💖 ùj unboxing kèpekkel

Milyen abszintos ragyogása van a fotódnak :green_heart:

6 Likes

Egyébként nekem a Csillagom oldalról vannak kis pamutkorongjaim, meg a DM-ből egy kis “kesztyű” ebelines, utóbbi nagyon puha.

1 Likes

Ja és @umpalumpa, én is majom vagyok :monkey::gorilla::orangutan::smiley:

1 Likes

Hehe, de csupa jót lestünk el, igaz :wink:

2 Likes

Ja és mázli hogy a hideg árnyalatú bronzosítót vettem meg, mert nekem ez a jó :). Úgyhogy a Phisicians Formula bronzosítóját is eladnám, ha érdekel valakit (világosabb árnyalat.)

Igazan csabito ez a bronzer a hideg arnyalataval. Pont tegnap este indultam el en is beszerezni.
A sok szep kep, a sok izgalmas termek ajanlasa elcsavarta a fejem es egyre inkabb azon kapom magam, hogy szeretnek en is sminkelni. :stuck_out_tongue:
A ti hatasotokra jonehany termek kivansaglistas lett : ez a bronzer, a TIU kis arany-zold palettaja, a Catrice Luminice gyonyoru vilagos marvanyos csomagolasu palettaja, egy Catrice bronzer es barmilyen fajta Cantu termek (a legregebbi kivansaglistas). El is indultam tegnap legeltetni a szemem es beszerezni, ami eloben is kompatibilisnek tunik.
Hat legnagyobb meglepetesemre egyik dm-ben sem talaltam egyik termekbol se. Semmit. Aztan rakerdeztem egy eladora, hogy mi a helyzet, es a termekek kb. fele nem is volt soha. :joy:
Elegge elszomorodtam. Aztan az uton hazafele eszembejutott, hogy van egy bontatlan zold szemfestekem meg regebbrol. Es arany szinu is van. Ugyhogy a pici TIU paletta mar meg is van, ha ugy vesszuk. Ma el is fogok jatszadozni vele. :smiley:
IMG_20201106_150656

6 Likes

@mlnda, hol élsz? Budapesten vagy máshol? Déli pályaudvarnál lévő dm-ben még rengeteg ilyen Tiu-s bronzosító volt, bár kis szemhéjpalettát már nem találtam. Cantu úgy tudom a Müllerben van, catrice luminice palettát notinon és krémmánia zsibin is láttam.

1 Likes

Nem Budapesten elek, de azert koszi a tippeket! :slight_smile:

1 Likes

@mlnda Merre fele? :slight_smile:

Beszabadultam a bmbe :see_no_evil:

A revox c vitamint most vettem először. Elfogyott a c-glow, de most csak azt az egy terméket kellene rendelnem a skinsmartrol, úgyhogy kivárom míg összegyűlik több minden, addig gondoltam kiprobalom ezt. Ha bárkinek van már vele tapasztalata, ne tartsa magában. :blush:

A max factor bronzositot 1300 forintért vettem mert kiarusitjak (Arany János utcai DM), csapjatok le rá. En szerintem 2 éve nézegetem, de mindig lebeszeltem magam róla, na de most! Ez a 05 light gold árnyalat.

A többiek régi motorosok.

IMG_20201106_152035

10 Likes

@Szandika Nagyvarad - Romania

2 Likes

#postanappéntek :blush:

Hozzám ezek érkeztek a héten:

Beautybay
Amikor leadtam a rendelést, vettem alkoholt, biztos ami biztos alapon. :smile: Képzeljétek, minden épségben érkezett meg!:flushed: El sem hittem, a doboz teljesen ki volt bélelve papírral és bubifóliával is. Tuti fent vagyok a hisztis pii** listájukon. :rofl:
IMG_20201106_162637
A paletta régóta fent volt a kívánságlistámon. A wet N wild bronzer a nevével ellentétben egyáltalán nem bronzerként funkcionál. Finom, csillámos púder valójában.
IMG_20201106_161356
IMG_20201106_161647
A zinternet népe Hourglass dupejaként tartja nyilván. Nem tudom, nincs viszonyítási alapom.
IMG_20201106_155735
A két mono kellett, mert legutóbb vérszemet kaptam, amikor a palettában amivel sminkeltem, nem volt fekete, és keresgélnem kellett. (Egyedül Jeffree menekül meg a haragom elől.:rofl:)
A két ecset ajándék :gift: volt.

Notino
Nem lesz meglepetés, engem is elcsábított a sok dicséret a Catrice palettákkal kapcsolatban, így repültek a kosárba. Amúgy azt hittem, hogy maga a paletta nagyobb, erre tök cuki picurka. :see_no_evil::smile:
IMG_20201106_162307
A múltkori hájlájter tesója is jött:
IMG_20201106_161315
IMG_20201106_160813

És végül a zsibis beszerzés :blush:
IMG_20201106_162844

21 Likes

És végül mennyi fogyott az alkoholból?? :rofl:

5 Likes

De jó :slight_smile:Én Szeben megyéből származom, csak már 10 éve Budapesten élek, de az egyetemet még Kolozsváron végeztem. :heart_eyes:

3 Likes

Wow, nem is gondoltam, hogy lesz itt meg mas is a kornyekrol. :smiley: Jo ezt olvasni.
En is Kolozsvaron eltem 5 evig egyetemistakent, 2007-2012 kozott. Lehet meg talalkoztunk is ott… ki tudja!

3 Likes

:rofl::rofl::rofl: Csak egy picike :woozy_face: :see_no_evil:

1 Likes

Én Maros megyei elszármazott vagyok :smile:

3 Likes

Csoda dolgokat vettél :star_struck:

Majd a púderről beszámolsz később? A lányok ajánlották, mert hasonlót keresgélek :slight_smile:

1 Likes

Müller. Olyan cuki, nem tudtam otthagyni az ecseteket.
IMG_20201106_173912
És ez a Müller kínálat, szerintem most tették ki.
IMG_20201106_174124

21 Likes

Mindenképp! :blush:

1 Likes