Szeretni fogod szerintem.
Nekem van egy 60-asom, ha gondolod, mutatom, ha megtalálom a párom stúdiójában, de az túlzás világos bőrön.
Most akciós a Lookf.-on . Csak azt nem tudom melyik legyen.
Én a 90-eset rendeltem.
A Luminous Silk Glow púderből én a 7 árnyalatot használom, finom, hideg árnyalat. Ezeket szemhéjpúderként is használom, gyönyörűek a szemen.
Alapozójukból 1.5-öset használom.
Nars-ból 01Laguna vagyok.
Nekem a 3.5 van azt hiszem ,de az egy kicsit világos. Az ikonikus 7-es rajtam nem volt annyira jó . Ennél viszont most nem tudom melyik lenne az. Pont a határon állok ezért is kerestem véleményeket.
Úgy érzem, el tudnék szöszmötölni a párod stúdiójában az ott lévő sminkcuccokkal.
Hagyjad csak, olyan erős árnyalatban úgyse rendelem meg. A magenta Hourglass pirosító is ritkán kerül elő, mert abból is elég rám egy fél leheletnyi.
Ha valakit érdekel, az új Rare pirosítók (a fényesek) elérhetőek a Feeluniqueon. Még 3 napig.
https://eu.feelunique.com/p/rare-beauty-soft-pinch-luminous-powder-blush-28g
Olajos bőrű vagy csak nyáron diszkógömb fejű sorstársak, kipróbáljátok majd ezeket a fényvédőket?
új Nivea fényvédők
Gyűjtöm a lehetőségeket a meleg napokra. Az arcra való 50-es nem olyan rossz ár/érték arányú (Bár a Revuele Oil Control picit jobb).
Idénre kémiaiból az isdin volt kitűzve, úgyhogy nyár végéig nem. De ha esetleg sok vélemény lesz ami szerint nem csípi a szemet, akkor esetleg meggondolom. (Nekem minden is csípi a szemem, néha sima hidratálók is, nem kell hogy kémiai fényvédő legyen.)
Megértem a problémát
Gondolom akkor az sem vált be, hogy a szemed köré fizikait teszel, a többi meg lehet kémiai?
Amikor találtam jó fizikait, onnantól inkább azt használtam egész arcra, reggelente nekem nincs kapacitásom fényvédőkkel multimaszkolni…
A Nivea honlap alapján mindháromnak a második összetevője a denat. alkohol, emiatt nálam ki is esnek. Nem vagyok különösebben érzékeny bőrű, de az alkoholt nem bírom a kencékben.
Bakker. Nem néztem utána
Ráadásul nem is új cucc, csak én nem találkoztam vele.
Egy ideje nekem sem érte alkohol a bőrömet ilyen koncentrációban. Ezek után remélem, hogy a Revuele nagyon be fog válni nekünk!
Én szeretem, bár nekem sosincs annyit napon az arcom, hogy leégjen.
Nem is értem, hogy egy Nivea és még sok klasszikus márka (gyógyszertáriak között is van bőven) miért tesz bele még mindig alkoholt?
Olcsó és segíti a felszívódást.
A Loleál új, csillivilli termékcsaládjain szoktam mosolyogni, teljes újdonságként tálalják a niát, a C-vitamint, a 2. összetevő a denat. alc. (az egyik nia termék INCIjét néztem meg, de az új fényvédőjükben is van).
Most voltam Aldiban, és láttam ezeket krémeket. Ezek azok, melyekre tavaly akkora hype volt, hogy valamelyik La Prairie dupe? Lehet érdemes lenne venni egyet? Bár nem tudom, élelmiszerboltban arckrémet még nem mertem soha venni…
Ez az, tavaly óta vadásztam, nagyon szerettem volna kipróbálni. De fogadalmat tettem, úgyhogy off.
Az intenzív serum-ot érdemes lehet megvenni, elég jó az inci és a pumpás csomagolás mindig jó jel.
Nagyon jó krém. Külföldről rendeltem horror áron. Remélem nem butították le.