💖 ùj unboxing kèpekkel

Én is ennek a videónak a hatására vettem meg és egyáltalán nem bántam meg. Nagyon szeretem ezt a kis arcpalettát. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Nem ide tartozik, de kikivankozik: Nekem minden egyes alkalommal faj, amikor kiejti, hogy “görlan”, es nem a kiejtesert, hanem azert, mert o, aki tok konnyen megmondja akarkinek frankot, keptelen utananezni, hogyan is kellene ezt helyesen ejteni…es pont annyira igenytelennek tartom (es nem azert mert angolul/franciaul/ barmilyen nyelven nem tud), mint azt a youtubert, aki szetdicseri a geek&gorgeoust, de meg mindig “dzsordzsozza”…nezzen mar meg legalabb egy skinsmart ajanlot, ahol-ha mashol nem- ott hallhatja… igenytelenek maguk a tartalomgyartok😝

7 Likes

Kici, alanyos, occó. Km zsibről.
Szeretem az Art Naturals retinolos és C-vitaminos szérumát, ez már nem titok :stuck_out_tongue: A Benton lötty meg az olajos T-vonalamnak jó lesz. 10 ml és 30 ml.
20201104_085655

14 Likes

Ő gyakran szarkasztikus vagy rondán beszél, azt se szeretik sokan. Nikit is nézem néha, neki az alapvető beszéd nem megy (magyar nyelven). Zitának nem volt könnyű élete, most nem a túlsúlyára gondolok, amit leadott azóta. Megnéztem azt a videót ami a gyermekkoráról szól, mindenkinek megvan a saját köve.
A youtubereket kikapcsolódásként nézem, nem kell őket olyan komolyan venni szerintem. Zara ruhám pl. nincs is, nem is lesz mostanában, ő nagyon szereti őket.
Ez egy olcsó paletta, ha valakinek nem nagyon “lyukacsos” a bőre, beválhat.
A legtöbb sikeres youtuber mögött egy egész stáb van, nem csak 1 kamera, ha nála is ez lenne biztos kevesebbet tévedne.

3 Likes

Ertelek. Csak azt nem ertem, ha o olyan kritikusan (vagy inkabb megfelelobb lenne az a jelzo" kritizaloan") all mindenkifele, akkor ez bizony nem lehetne az o szajabol “görlan”…:no_mouth:

1 Likes

Ha odaírod megjegyzésként a videói alá, gondolom olvassa majd.

Emlékszem amikor Viszkok Fruzsi azt mondta egy videóban a “karrierje” elején vagy a blogján, már nem emlékszem hol, hogy “a parfümériás teszterek hamisítványok, nem olyan minőségűek, mint egy eredeti parfüm”. Onnantól többet nem foglalkoztam vele, semmilyen felületen nem néztem/olvastam. Zita ekkora hülyeségeket azért nem mond. VF pedig otthon híres lett. Zita is lehet, legalább van egyéni stílusa. A tudását pedig fejlesztheti, ha komolyan ezen a területen akar maradni. VF megél azóta is a nagy semmiből, ez Zitának is menne. :slight_smile:

3 Likes

IMG_20201104_112150 IMG_20201104_112227
Mit mondjak, nekem ma karácsony van! :smiley:

20 Likes

Én is szeretem Zitat. Tökéletes embert még nem lattam. Szerencsére. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Lanyok, szerintem ti felreertettetek :joy: biztos nem kommentelek a linkelt videoja ala (sem) es nem is fogom ot kovetni. Csak egyszeruen tole a görlan nekem “nem” es kesz :roll_eyes: de remelem, ezzel a velemenyemmel sem neki, sem senkinek nem artok :wink:

3 Likes

Ha felhívnád rá a figyelmét szerintem megfogadná amit írsz. Az építő kritika hasznos.

1 Likes

Nem, nekem és senkinek nem ártasz abszolute. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Annyira jó,hogy maszkban is egész nap tart.

2 Likes

Nekem ma van “postapéntek”, bár szerda van. Még egy csomag jött, ez PinkPandáról. Régen volt ennyi termék egy csomiban és olyan jó érzés a sok újdonság :blush: Izgi a sok felfedeznivaló :grin:
Első képen a vételek, másodikon az ajcsik, amik a nemtom milyen akció miatt érkeztek.
20201104_170246
20201104_170255

17 Likes

Textil arctisztító korongok azok a fehérek?

2 Likes

Aham :slight_smile: Bár úgy írták a weboldalon, hogy pamut, de nem teljesen az. Egyik fele kicsit plüssös, a másik puha kevert anyag. Remélem bírják majd a strapát.

1 Likes

Majd írd meg kérlek, hogy kellően puha-e. :slight_smile: Nekem is van, de úgy látom minden mosással keményedik, pedig pamut elvileg.

3 Likes

Oksa :slight_smile:

Én is így jártam, pár mosás után annyira kemény lett, hogy már nem szívesen használom, úgy érzem bántja a szemkörnyékem. Inkább megmaradok a műszálas törcsinél.

1 Likes

Naaa, milyen a tükör, hogy tetszik? :wink: :blush:

1 Likes

Sok izgis kipróbálni való majd mesélj, hogy vált be a lábkence (a lényeget megragadtam :sweat_smile: )

1 Likes