Viccek, poénok, vicces képek - nevessünk együtt

Én ma jutottam el oda, hogy komolyan, inkább lépjenek ki bárhogy, csak tegyék már meg. Ez a bizonytalanság kikészít. Miközben én csak egy senki vagyok a világ végén. Mi lenne, ha az Egyesült Királyságban élnék, és jobban érintene a kérdés…?

1 Likes

Nekem is kezd már elegem lenni, de valahol mégis megértem.
Nagyon érdemes megnézni a berakott képet, ezen jól látható, hogy Skócia és Észak-Írország, az EU-ban maradásra szavazott. Ráadásul a szavazók elég jól meg is lettek “vezetve”, tulajdonképpen mindent rosszat a csúnya EU-ra fogtak (ismerős stratégia :face_with_raised_eyebrow:), érdemes megnézni a kampányról szóló Brexit - A háborúban mindent szabad c. filmet.
Ezek fényében valahol nem csodálom, hogy nem fogadnak el mindent, amit le akarnak nyomni torkukon.
De az tény, hogy jó lenne ha így vagy úgy, de végre vége lenne.

svg

3 Likes

Megint hétfő…

FB_IMG_1571642515128

7 Likes

Leendő és már anyukáknak:

FB_IMG_1572006346815

10 Likes

Hmmm. 3- nál tartok, oda kell figyelnem :rofl::rofl:

3 Likes

Ezt pont ma láttam :sweat_smile:

Moms

Ha már anyukák…

9 Likes

Ez elég régi, de én mindig nagyon röhögök, ahányszor meglátom. :joy: Hátha valakinek újdonság.

FB_IMG_1572191526923

13 Likes

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:.Screenshot_20191030-151821_Chrome

1 Likes

@macooka :joy:

A férjem azóta is úgy köszön el reggelente (rúzs színe tökmindegy), és ezt is ő küldte. :joy:

received_532725530856405

11 Likes

Tekintve, hogy Monroe nem volt egy zseni, házasságai mind kudarcba fulladtak, egy világ ítélte el, amiért a nős Kennedy szeretője volt, idegileg instabil volt és öngyilkosságot követett el, inkább Mansont kérném :slightly_smiling_face:

2 Likes

Ez nagyon jó :joy:
Bennem egyértelműen Manson van, bár szőke a hajam :joy:

1 Likes

FB_IMG_1572733637127

12 Likes

FB_IMG_1572938071670

12 Likes

Ez most kíváncsivá tett, mert mostanság kicsit el vagyok veszve a fordítástudomány világában. Mint kiderült, az eredeti is ilyen cuki szöveget használ:

" damaged / a bit unhappy" :laughing: (Bal oldalon fent a képen.)

DSCF9975

2 Likes

nekem ilyen Aussie samponom es balzsamom van es tenyleg ilyen viccesek a feliratok rajta :smiley:

1 Likes

Tudom, hogy nem ide tartozik, de jók ezek a samponok?

nekem nagyon beváltak, mondjuk sose volt egy problémás hajam ((halkan: lehet h a minöségi samponok miatt?? :thinking: ))

szep, fenyes, egeszseges hajam lett töle. Hugom is ezt hasznalja, neki vekonyszalu szöke haja van ami mostmar a hata közepeig megnött :slight_smile:

1 Likes

FB_IMG_1573139148943

3 Likes

Ezt most osztotta meg Facebookon a Beauty Bay. :smiley:

FB_IMG_1573153999819

8 Likes