Milyen abszintos ragyogása van a fotódnak
Egyébként nekem a Csillagom oldalról vannak kis pamutkorongjaim, meg a DM-ből egy kis “kesztyű” ebelines, utóbbi nagyon puha.
Hehe, de csupa jót lestünk el, igaz
Ja és mázli hogy a hideg árnyalatú bronzosítót vettem meg, mert nekem ez a jó :). Úgyhogy a Phisicians Formula bronzosítóját is eladnám, ha érdekel valakit (világosabb árnyalat.)
Igazan csabito ez a bronzer a hideg arnyalataval. Pont tegnap este indultam el en is beszerezni.
A sok szep kep, a sok izgalmas termek ajanlasa elcsavarta a fejem es egyre inkabb azon kapom magam, hogy szeretnek en is sminkelni.
A ti hatasotokra jonehany termek kivansaglistas lett : ez a bronzer, a TIU kis arany-zold palettaja, a Catrice Luminice gyonyoru vilagos marvanyos csomagolasu palettaja, egy Catrice bronzer es barmilyen fajta Cantu termek (a legregebbi kivansaglistas). El is indultam tegnap legeltetni a szemem es beszerezni, ami eloben is kompatibilisnek tunik.
Hat legnagyobb meglepetesemre egyik dm-ben sem talaltam egyik termekbol se. Semmit. Aztan rakerdeztem egy eladora, hogy mi a helyzet, es a termekek kb. fele nem is volt soha.
Elegge elszomorodtam. Aztan az uton hazafele eszembejutott, hogy van egy bontatlan zold szemfestekem meg regebbrol. Es arany szinu is van. Ugyhogy a pici TIU paletta mar meg is van, ha ugy vesszuk. Ma el is fogok jatszadozni vele.
@mlnda, hol élsz? Budapesten vagy máshol? Déli pályaudvarnál lévő dm-ben még rengeteg ilyen Tiu-s bronzosító volt, bár kis szemhéjpalettát már nem találtam. Cantu úgy tudom a Müllerben van, catrice luminice palettát notinon és krémmánia zsibin is láttam.
Nem Budapesten elek, de azert koszi a tippeket!
Beszabadultam a bmbe
A revox c vitamint most vettem először. Elfogyott a c-glow, de most csak azt az egy terméket kellene rendelnem a skinsmartrol, úgyhogy kivárom míg összegyűlik több minden, addig gondoltam kiprobalom ezt. Ha bárkinek van már vele tapasztalata, ne tartsa magában.
A max factor bronzositot 1300 forintért vettem mert kiarusitjak (Arany János utcai DM), csapjatok le rá. En szerintem 2 éve nézegetem, de mindig lebeszeltem magam róla, na de most! Ez a 05 light gold árnyalat.
A többiek régi motorosok.
#postanappéntek
Hozzám ezek érkeztek a héten:
Beautybay
Amikor leadtam a rendelést, vettem alkoholt, biztos ami biztos alapon. Képzeljétek, minden épségben érkezett meg!
El sem hittem, a doboz teljesen ki volt bélelve papírral és bubifóliával is. Tuti fent vagyok a hisztis pii** listájukon.
A paletta régóta fent volt a kívánságlistámon. A wet N wild bronzer a nevével ellentétben egyáltalán nem bronzerként funkcionál. Finom, csillámos púder valójában.
A zinternet népe Hourglass dupejaként tartja nyilván. Nem tudom, nincs viszonyítási alapom.
A két mono kellett, mert legutóbb vérszemet kaptam, amikor a palettában amivel sminkeltem, nem volt fekete, és keresgélnem kellett. (Egyedül Jeffree menekül meg a haragom elől.)
A két ecset ajándék volt.
Notino
Nem lesz meglepetés, engem is elcsábított a sok dicséret a Catrice palettákkal kapcsolatban, így repültek a kosárba. Amúgy azt hittem, hogy maga a paletta nagyobb, erre tök cuki picurka.
A múltkori hájlájter tesója is jött:
És végül a zsibis beszerzés
És végül mennyi fogyott az alkoholból??
De jó Én Szeben megyéből származom, csak már 10 éve Budapesten élek, de az egyetemet még Kolozsváron végeztem.
Wow, nem is gondoltam, hogy lesz itt meg mas is a kornyekrol. Jo ezt olvasni.
En is Kolozsvaron eltem 5 evig egyetemistakent, 2007-2012 kozott. Lehet meg talalkoztunk is ott… ki tudja!
Csak egy picike
Én Maros megyei elszármazott vagyok
Csoda dolgokat vettél
Majd a púderről beszámolsz később? A lányok ajánlották, mert hasonlót keresgélek
Müller. Olyan cuki, nem tudtam otthagyni az ecseteket.
És ez a Müller kínálat, szerintem most tették ki.
Mindenképp!