Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Huhh, ez nagyon tetszik:

3 Likes

Nekem is tetszik.

1 Likes

Ezt néztem, szimpatikus.

Pont te jutottál eszembe. :wink:
Említetted, hogy rózsaszíneket keresel.

1 Likes

Mindig azt keresem.

Hűha, ha járok arra beruházok rá :heart_eyes:.

1 Likes

Hú, ezt nekem is meg kell néznem közelebbről :hibiscus:
Jól értem, hogy egy MAC pirosítóhoz hasonlítja? Engem a Nars Orgasmra emlékeztet :slight_smile: az is ilyen rózsaszín arany csillámokkal.

A highlighter is szép.

Miket találtál?
Nem tudom, hogy @Glorianak hogy vált be, de én imádom Bobbi Panoramic Pink palettáját. :heart:
Van egy Rose gold monom még tőle, egy Armani tartós krémes festéke, és talán van a Nars Orgasm palettában is rózsaszínem.
Kb.ennyi. Szanáltam egy hatalmasat a sminkek között, ennyi rózsás maradt.
Mondjuk simán felkenem az Orgasm pirosítómat is szemfestékként, vagy a KAP Adobe-t, Flirt-öt, baromi tartósak, és az érzékeny szemem is jól bírja.

1 Likes

Ja, a Bobbi paletta természetesen kívánságlistás. :heart:
Szeretem a Luxe formuláját.

1 Likes

N.D mini Love az nagyon tetszik eddig ez az egyetlen ami tetszik tőle. Találtam az Artdeco-nál az előző kollekcióban (Gold) egy pan-t aminek a színe nagyon megfogott ,840-es Sparkle Cooper Rush egy rosegold szín… B.B Luxe Encore Burgundy palettája.

2 Likes

@Anilorak láttam a véleményeknél, hogy anno írtál a Tom Ford Sheer Cheek Duoról. Megvan még neked? Szerinted megéri az árát?

1 Likes

Eladtam. Őszinte leszek nem. Mivel a színei sem voltak különlegesek a minősége sem kimagasló. Tom Ford-nál a nevét kell megfizetni nem mindig a minőséget. Paletta is volt tőle ,de annyira haloványka ,hogy túladtam rajta is.

4 Likes

Nagyon köszönöm a véleményt akkor nem is vágyakozom utána :blush:

2 Likes

Screenshot_20210327-210956

5 Likes

Nagyon durva, hogy beruhazol rá és rossz a minősége!

2 Likes

Ez igy van. Nekem a nude dip quad volt meg. Es lesújtó véleményem van a formularól. Szaraz, nem pigmentalt. 2 hasznalat utan kereste uj gazdajat. Azonban, lehet, hogy valakinek pont ennyi kell es boldog is vele. Most neztem ra a D.oldalan, ahonnan en vettem, jelenleg 26e huf…na, annyit egy quad sem er meg semmilyen markatol…

3 Likes

Még egy vélemény Tom Ford ellen: 3 rúzsom, és egy krémes szemfestékem van tőle. A szemfesték szuper, de a 3 rúzs mindegyikére igaz, hogy nem tudnak többet egy jobb minőségű drogériás rúzsnál. Douglasban vettem őket (online), és már akkor olyan illatuk volt, hogy érzésem szerint pár éve álltak a raktárban. Most, 1 évvel később nem rosszabb és nem mondanám avasnak, de egyszerűen nem egy élmény használni őket, és nem hiszem, hogy bármire beruházok még a márkától. Egyszerűen semmilyen tekintetben nem nyűgöztek le.

4 Likes

Nem feltétlenül rossz minőség inkább szándékosan ilyen a pigmentáltsága. Gyakorlatlanabb kezekbe van szánva.Persze vannak T.F paletták amelyek azért pigmentáltabbak.

La Roche-Posay fizikai színezett fényvédő, itthon még nem láttam ezt a típust.
product
la-roche-posay-anthelios-mineral-one-spf50-shades---wonderbaba
3337875706681-2

11 Likes