Nekem is az arcra való cuccok tesznek tönkre egy palettát. Utazáshoz lenne jó max, de egy ekkora dögöt nem viszek magammal sehová.
A káosz pedig nekem sem tetszik, szeretem a kohéziót. Ez még talán nem olyan vészes, de az előző palettájuk egyáltalán nem tetszett emiatt.
A Love Tahiti még mindig nagyon tetszik pont emiatt, mert ezek szöges ellentéte
Őszintén szólva, én sem dobtam magam hanyatt tőle. Legalábbis swatchokat mindenképpen meg fogok most várni.
Van ebben a palettaban olyan szin, ami nincs meg az elozo bperfect palettakban?
Ezt akkor tudnám, ha lennének swatchok, ezért is akarom megvárni.
Lehet hogy nagyon konzervatív vagyok de (ki)használhatók ezek a kikiriki színes paletták…?? Én max versenyekre szánt fantáziasminkeken tudom elképzelni őket…
Szerintem embere válogatja Én munkahelyre is bejövök kikiriki sminkben vagy vásárolni, stb. Tehát nekem kihasználható, viszont aki konzervatív, vagy akinek a munkahelye nagyon megköveteli, azoknak kevésbé jó
Igen, azt mindenképp érdemes lesz kivárni. Nekem valahogy hiányzik a színmélység a palettából. Nem tudok kiemelni satírózószíneket, vagy mélyítéshez használhatóakat. Valahogy mindegyik egy mélységi dimenzióban van csak eltérő színekben. Aztán majd meglátjuk, hátha a swatchok adnak egy kis dimenziót
Skinsmart, új márka, Skintegra
Ezt többféle szempontból is megközelíthetjük.
-
Hogyan szoktam sminkelni?
Nos, aki látott már sminkemet itt, az tudja, hogy nem riadok vissza attól, hogy a naplementét a szemhéjamra pingáljam. Ha általában csak nude színeket használnék, akkor nyilván nem használnék ki egy ilyen palettát. Így viszont igen. -
Mit jelent számomra a sminkelés?
Csak azt a célt szolgálja, hogy önmagam jobb formáját nyújtsam?
Nyilván igen. Ugyanakkor számomra a sminkelés sokkal inkább hobbi. Azzal sincs problémám, ha smink nélkül indulok el otthonról, de egyébként imádom a színeket magamra pakolni, szeretem satírozni, kísérletezni. Azt hiszem, fele ennyire sem szeretném, ha csak a barna összes árnyalatát használhatnám. Ebből adódóan egyébként bőven több palettám van, mint amennyit valaha is elhasználnék, szóval nálam nem feltétlenül az a mérvadó egy paletta megvásárlásánál, hogy ki tudom-e használni.
Én csomagolás alapján valahogy nem ezekre a színekre számítottam. De legalább a pénztárcám örül neki.
Szerintem a te arcod/személyiséged elbírja a színeket. Nem sok nőnek állnak jól pl. az élénk rúzsok, de neked igen. Vannak akiknek az arcát kiemelik a színek, és vannak akiknél elnyomják. Ha téged vesznek észre, akkor jó a sminked, ha a sminket, akkor valami nem működik
Nem hangzik rosszul. És, ha nálunk is kapható lenne a dm-ben, mint Horvátországban, az még jobb lenne!
SKINTEGRA | dm Hrvatska
11 árnyalatban 24 órás ecsetes folyékony tusok.
A termékek teljes bevétele a Viva Glam kampányon keresztül az LGBTQIA+ társadalom segítésére fog menni.
Június 23-tól
Újabb mediterrán életérzés Ecsetkészlet, ajakápoló, ceruzahegyező + neszeszer.
Kár, hogy az ecsetek nem csempemintásak.
Új BH Cosmetics Travel paletták, két dzemfesték és egy arcpaletta.
Lazàn " dzsemfestèknek" olvastam a "dzemfestèkedet ". Azutàn nèztem ki a fejemből, hogy mi vaaan?meleg ès fejfàjàs ilyenkor belassulok:crazy_face:
Én is annak olvastam, kétszer is, mert nálad is annak olvastam nem is értem mi a baj, hát dzsemmelünk
akkor megnyugodtam
Hú nekem Párizs bejön, imádom a kékeket, lilákat és a bogyós színeket
Én miért nem látom a képeket ?