Oké, majd összeszedem őket egy csoportos fotózásra és pár szóval (sokkal többet érdemelnének
), felteszem őket a parfümös topikba.
Hát, én mostanában inkább eladok, nem vásárolok. Egyrészről az ízlésem is változik: a néhány éve lelkesen használt ofra highlighteremtől fájó szívvel, de megváltam, miközben a régóta a fiók alján porosodó Kiko előkerült és nagy örömmel használom. Másrészről hamarosan költözünk, mert eggyel többen leszünk, és jó lenne ha néhány dologgal kevesebbet kéne elcsomagolni… Meg a pénz is jól jön, ez tény, dehát kinek nem? Úgyhogy én maximum a dm-es pisztáciás tusfürdővel tudnék dicsekedni, aminek egyébként szerintem isteni az illata! (A rossmannos dióstól a férjem rosszul van, úgyhogy hiába tetszett nekem, inkább továbbadtam
)
Ó, még egy csöppség? Kitartást, sok erőt és boldog perceket kívánok a növekvő családodhoz!

Köszi! A nagyobb épp beért a dackorszakba, úgyhogy kihívás van bőven 
Színtén kívánok jó egészséget és sok örömet családhoz, új otthonhoz! 
Oh az Ofra highlighter milyen ikonikus volt, emlékszem minden beauty YouTube-er kollekciójában benne volt.
Az Isana diós tusfürdőjét nagyon utáltam én is. Emlékszem egy utolsó darabot hoztam el a Rossmannból, gondoltam biztos jó, ha így elkapkodták.
kínkeservesen használtam el habfürdőnek, úgy nem éreztem a savanyú szagát.
Gratulálok az új családtaghoz!
Én is gratulálok és minden jót kívánok nektek🙂
Az új pörkölt diós tusiról van szó?
Olyat én is vettem, és kb. 3-4 tusolásig kerestem a választ, hogy vajon mi zavar benne és mire hasonlít az illata. Hát kérem szépen, arra jutottam, hogy az én orromnak ez egy háromnaposállottzokni szagú tusfürdő. Elnézést kérek ezért a hasonlatért azoktól, akik szeretik. 
Arra gondoltam, igen. Még hogy diós, meg édes.
Én erre gondoltam:

Engem szaloncukorra emlékeztet az illata, tetszett volna, ha a férjem is el tudja viselni.
Érdekes egy tusfürdő ez, mert a diós illata nagyon tetszik. Ugyanakkor tényleg van valami savanykás szaga is, ami tökéletesen elkülönül a dióstól.
Szerencsére annyira nem zavar, úgyhogy a diós illat miatt elhasználom, de többet nem veszek.
A Balea pisztáciása viszont nagyon tetszik, azt jobban eltalálták. A folyékony szappant is megvettem belőle. 
Újra én.
Notino mintacsomag és ez-az. A Novellista Summer Flare olyan, mitha a másiknak, a Replica Never Ending Summernek lenne a koppincsa kicsit durvább kivitelben. Véletlenül rendeltem így.
A Frudia kézkrémeket nagyon megszerettem. Illatosak, jól beszívódnak, kevés elég egy kenésre, sokáig kitartanak és nem bántják az ekcémámat. Táskában is ezt hordom.
A púder Vintedről, mert van benne puffni
A drogériában sosem láttam benne és nem tudtam, hogy belefér-e, ha sajátot tennék bele 
Nem sok mindent vettem mostanában, tele a fiók
de a Niche Beauty Lab-ról rendeltem, BF van 30% akció.
Két újdonság, cleansing balm és repair cream + a Theramid C-vitamin szérum, az mindig kell.
Az a tervem, ha kifogy vegre a készlet, hogy ez a márka + Paula’s Choice, vadászat befejezve.
Nagyon szomorú vagyok, mert én is televásároltam a szekrényt mindenféle vegán, natúr, ilyen-olyan természetes kencékkel. Egyiket próbálom a másik után, és szinte hihetetlen, de mindegyiktől 1-2 nap után megjelenik az a bizonyos allergiás pici, piros folt a bőrömön, ami - ha nem hagyom abba a kence használatát - egyre nagyobb, szárazabb és pirosabb lesz. Nem tudom, hogy mit nem tolerálok, olajokat, növénykéket… igazából nincs humorom utánajárni vagy tovább kísérletezgetni.
Most a Farmstay-től használom a szőlős arckrémet, ezt még valahogy megtűri a bőröm, de érzem, hogy ez sem az igazi. Így nekem marad Helia D extrább vonala + Clinique Moisture Surge. Ezektől nem hisztizik a bőröm.
A Niche Beauty Labnek én sem akartam ellenállni.
Nem is kell. 
Jövök én is egy kis vásárlással, gyengém az Estée Lauder. 
A szemöldök ceruza Blonde árnyalat, a matt rúzs pedig a 480 Suit up. Még nem másztam bele.
Ezenkívül egy 15 ml-es ANR szérumot vettem.
A mini nesszeszer ajándék volt a szemkörnyékápolóval és a 15 ml szérummal.
Mennek a karácsonyfa alá. 
Tökéletesen megértem ezt a gyengeséget

Mégpedig ez: