéstől :smiley:

387454562_306756015426855_6935319932116226658_n
394173310_886029649606293_5589643683722653335_n

9 Likes

Screenshot_20231021_081735_Facebook

13 Likes

Ezt nem is tudom meddig lehet fokozni, de évről évre rosszabb. Még nem volt Halloween, de már nem lehet kapni hozzá semmit, max. tököt a zöldségesnél, de a díszek, biszbaszok eltűntek a boltokból. Karácsony előtt meg majd kiteszik a húsvéti cuccokat és már előtte egy héttel nem lesz szaloncukor? :flushed: :weary: :sweat_smile:

6 Likes

Most voltunk a madarastecsóban, mert férjnek elengedhetetlenül szüksége volt valami izére (nem akarom tudni, mindegy is :crazy_face: ) Kapásból az ajtóban szembenézett velem az adventi koszorú, a karácsonyi manó a fényfüzérrel, karácsonyfadísszel meg a nemtom mivel. Agyrém, de tényleg.

1 Likes

Az Alidban már hetek óta van szaloncukor.

Karácsonykor 15 fok lesz, de állítólag januárban lesz havazás. Kíváncsi leszek.

2 Likes

Lefutottam tejért a Sparba ma, mert mi nem tartunk itthon és vendégeket vártunk, késésben voltam, de a boltban földbe gyökerezett a lábam, mikor megláttam a Mikulásokat és a csokis adventi kalendáriumokat. :scream:

Október 22-e van. Miafranc?

Én még az őszt szeretném élvezni, épphogy elkezdődött, hova a sietség? :confounded:

4 Likes

Az Obiban hetek óta árulják a karácsonyi dekorcuccokat, mellettük a mécsesek, koszorúk, aztán a kerti bútorok következnek. Szerintem jövőre el se pakolják őket.

1 Likes

Mondjuk ha egész évben kint lenne a dekor akkor talán, mondom TALÁN nem felejtenék el végre egy kopogtatót venni.
20 éve nem sikerül, minden decemberben ez megy, hogy mászok fel a lépcsőházban túlóra után, este későn , látom, hogy ki van rakva mindenkinek jajjdeszép , csak nekem nincs, mert megint elfelejtettem.
Így aztán kilógatom a kis kalapot amin Hawaaii díszítés van megcsinálva karácsonyosnak :nauseated_face: és ha bárki kérdi én nem itt lakom :smiley:
Egyéb dekor nincs idehaza egyébként, nem vagyok díszítgetős , karácsony a leghúzósabb időszak az évben, túlélés a cél.
Azért idén ha máshogy nem a neten rendelek majd egy szép kis izét amit kitehetek, ne legyek már tiszta szégyen. :slight_smile:
Majd nov 1 után megyek a temetőbe, lehet hogy az ottani virágosoknál is lelek valami szépet és akkor lesz nekem is Winter Wonderland 🥹

8 Likes

Nem tudom elmondani, mennyire nem vagyok dekoros. Kopogtatóm nincs, soha nem is volt :smiley: Karácsonyfánk nem szokott lenni és nem is vagyunk itthon olyankor. Semmilyen ünnepre nem díszítek. Pár éve vettem egy kedves kézműves ismerőstől adventi koszorút. Csodaszép, de csak akkor kerül ki, ha nem felejtem el. Nincsenek bizbaszok, képek a falon stb. Totál minimálban nyomjuk :smiley:

4 Likes

Ezek szerint az Obi mindent megtesz, hogy legyen időd a kopogtatót beszerezni.
Engem néha elkap a hév, most az ágy feletti könyvespolcon vigyorog a Halloween tökös fényfüzér és a nappali kisasztalára kiraktam egy izét, kőkaspót imitáló csetreszben tökök, levelek stb-k vannak (gagyin hangzik, de cukin néz ki. Nem vagyok hajlandó tizenezreket kiadni Kínából importált dekorációra).
Az év vége nálunk is húzós, főleg azzal a tervvel, amit a főnök kitalált. Megnézegettem a határidőket, bólintottam egyet és bezártam a fájlt. Majd lesz valahogy…

4 Likes

Sajnálatos, de én imádom a karácsonyt. Azt nem, hogy van olyan üzlet, ahol már július végén több sornyi karácsonyi dekor volt kint… attól lever a víz. Mondjuk november végén már szívesen dekorálnék, de le vagyok tiltva, csak decemberben kerülhet elő minden. És van is kismanó, fenyőfa, fényfüzér, isten haragja is. De ezt is csak a maga idejében, most még néhány tökös dísz van kint.

3 Likes

Jó ,így a hozzám hasonló fogyatékosoknak is van ideje beszerezni azt a nyamvadt kopogtatót :slight_smile:
@Brunettee én szeretem a karácsonyt azzal nincs baj, csak nem tudok úgy átszellemülni, ha több időm lenne és ilyenkor nem dolgoznék napi 10-12 órákat akkor biztosan én is bele tudnám vetni magam ezekbe. Kicccsit irigyeltelek is titeket tavaly mikor írtátok, hogy süti sütés van, meg díszítgetés. Szerintem olyan szép amikor a család együtt mókol ezekkel. Egy minimál asztali dekort el tudnék képzelni, meg az ajtómra kopogtatót.
Hoztam két történetet:
Ateista családban nőttem fel ennek ellenére anyukám karácsony mániás volt, csak nálunk nem a Jézuska jött ilyenkor ,hanem a télapó. Díva Mamám viszont katolikus volt és az ő tiszteletére mindig tettünk ki adventi koszorút is. 24- én este… mert mindig akkor jutott eszünkbe, hogy a koszorúúúú, jön a Mama az kell. Gyertyák nyilván akkor meggyújtva nem ám folyamatosan égetve ahogy az Adventkor szokás.Mama arcán finom mosoly játszott minden alakalommal mikor meglátta, hogy a 4 gyertya csumára ugyanannyit égett, de az ő kedvéért meggyújtottuk :slight_smile:

A másik történet az valójában csak egy szokás, gyerekkoromban ez nem volt, hanem fiatal felnőtt koromban jött be az, hogy mi 24- én REGGEL ajándékozunk. Az indok: így már sokkal hamarabb örülsz az ajándékodnak :smiley:

8 Likes

Nálunk is a december a leghúzósabb hónap (kereskedelem), konkrétan majdnem 10 évig az ment, hogy mindenféle hétvége nélkül egyhuzamban dolgoztuk le karácsonyig a napokat. Mire odaértem, hogy december 24-e lett végre, csak az volt minden vágyam, hogy magamra zárhassam az ajtót, ne kelljen emberekkel találkoznom, és csak bámulhassak ki a fejemből mint egy zombi. Napokig tartott, amíg valahogy magamhoz tértem. Így aztán az addig kedvenc ünnepem megkopott és valahogy nem érdekelt, mert nagyjából semmire nem volt energiám decemberben és semmiben nem tudtam részt venni, ami az ünnepekhez kapcsolódik és szép.

Az utóbbi években lazított a főnököm, nomeg nekem itt a home office is, de azért december továbbra sem hozza azt a varázst mint régen.

5 Likes

Persze, nekem szerencsém van a mostani munkahelyemmel, mert igazából őrült hajtás nincs, így tudok az ünnepre fejben is készülni.

1 Likes

Szociopata ufónak gondoltam magam, hogy így érzekegy-egy húzósabb időszak után: magamra zárni az ajtót, senki ne szóljon hozzám és nem akarok gondolkodni. Vicces, hogy anno szörnyülködtem azon, hogy sokan munka után lerogynak a tévé elé, aztán visszaugranak a mókuskerékbe, nincs idő, energia hobbikkal foglalkozni vagy baráti kapcsolatokat ápolni. Hát, most már én is pörgetem a kis kerekem…
A januárra inkább nem is gondolok. Negyedév lesz, megkezdődik az évzárás, a jó ég tudja, hogy mi gyűlik fel a karácsonyi szünet alatt és három könyvvizsgálatom lesz.
Bevallom, én gyerekként élveztem utoljára a karácsonyt. Utána túl sok feszültség terhelte, jött a zombiállapot, a mégis össze kellene kapnom magam-érzés, amióta meg egyedül vagyok, végképp nem tudok ezzel azonosulni.

5 Likes

Engem idén sem hoz lázba egyik dekorálós alkalom sem. :face_with_hand_over_mouth:
Anyukám készít nekem apró díszeket,azt kiteszem és többnyire ott is maradnak.
Az előszobában egy vázán lóg egy nyuszi,a falon , szekrényen fényfüzérek ( de ezt egész évben használom,utálok full sötét lakásba érkezni)
A kopogtatóm is bent lóg a falon,farmer anyaggal bevont, minden évszakban sikkes.

2 Likes