Vedd a magyart!

gl1

A glamoriginal tesztercsomag egy nagyon jó lehetőség szerintem. 1500 ft. és 6 azaz az összes alapozó árnylat 2 sminkre elegendő mennyiséggel, és egy pirosító valamint egy highlighter jó sok alkalomra elengedő mini verzióval. Az én árnyalatom egyébként a beige.

Nem tudom a kép miatt van-e ez így, de úgy látom a színek eléggé egy kaptafára mennek. Pl. a Porcelain vagy a Fair nem tűnik annak :smiley: Ráadásul semmi sárga tónus nincsen :confused: Gondoltam rendelek, de én ennél jóval világosabb vagyok azért :confused:

2 Likes

Azért is tettem fel, hogy ne érjen senkit meglepetés. A sárga tónus csak a beige és a light nudeban van meg, de nagyon rózsaszínes az egész paletta. A fedés amúgy minimális, de szuperül tapad bele, mint alapba a porpúder. Nem egy klasszik alapozó, inkább egy bb kategória, vagy színezett hidratáló.

2 Likes

Ez az ütemterv nem is rossz ötlet. :star2:
(Jelenleg leépítek, egyszerűsíteni szeretnék, illetve túl sok cuccot vettem, felét se használom. Néha valami előrekerül, aztán csodálkozok, hogy ilyenem is van.)

1 Likes

Nekem az éves ütemterv vált be és abba elég nagy mennyiségű terméket tudok kezelni. Évszakonként van váltás.
Tél: retinol, Tavasz: peptid, Nyár: C vitamin, Ősz: hámlasztás.
Kb. ez az alap és emellé építem a többi terméket. Lemosót, hidratálót, és fényvédőt, alapozót. Ezekt külön is kezelem. Tehát most jön a nyári szezon a 20as fényvédő helyett előkerül az 50-es. A könnyed hidratáló pedig a testes olajos helyett. Ezeket akár 4 kis dobozban is lehet tárolni, és akkor mindig az aktuális doboz van elől, és az aktuális dobozba rakom a megfelelő terméket. Pl. ha találok egy jó 50-es fényvédőt télen kihagyhatatlan akcióban, akkor megy a nyári dobozba, így nem felejtkezem el róla. Ugyanez vonatkozik az alapozókra is. Van ami téli van a mi nyári szín. Ha minden elöl van kevésbé átlátható. Hihetem azt, hogy nincs megfelelő termékem, közben meg csak nem találom meg.
Jó néha egy leltár amúgy mert tényleg kincsek kerülhetnek elő.

8 Likes

https://szerveto.hu/

1 Likes

https://soins.hu/a-soins-rol/

https://soins.hu/

Kiselejtezett sportcipő felhasználáshoz :slight_smile:

1 Likes

97431651_680026372573407_3092193427383648256_n
Megjött a Schüssleres rendelésem, túláló csomag mostanában.

5 Likes

97018834_3089826247740760_905486153761685504_n

A Glamoriginal highlighter rendelésem mellé kaptam 3 minta szemfestékport, lilát, barnát és nude színűt, azokat használtam fel a sminkhez, jó pár egyéb árnyalat mellett. Nagyon szimpatikus, hogy minden rendelés mellé érkezett eddig valami hasznos meglepi. Nagyvonalú a márka, mivel nagy adagok a teszter meglepik.

6 Likes

https://www.holyduck.hu/hol-vasaroljak/fenntarthato-es-etikus-magyar-tervezok-alkotok/?fbclid=IwAR39YwfB2mLV_02nG3sr6O-H1acy5oJx305b2aE5JYwNSf-bA1NOjcxlHW0

3 Likes

Holyduck instáján több etikus, illetve magyar cég / tervező is fel van sorolva. Én egyébként ruhát szinte csak turiból veszek, amikor nem, akkor annak nagyon figyelek a forrására. Pl. nemrég jött meg a csupacsuda rózsaszín nyári köntösöm a huszkabridaltől :slight_smile: Amivel általában gondban vagyok, az a fehérnemű. Most már rájöttem, hogy aldi / lidl / penny polcain lehet találni oeko-tex minősítésű zoknit, harisnyát, illetve a c&a-nál is, de pl. melltartóval még gondban vagyok.

2 Likes

Én is a hazsnált mellett köteleztem magam, mert a felsoroltak számomra, sem árban, sem stílusban nem nagyon passzolnak, bár most a Printa egészen felkeltette az érdeklődésem, és vasárnap estig 30%-os akció van náluk. Én a gardróbcsere.hu oldalon vásárolok másodkézből, magánszemélyektől. Mivel konfekció méret vagyok így könnyebb. Csodás darabokat találok, és nagyon elégedett vagyok az ott szerzett kincsekkel, amiket pontosan tudom, hogy ki hordta, és így még egy turit sem kell fenntartani, a ruhákat szállítani. Persze a próba lehetőség hiánya sokaknak kizárási ok, de a Printánál sem lehet próbálni azt hiszem, szóval ennyi kockázatot nekem megér. Ami mégsem lett jó nagy ritkán, meg meg tovább a családban. Ruhára, az Aldi, lidl nekem is opció, főleg ahogy mondod fehérneműre, tényleg szuper alternatíva és jó cuccok nagyon.

2 Likes

Pont témába vág.

1 Likes

Én azt hittem, hogy a gardróbcsere megszűnt néhány éve. De az csak jó, ha újra működik. :smiley:
A facebookon van egy Lakásbutik nevű csoport, ami udőnként szervez eseményeket. Most a csoportjukban megy az online butik. Használt, jó állapotú ruhák vannak náluk is.
Szintén facebook Magyar tervezők eladó termékei talán a csoport neve. Elég jó áron adják-veszik az emberek a ruhákat. Itt határozottan előnyben vannak a konfekció méretűek.
Egyébként, ha megengedhetitek magatoknak a hazai designereket, akkor náluk is vannak most akciók. Elvileg kupon kellene, de több helyen nem kell kód, már akciósan vannak fenn a honlapok a termékek.

4 Likes

Már minden kiszemeltet lestoppoltak, mivel nem vagyok online folyton így egyszer sem sikerült még náluk ruhát szereznem. De köszi a tippet, tényleg megéri őket figyelni. A gardróbcserek nekem bevált nagyon szerencsére. Időnként ha kell valami akkor átnézem, és mindig találok kincseket:).

1 Likes

Igen, ez a része nekem sem tetszik. Aki nem üll mellett folyamatosan, lemarad. :frowning:

1 Likes

@dunaimano ha van kedved befotózhatod a köntöst, vizuális tartalmakat imádom itt a fórumon :upside_down_face:
Holyduck facebookon is rendesen építkezik, fenntartható ruhatárral kapcsolatban van 2-3 fb csoport, ahol nagyon hasznos dolgokat oszt meg. Fehérneműs posztokat is lehet találni!
Nálam is a turi mindig opció volt, mert kincsekre lehet lelni néha. Persze a sok konfekciómárka elcsábított az olcsóságukkal. De mivel annyira hamar tönkremennek, és már 1-1 turis kinccsel összehasonlítva is teljesen más anyagúak. Emiatt egyre jobban kacsingatok a magyar tervezők felé. Egy-egy kulcsdarab beszerzésére próbálok spórolok… :smiley:
Pont tegnap a Printán is nézelődtem és az online Lakásbutikra is rátaláltam :smile: és a Magyar tervezős csoportot is ajánlom, legalább nézelődni!
A gardróbcsere.hu-ra felnéztem 1-2x, de valahogy gagyi dolgok jöttek elő, de adok neki még esélyt akkor megéri többször rálesni.

1 Likes

szerintem a gardrobcsere nem gagyi per se, de jobban jársz ha rákeresel a kívánt darabokra. vagy magára az anyagra (:pl. pamut, csipke, holo, bőr - már ha ruháról van szó)

1 Likes