💖 ùj unboxing kèpekkel

Igen, az :slightly_smiling_face: 15 ml,de szerintem nagyon megérte az egész box.

1 Likes

Habár ígéretemhez hűen, arcápolási cuccokat nem veszek míg a felhalmozott készlet p.csájára nem vágok, ámbár ez nem vonatkozik a fényvédő krémekre, melyeket párosával “eszek”, kis túlzással. Bőséges mennyiségben minden egyes nap kenem magam velük, így nálam ezek a termékek érzékelhetően gyorsabban fogynak. Szeretek új termékeket kipróbálni a beváltak mellett (Evy Kids Spf 50). Most ez a Benton kacsintott rám a DM-ben, 7999, - Ft volt. Nem olcsó. De már egy G&G olajos lemosó is 4600 Ft körül van, sajnos…Pedig nagyon kedvelem…Update: első használat után nagyon pozitív a tapasztaltom, rendkívül könnyen beszívódott, pedig rendesen aláhidratáltam. Szemem sem csípte.
1000025689

18 Likes

Nagyon felment az ára mindennek. A múltkor valami Rossmann ajanlóban láttam egy ázsiai tonert, megnéztem, semmi extra inci, semmi aktív, 10500 Ft. Hű.

2 Likes

Alapvető igen, és pont ezek az árak generálják, hogy nyissak a saját márkák felé. :wink:
És ha már toner, a dm sajátját imádom. :heart_eyes:
https://www.dm.hu/balea-hidratalo-tonik-beauty-expert-2-panthenollal-es-0-2-allantoinnal-p4066447381757.html

Nagyon jól hidratál, szép inci, a bőröm imádja.

10 Likes

Ez nagyon jó, egyet már ki is locsoltam a pofimra, dekoltázsomra.

:heart:
20240528_155936 20240528_160409

18 Likes

@Mse, te honnan rendeled ezeket a szép Korff dekor kozmetikumokat? Nálunk ez a már-már luxus hatású brand kizárólag patikai márka.
Rákerestem a honlapjukra, itt az áraik jóval magasabbak, mint az online patikákban. Talán azért, mert a honlapjukkal ellentétben a patikákban gyakran fellelhetőek az előző kollekcióik szintén nagyon igényes darabjai is, de nagyon leárazva, akár 30-40%-kal is. Sőt mi több, pl. a te fenti, új kincsed itt 56%-kal olcsóbban a honlapjuki árához képest.
Felkeltetted az érdeklődésemet a mostanában mutatott különleges darabjaiddal :ok_hand:, ezentúl majd jobban rákukkantok :wink: az aszpirinvásárlás mellett :grin:.

2 Likes

Nem rendeltem, a legutóbb betett gyönyörű sminkeket barátnőm hozta Milánóból nagyon-nagyon leárazva. Megkértem, ha jár valahol patika közelében és lát olcsón előző kollekciós Korff termékeket a patikában, gondoljon rám. Így is tett. Ez a Turandot mostani kollekció. Amit belinkeltél, onnan szállítanak Magyarországra UPS-szel.

Itt sok Korff termék kapható, innen a kisfiam bőrére veszem a fényvédőiket:

https://dermatopik.hu/termekkategoria/osszes-termek/korff/?_gl=1

Holnap ezt fogom tesztelni, még nem bontottam fel, de szeretném kipróbálni az egyik Cure alapozót, ami a Dermatopikon fellelhető, sok jót hallottam róla:

Most a spiráljukat tesztelem, egyelőre jól bírja a szemem.

2 Likes

A Korff fényvédői miben tudnak többet, vagy jobban az egyéb patikai fényvédőktől?

Nincs összehasonlítási alapom, nekem az a lényeg, hogy a kisfiamnak fújós legyen, ő azt bírja elviselni, előlük nem menekül, ezért itt veszem, mert nekik van napozáshoz és napozás utánra is fújós cuccuk, szóval elsősorban a praktikum számít. De alapvetően mindent érzékeny bőrre terveznek, ami nálam nagyon fontos, szőke hajú, fehér bőrű, kék szemű a kisfiam, illetve én is.

Illetve az érzékeny bőrömre ezt a fajtát veszem, nekem nagyon bevált:

https://dermatopik.hu/termekek/sun-secret-air-anti-age-and-protection-fenyvedo-arckrem-erzekeny-borre-spf-50-50-ml/?_gl=11vky6xn_up*MQ…&gclid=Cj0KCQjw8J6wBhDXARIsAPo7QA9Qj0YSYF0LrtgqCtNvuDNOgJl3bL2NlF-vJh_03BiECHmFRZNTtTMaAkwREALw_wcB

Szerintem nagyon klassz cucc ez is:

https://dermatopik.hu/termekek/korff-fenyvedo-ajakapolo-spf-30-uvbuva-3-arnyalatban/?_gl=11ymqnks_up*MQ…&gclid=Cj0KCQjw8J6wBhDXARIsAPo7QA9Qj0YSYF0LrtgqCtNvuDNOgJl3bL2NlF-vJh_03BiECHmFRZNTtTMaAkwREALw_wcB

Ezt pedig a kocsiban tartom, alkaromat kenegetem vele utazáskor:

https://dermatopik.hu/termekek/korff-sun-secret-fenyvedo-stick-spf-50-25-ml/?_gl=14sudpe_up*MQ…&gclid=Cj0KCQjw8J6wBhDXARIsAPo7QA9Qj0YSYF0LrtgqCtNvuDNOgJl3bL2NlF-vJh_03BiECHmFRZNTtTMaAkwREALw_wcB

2 Likes

Vaseline, Notino-ról.
Instás követés eredménye, mert hogy mélyen alulértékelt márka és az advanced repair szenzációs állítólag. Mivel illatmentes is, teszek egy próbát. A balm az csak beesett a kosárba, de az én bőröm szereti ezt a típusú krémet.
(A Cerave balzsam meghozta a kedvem, nagyon hatékony.)

20240529_100143

17 Likes

Iherb. Korábban ebből többet is elhasználtam. Már nagyon kevés van az illatmentes hasonló koreai habzó lemosómban.
IMG_20240527_162526

DM:
IMG_20240530_155610_edit_12711704919934

14 Likes

Ezúton is köszönöm az ajánlást, megvettem, tényleg nagyon jó. Ha hosszú távon is szereti a bőröm, akkor elhasználom a meglévőket és utána ő marad. :slight_smile:

1 Likes

Végre, volt egy értelmes akció a PC-nél. A niacinamid serum rendesen hiányzott, este belefejelek. :joy:

20240603_125622

28 Likes

Beszerzések mostanában:

20240603_173107

A Sun Ozon fényvédő megkapta a 15 perc hírnevét az Instán, mivel pont szembe találtam magam az utolsó példánnyal a fogyasztás felllegvárában, a felturbózott Árkád Rossmannban, megvettem, max. elkenem a testemre.
Az Essie Speedsetter fedőlakk a Sally Hansen Insta Dry utódja lesz, ami már csak félig van. Vele nem vagyok jóban, hajlamos felbuborékozni, egy másik példánya pedig a felénél úgy besűrűsödött, hogy használhatatlanná vált (szóval én nem veszem meg senki elől)
A Maybelline Sunkissed folyékony pirosító impulzusvásárlás volt, egy ideje rá vagyok kattanva a különböző textúrákra.
Az ABH Dipbrow Pomade utánpótlás, az Essence Harley Quinn highlightert jó sokáig kergettük @Kokapu -val, mire mindkettőnknek megrendelte a Notinón, természetesen teli állványokon vigyorgott az összes dm-ben (előtte csak a Müllerekben láttuk a hűlt helyét). Amúgy nekem kicsit csalódás, mert csak rózsaszín csillám kerül az arcra, fény nem (avagy ne ess szerelembe a teszterben való hempergés után).
Az Essie lakkokat imádom, ez meg egy elvileg limitált szín, a Nyx szemceruza remélem, hogy tényleg géles lesz, a szemöldökfilc pedig azért kellett, mert szeretném, ha 5 perc helyett 15 lenne a reggeli szemöldökformázás és tudjak mit válaszolni, ha a főnököm azon hüledezik, hogy reggel másfél óra kell, hogy összeszedjem magam. Nyilván nem ezzel telik el az idő, de legalább látnám beesni az asztal alá, ha azt mondanám, hogy egyesével rajzolom meg a szemöldökszálaimat.

21 Likes

Zsibiről jött a lelkem, annyira boldog vagyok tőle :slight_smile: IMG_9314

16 Likes

Reptéri szuvenír magamtól magamnak a nyaralásból hazatérve. :desert_island:

Friss, könnyed, nyárias illatot akartam, eredetileg a White Tea-t, de az nem volt. A Sikinos nagyon megtetszett.

1000005448

11 Likes

Ezt a 2 pirosítót már nagyon régóta szerettem volna (50,52) és nem is csalódtam, gyönyörűek.

A Diortól korábban még semmit nem próbáltam, de ez a Star Filter nagyon kíváncsívá tett. Elvileg lehet használni önmagában/ primerként/ alapozóval keverve és highlighterként is. Sokan hasonlítják a CT Hollywood Flawless Filterhez, amit mindig szerettem volna kipróbálni, de nem akartam külföldről megrendelni. A véleményekben áradoznak róla, úgyhogy alig várom, hogy kipróbáljam. 1N árnyalatban vettem.

IMG_1299

IMG_1300

23 Likes

Hű de szuper rendelés, elfogadnám. :star_struck:

1 Likes

Egyetértek Gloria-val, megdobogtatja az ember szívét a látvány. :blush:
Nagyon kíváncsi lennék majd a véleményedre a pirosítókról, az 52-re nekem is fáj a fogam. :slight_smile:
A Glow-t passzolom, túl sok a glow nálam így is. :laughing:

1 Likes