Szalay Csenge-Glossy Way paletta-5 órája feltéve… Ez egy nagyon jó paletta, semmi porzás építhető, mindennapi paletta pár plusz színnel, amivel igazán alkalmi sminkek is készíthetők. Látszik, hogy olyan ember állította össze, aki magának is magas mércét állított. Nem tudom, ki készítette neki ezt a minőséget, de e
megsúghatnák, kinek gyárt még, mert ez a formula nagyon ott van, szereznék még belőle;-)
Teljesen egyetértek. Kb 100 palettám van itthon , és a Glossyway paletta így is bekerült a Top 10-be, Huda és JS paletták mellé.
Csatlakozom, tényleg fantasztikus paletta, a legszebb zöldek vannak benne! Itt a Bubu van a szememen, tettem alá glitter primert, így még fényesebb lett az eredmény.
Hoztam pár csoda magyar újdonságot:
Mindegyik márkát használom, és nagyon megtetszettek:
A szappanmániások figyelmébe, hogy az arcápolási szekció is érdekes:
Ő is kedvenc, főleg a fényvédős CC miatt.
Őket próbáltam pár éve. Kézkrémet, hidratáló arckrémet és szappant is vásároltam. Szerettem volna azt követni, hogy ne a csomagolást, hanem a minőséget vegyem. Hát mit mondjak. Szerintem sok mindent elárul, hogy a sarkamon kötött ki mindkét krém (ott nem ütött csak ki) és a szappan meg a kukában.
De sajnálom, nekem eddig nagyon kellemes csalódás minden amit próbáltam tőlük. Lehet az évek alatt változott az összetétel. A lemosók és a micellás víz, valamint a krémek is kifejezetten jók. A fürdő vonal, sls mentes tusi és testradír pedig zseniális.
A magyar tervezőket gyűjtő Facebook csoportban több alkotó jelezte, hogy be fogja zárni az üzletét/vállalkozását.
Az egyik ilyen a Naan Design, vagy újabb nevén NAAG. Több fülbevalóm is van tőlük, nagyon elegáns darabok.
Ha valakit érdekel, és kedvezményes áron szeretne bőr, gyöngy fülbevalókat:
Az a fekete gyöngy nyaklánc de gyönyörű! Nagyon különleges darab.