Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Nekem is az arcra való cuccok tesznek tönkre egy palettát. Utazáshoz lenne jó max, de egy ekkora dögöt nem viszek magammal sehová.
A káosz pedig nekem sem tetszik, szeretem a kohéziót. Ez még talán nem olyan vészes, de az előző palettájuk egyáltalán nem tetszett emiatt.
A Love Tahiti még mindig nagyon tetszik pont emiatt, mert ezek szöges ellentéte :smiley:

1 Likes

Őszintén szólva, én sem dobtam magam hanyatt tőle. Legalábbis swatchokat mindenképpen meg fogok most várni.

1 Likes

Van ebben a palettaban olyan szin, ami nincs meg az elozo bperfect palettakban?

Ezt akkor tudnám, ha lennének swatchok, ezért is akarom megvárni.

1 Likes

Lehet hogy nagyon konzervatív vagyok de (ki)használhatók ezek a kikiriki színes paletták…?? :thinking: Én max versenyekre szánt fantáziasminkeken tudom elképzelni őket…

1 Likes

Szerintem embere válogatja :smiley: Én munkahelyre is bejövök kikiriki sminkben vagy vásárolni, stb. :slight_smile: Tehát nekem kihasználható, viszont aki konzervatív, vagy akinek a munkahelye nagyon megköveteli, azoknak kevésbé jó :slight_smile:

6 Likes

Igen, azt mindenképp érdemes lesz kivárni. Nekem valahogy hiányzik a színmélység a palettából. Nem tudok kiemelni satírózószíneket, vagy mélyítéshez használhatóakat. Valahogy mindegyik egy mélységi dimenzióban van csak eltérő színekben. Aztán majd meglátjuk, hátha a swatchok adnak egy kis dimenziót

Skinsmart, új márka, Skintegra

IMG_20210608_132945

8 Likes

Ezt többféle szempontból is megközelíthetjük.

1. Hogyan szoktam sminkelni?
    Nos, aki látott már sminkemet itt, az tudja, hogy nem riadok vissza attól, hogy a naplementét a szemhéjamra pingáljam. Ha általában csak nude színeket használnék, akkor nyilván nem használnék ki egy ilyen palettát. Így viszont igen.

2. Mit jelent számomra a sminkelés?
    Csak azt a célt szolgálja, hogy önmagam jobb formáját nyújtsam?
    Nyilván igen. Ugyanakkor számomra a sminkelés sokkal inkább hobbi. Azzal sincs problémám, ha smink nélkül indulok el otthonról, de egyébként imádom a színeket magamra pakolni, szeretem satírozni, kísérletezni. Azt hiszem, fele ennyire sem szeretném, ha csak a barna összes árnyalatát használhatnám. Ebből adódóan egyébként bőven több palettám van, mint amennyit valaha is elhasználnék, szóval nálam nem feltétlenül az a mérvadó egy paletta megvásárlásánál, hogy ki tudom-e használni. :slightly_smiling_face:

12 Likes

Én csomagolás alapján valahogy nem ezekre a színekre számítottam. De legalább a pénztárcám örül neki. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Szerintem a te arcod/személyiséged elbírja a színeket. Nem sok nőnek állnak jól pl. az élénk rúzsok, de neked igen. Vannak akiknek az arcát kiemelik a színek, és vannak akiknél elnyomják. Ha téged vesznek észre, akkor jó a sminked, ha a sminket, akkor valami nem működik :face_with_raised_eyebrow:

1 Likes

Nem hangzik rosszul. És, ha nálunk is kapható lenne a dm-ben, mint Horvátországban, az még jobb lenne!
SKINTEGRA | dm Hrvatska

2 Likes

:slight_smile:

11 árnyalatban 24 órás ecsetes folyékony tusok.
A termékek teljes bevétele a Viva Glam kampányon keresztül az LGBTQIA+ társadalom segítésére fog menni.
Június 23-tól

200208239_801316260756065_139519413033669333_n

4 Likes

Újabb mediterrán életérzés :heart_eyes: Ecsetkészlet, ajakápoló, ceruzahegyező + neszeszer.
Kár, hogy az ecsetek nem csempemintásak. :diamond_shape_with_a_dot_inside::diamond_shape_with_a_dot_inside::diamond_shape_with_a_dot_inside:

3 Likes

Új BH Cosmetics Travel paletták, két dzemfesték és egy arcpaletta.
3 Likes

Lazàn " dzsemfestèknek" olvastam a "dzemfestèkedet ":rofl::joy::see_no_evil:. Azutàn nèztem ki a fejemből, hogy mi vaaan?meleg ès fejfàjàs ilyenkor belassulok​:crazy_face:

3 Likes

Én is annak olvastam, kétszer is, mert nálad is annak olvastam nem is értem mi a baj, hát dzsemmelünk :smiley:

3 Likes

:grin::joy: akkor megnyugodtam

1 Likes

Hú nekem Párizs bejön, imádom a kékeket, lilákat és a bogyós színeket :heart_eyes:

2 Likes

Én miért nem látom a képeket :face_with_monocle:?