Köszi!
A kis tégelyes az szerintem Paint Pot copy lesz
a csokibarna nagyon tetszik.
Köszönöm szépen!
Akkor várunk türelemmel. 
Ezt mindenképp megnézem üzletben majd, de a Noti-n már fent van!
Sőt, ahogy látom a teljes új szortiment kapható ott.
Jöttem nyávogni ezen az újdonságon 
Már nem azér’ a nyúlér’, de mi a bánat kerül ennyibe ebben a jóformán alap hidrtálóban? Ráadásul 30 ml és nem 50 ml.
Nivea cellular epigenetics szérum
Ez az összetevőlista:
AQUA, GLYCERIN, COCOGLYCERIDES, METHYLPROPANEDIOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, OCTYLDODECANOL, GLYCERYL STEARATE, CETEARYL ALCOHOL, DISTARCH PHOSPHATE, TAPIOCA STARCH, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, CETYL PALMITATE, SQUALANE, DIHYDROMYRICETIN, SODIUM HYALURONATE, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, XANTHAN GUM, TRISODIUM EDTA, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID, DIETHYLHEXYL SYRINGYLIDENEMALONATE, SODIUM METABISULFITE, PHENOXYETHANOL, CITRONELLOL, PARFUM
Egy kis hialuronsav-só középtájon, egy kis flavonoid meg szkvalán. És illatanyagok is. Oké, hogy puhító és hidratáló az eleje, de ilyet olcsón is kapok, saját márkásat, ami még talán jobb is.

Dűhít, hogy mennyire hülyének néznek ezek az agyonreklámozott márkák 
Brrr, egy fillért nem ér.
A Louvre limitált palettára emlékeztet, csak ebben több a szín és matt árnyalatok is vannak benne.
Emlékszem rá én is, szerencsére arról sikerült magam lebeszélni anno. 
Más is meglovagolja mostanában ezt a kávés vonalat, úgy látom. 
Ez nem Charlotte Tilbury Luxury palette:
Nekem is, pedig rezgett a léc amikor a Douglas féláron adta tavaly. De úgy láttam egy komplett sminket nem lehetett vele készíteni, ill. csak fényes színek voltak benne (ha jól emlékszem).
Ez a jelenlegi paletta azért sokoldalúbb.
Igen egy kicsike paletta aminek az ára nem vészes. De egy komplett szemsminkre nem alkalmas. Én ma jöttem rá. A jobb alsó kávébarnának tűnő szín a valóságban inkább vöröses-barna. A bal alsó fényes színben pedig zöldes csillámok vannak. Két szín volt az állványon amit ki lehetett próbálni . Most egy kicsit becsapva érzem magam.
A pigmentáltság megfelelő .
Én nem vagyok C.T. szemhéjpúder fan bár több palettát is kipróbáltam .
Ez is egy kis koppintás akart lenni.
Melyik drogériában láttad élőben?
A jobb alsó, azt hiszem krémes textúra, azt nem szeretem, így ezért nem vágyom rá igazán. Képeken szép.
Ez tényleg csodás…
Miskolcon az egyik Müllerben . A krémes textúra pont azért ideális mert nagyon jól tapad bele a csillámos.