Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Imádom Szöult, de ezek a rózsaszínes árnyalatok az utolsó ami eszembe jut róla. Szép, csak nekem fura kombó. :grinning:

1 Likes

Még az előző is most jött ki, hova ez a sietség?

Nem tudom lehet,hogy ez nem az európai piacra készült.

Már kapható az Hourglass új stick-es pirosítója:

https://www.cultbeauty.co.uk/hourglass-vanish-blush-stick.html?utm_source=salesforce&utm_medium=email&utm_content=Vanish+Blush+Stick+Wonder&utm_campaign=The+Wait+Is+Over&utm_source=Salesforce&utm_medium=Email&utm_campaign=waitlist_bis_Split_B&SubKey=2690266

Nem mintha szükségem lenne egy ezredik palettára, de mostanában megkívántam a pasztel színeket, erre pedig pont ki is jön egy ilyen paletta… a (még sajnos nem angol nyelvű) videók alapján ígéretesnek tűnik :smile:
Screenshot_20210418-133846_Samsung Internet

9 Likes

Ez nagyon csini… na de Lovely, több mint háromezerért?

Igen sajnos nagyon sok drogériás márkánál a minőség javulásával az árak is nőnek. Ez valamilyen szinten elfogadható és érhető is, de egy bizonyos ár felett már akkor inkább más márkához nyúlunk. Nekem sem volt olyan hívogató először ez az ár, megrendelni nem is fogom, az biztos. A sorsra fogom bízni, ha az itteni rossmannokban találkozok vele és tetszeni fog a swatch, akkor viszony esélyt fog kapni :smile:

1 Likes

Ha jól gondolom, ez Pink panda. Simán lehet, a Rossmannban majd kétezer lesz…

4 Likes

Ebben abszolút igazad van!

IMG_20210419_114814

9 Likes

Kell ez nekem?

1 Likes

Én is ezt kérdezem magamtól. Bár a két fényvédő elég meggyőző…

Nos, én végül éppen amiatt mondtam le róla.
A Dr. Dennis Gross a full size benne, és a Cult Beauty terméklapján többen panaszkodnak rá, hogy nagyon fehér. Az meg nekem a halálom. Inkább abból a pénzből majd a Skinsmartról megrendelem a sötétkék Paulát, ami ugyan kémiai, de én nagyon szeretem, több éve használom nyáron.

2 Likes

Én sajnos még nem jutottam el, hogy utánaolvassak. De meggyőztél, én sem szeretem a fehérséget. :frowning:

Nézd meg azért, hogy a többiek mit írnak, én csak azokat olvastam el, akik lepontozták.

1 Likes

Én is elolvastam most. Sajnos az a helyzet, hogy én se bírom a fehérséget. Lehet máskülönben bármilyen szuper, de nem fogom használni. :frowning_face:

1 Likes

Láttátok már a dm új fényvédőjét?
https://www.dm.hu/sundance-napozo-fluid-arcra-es-dekoltazsra-pro-climate-ff30-eros-vedelemmel-p4058172452710.html

4 Likes

Csak engem zavar, hogy alkohol van benne? Nem a lista elején, de akkor is :frowning: Szomorú vagyok, mert én dm-es fényvédőt használok, és ezt is szívesen kipróbálnám.

1 Likes

Igen, van benne, de annyira nincs az elején, és amiért ki fogom próbálni, az octocrylene mentessége.
Anno a gyerekorvosunk mondta, ha lehet az sosem legyen egy naptejben…annak már lassan 5 éve és csak az utóbbi években kezdtek el erre figyelni a gyártók.

6 Likes

Ennyi alkohol szerintem nem sok, főleg, hogy általában azért rakják bele a naptejekbe a gyártók, hogy könnyedebb legyen a formula. Plusz az alkohol nagy része úgyis elpárolog, ha felkened. Ha használsz bármilyen hidratálókrémet, akkor szerintem ekkora mennyiséget az bőven ellensúlyoz.
Én tuti kipróbálom ezt. Kicsit zavar, hogy csak 30 faktoros mondjuk, de adok neki egy esélyt.

2 Likes