Én is ennek a videónak a hatására vettem meg és egyáltalán nem bántam meg. Nagyon szeretem ezt a kis arcpalettát.
Nem ide tartozik, de kikivankozik: Nekem minden egyes alkalommal faj, amikor kiejti, hogy “görlan”, es nem a kiejtesert, hanem azert, mert o, aki tok konnyen megmondja akarkinek frankot, keptelen utananezni, hogyan is kellene ezt helyesen ejteni…es pont annyira igenytelennek tartom (es nem azert mert angolul/franciaul/ barmilyen nyelven nem tud), mint azt a youtubert, aki szetdicseri a geek&gorgeoust, de meg mindig “dzsordzsozza”…nezzen mar meg legalabb egy skinsmart ajanlot, ahol-ha mashol nem- ott hallhatja… igenytelenek maguk a tartalomgyartok😝
Kici, alanyos, occó. Km zsibről.
Szeretem az Art Naturals retinolos és C-vitaminos szérumát, ez már nem titok A Benton lötty meg az olajos T-vonalamnak jó lesz. 10 ml és 30 ml.
Ő gyakran szarkasztikus vagy rondán beszél, azt se szeretik sokan. Nikit is nézem néha, neki az alapvető beszéd nem megy (magyar nyelven). Zitának nem volt könnyű élete, most nem a túlsúlyára gondolok, amit leadott azóta. Megnéztem azt a videót ami a gyermekkoráról szól, mindenkinek megvan a saját köve.
A youtubereket kikapcsolódásként nézem, nem kell őket olyan komolyan venni szerintem. Zara ruhám pl. nincs is, nem is lesz mostanában, ő nagyon szereti őket.
Ez egy olcsó paletta, ha valakinek nem nagyon “lyukacsos” a bőre, beválhat.
A legtöbb sikeres youtuber mögött egy egész stáb van, nem csak 1 kamera, ha nála is ez lenne biztos kevesebbet tévedne.
Ertelek. Csak azt nem ertem, ha o olyan kritikusan (vagy inkabb megfelelobb lenne az a jelzo" kritizaloan") all mindenkifele, akkor ez bizony nem lehetne az o szajabol “görlan”…
Ha odaírod megjegyzésként a videói alá, gondolom olvassa majd.
Emlékszem amikor Viszkok Fruzsi azt mondta egy videóban a “karrierje” elején vagy a blogján, már nem emlékszem hol, hogy “a parfümériás teszterek hamisítványok, nem olyan minőségűek, mint egy eredeti parfüm”. Onnantól többet nem foglalkoztam vele, semmilyen felületen nem néztem/olvastam. Zita ekkora hülyeségeket azért nem mond. VF pedig otthon híres lett. Zita is lehet, legalább van egyéni stílusa. A tudását pedig fejlesztheti, ha komolyan ezen a területen akar maradni. VF megél azóta is a nagy semmiből, ez Zitának is menne.
Mit mondjak, nekem ma karácsony van!
Én is szeretem Zitat. Tökéletes embert még nem lattam. Szerencsére.
Lanyok, szerintem ti felreertettetek biztos nem kommentelek a linkelt videoja ala (sem) es nem is fogom ot kovetni. Csak egyszeruen tole a görlan nekem “nem” es kesz
de remelem, ezzel a velemenyemmel sem neki, sem senkinek nem artok
Ha felhívnád rá a figyelmét szerintem megfogadná amit írsz. Az építő kritika hasznos.
Nem, nekem és senkinek nem ártasz abszolute.
Annyira jó,hogy maszkban is egész nap tart.
Nekem ma van “postapéntek”, bár szerda van. Még egy csomag jött, ez PinkPandáról. Régen volt ennyi termék egy csomiban és olyan jó érzés a sok újdonság Izgi a sok felfedeznivaló
Első képen a vételek, másodikon az ajcsik, amik a nemtom milyen akció miatt érkeztek.
Textil arctisztító korongok azok a fehérek?
Aham Bár úgy írták a weboldalon, hogy pamut, de nem teljesen az. Egyik fele kicsit plüssös, a másik puha kevert anyag. Remélem bírják majd a strapát.
Majd írd meg kérlek, hogy kellően puha-e. Nekem is van, de úgy látom minden mosással keményedik, pedig pamut elvileg.
Oksa
Én is így jártam, pár mosás után annyira kemény lett, hogy már nem szívesen használom, úgy érzem bántja a szemkörnyékem. Inkább megmaradok a műszálas törcsinél.
Naaa, milyen a tükör, hogy tetszik?
Sok izgis kipróbálni való majd mesélj, hogy vált be a lábkence (a lényeget megragadtam )