Szerintem is nagyon jó! Most 199 Ft-ért kiárusítják
Nem kozmetikum vagy smink, de a Müllerben vettem ma :D.
Milyen érzés, hogy Szandi néninek szólítanak?
@umpalumpa, hmm majd holnap után találkozok először a gyerekekkel :D. Eddig két hónapos gyakorlaton voltam tavaly, ott nem szólítottak csak úgy hogy tanárnő, az hogy csókolommal köszöntek az nagyon fura volt :D.
De egyébként pont előző héten mondta az egyik tanárnő hogy úgy nézek ki mint egy 14 éves :D. Szóval néninek még nem nézek ki :D. Beolvadok majd a gyerekek közé . Majd integetek órán hogy hahó én vagyok a tanár :).
(Középiskolában iszonyat fiatalnak kinéző zongoratanárunk volt, 50 gyerek mellett totál elveszett és senki sem tudta, hogy akkor most ki a tanár, akkora fejetlenség volt. Ő mondta nevetve, hogy hahó én vagyok a tanár. )
Kb ilyen szituban leszek én is :).
Életem első Yesstyle csomagja. Nem az utolsó szerintem.
…
@Key4U, nem semmi mennyiség :D. A bubble bubble lip mask milyen vicces lehet már használat közben :D.
Bocs, hogy off-olok még. Azért a tanárnő kicsit kellemesebb, mint a nénizés
Vegyél egy vastag fekete keretes demo szemüveget, hogy idősebbnek mutasson és ráncold a szemöldöködet mérgesen
Aztán kárba megy a sok anti aging.
Sokat várok a buborékoló Bubble Bubblétől.
Szép rendelés, jó próbálgatást! A Benton BHA tonert nagyon szerettem, most is van egy tartalékom.
Hanyadikosokat fogsz tanítani?
Köszönöm Még nem volt BHA az arcomra, csak AHA, nagyon kíváncsi vagyok!
Ohh, anélkül már élni sem tudnék! Remélem, jól fog működni.
- osztályostól-8. osztályosig, szerencsére egy héten 8-10 órát, de mellette van sok más feladat is. :). Ének-történelmet fogok tanítani.
És ez hogy van? Van olyan anyag a tanulmányban, hogy hogyan bírjunk csendre és figyelemre ilyen korai tiniket?
Mert én emlékszem anno volt olyan tanárunk, hogy kb. tényleg csak az figyelt az órán, akit érdekelt a tananyag. Más meg ahogy belépett, egy pisszenés sem volt. És az előbbi egy férfi volt, az utóbbi pedig nő.
@Kokapu, ha arra gondolsz tanulunk vagy tanítanak-e ilyesmit, hát sajnos nem :/. Gyakorlat során illetve évek alatt lehet majd elsajátítani. Majd a rutin, a módszerek meg az idő segítenek talán. Igen a tanár személyisége, magabiztossága nem mindegy. Még én sem tudom mi lesz, azt tudom hogy a kicsikkel 5-6.-ban még elég könnyű bírni. De hogy 8.-ba mi lesz azt nem tudom. Telefonozni nem telefonozhatnak azzal nincs probléma. Előző évben már tartottam itt pár órát, akkor hálistennek nem volt fegyelmezéssel probléma. Ja meg még azt nem is mondtam, hogy a mentortanárom is ott van az órákon
Nálunk minden suliban a fiatalabb tanárokat kedveltük jobban, nyilván mert közelebb álltak hozzánk korban, könnyebben azonosultunk velük, mint az idősebbekkel.
Legyen sok örömöd a tanításban!
Egészen addig fáj a nénizés, amígy egy postásfiú azt nem mondja hogy asszonyom. Hidd el, onnantól a néni se fáj… (ez 4 éve volt, most vagyok 26.)
@blessed, nagyon köszönöm , nagyon szeretek tanítani, annyira jó a gyerekeknek kreatív feladatokat is kitalálni :). Én is azt remélem, hogy örömmel fognak jönni a gyerekek órára :). Az éneket meg lehet oldani nagyon játékosan, a töri már szárazabb tantárgy, de ott sem lehetetlen.
Engem simán lenéniztek a 14-18 éves tinik a tanítási gyakorlatom során, és voltam 24-25. (Persze kötelező volt nekik.) Rajzoltam is belőle egy kis képregényt.
https://www.deviantart.com/izar/art/English-Class-56472375
Sok sikert a tanításhoz, remélem, sok örömet ad majd neked!