Örülök, hogy jók a tapasztalataid a környékkel, én nem írom le, mert még anyámat is bannolnák miatta 
Szerintem sokat változott az a környék az elmúlt 10 év alatt. Igaz, én sem járok arra minden nap.
Nem tudjátok, hogy a Dm-ben elérhető már a G&G fényvédő? (Az eredeti bejegyzésben azt írták hogy az online megjelenéssel egy időben elérhető lesz ott is…)
Nekem az rémlik, hogy 1 héttel később. Jó, hogy írod, nagyon gondolkodom rajta, abban biztos vagyok, hogy szuper, csak az én szemem nem igazán tolerálta még az újgenerációs kémait sem, félek, hogy ezzel is ilyen problémám lesz.
De ettől függetlenül, 75ml, 4490 Ft. Wow.
Ha valaki kipróbálja, írjon róla. 
Ma még nem láttam a Mom Parkban.
Most olvastam instán, DM-ben pár napon belül lesz.
Ennek az ára is jobb meg az ígérete is, mint amit eddig használtam a t-zónán. Muszáj lesz vegyek én is 
Merre?
Ja, ez vidék, de gondolom a többiben is van már.
Köszi végül ez alapján találtam én is!
Feltettem, wow. Hibátlan.
Simán el lehet kenni a 2 ujjnyit, ugyanolyan az arcom mint előtte, egyszerűen nem látszik. Ha végigsímítom a kezemmel bársonyos érzetű. Kiváló sminkalap lehet.
Ha a szemem is bírni fogja 🫠 1 órája van fennt, egyelőre ok.
Ezt ma láttam itthon (DM). Nagyon muris lehet. De ottmaradt, erős vagyok. Ma sokat bűnöztem (az Amazon csomagom is vár már kint).
De cuki! 
Ma én is voltam DM-ben, de az itteniben sem ilyen maszk, sem új G&G fényvédő nem volt.
Nem is vettem csak háztartási dolgokat és a gyereknek egy villanyborotvát, mert most a kuponokkal gyakorlatilag az árának a felét visszakaptam pontokban.
A fényvédő az egyik sor végén a gondolán volt, csak véletlen botlottam bele, keresni a bőrápolós sorban keresném.
A maszkot egy másik DM nálunk se forgalmazza, ott előző nap voltam cicanasit venni. Én is főleg háztartási dolgokat vettem ill. a kedvenc teámat szereztem be, ami ismét drágább lett. Nálam valamiért nem működik az app, csak a régi plasztik kártyám van, mindig kuponok nélkül vásárolok. Kint működik a másik országé.
Ez az itteni DM olyan másodvonalas, vagy nem tudom minek hívják. Az újdonságok később érkeznek, van ami nem is lesz. Nincs annyi sminkállvány sem. Szóval annyira nem lepődtem meg, hogy nincs fényvédő. Amúgy nem rossz üzlet, csak hát ők is tudják, hogy a lakótelepen nincs szükség Essie állványra. 
Érdekes, hogy nem működik az app, pedig jók szoktak lenni a kuponok, és most végösszegi is volt. Tegnap a 77 normál pont mellé még kaptam pluszban 3061 pontot.
Lehet, hogy csak nekem újdonság, de hogy ez mekkora találmány! Innentől csak ezt használom, könnyű, gyors, mint kés a vajban.
Érdemes a véleményeket elolvasni, amiatt vettem meg én is.
Újdonság a dm-nél: Balea Sarokreszelő nanoüvegből, többféle (dm Magyarország - dm.hu Online Shop Nekem!)