Mondtam én, hogy gumibot lesz!
Korbács
Az IS! Még jó, hogy lecsatolható, különben mindenki kiverné a szemét vele, amikor hetykén előrántja a farzsebéből.
Első pillanatban olyan mintha egy pink gumisapi lenne a fejèn.
Imádom Fuck proof, k*rva jó
Annyira kíváncsi lennék rá.
Nekem már kezd egy kicsit sok(k) lenni, amit JS manapság csinál. Az instáját se követem már, túl sok volt a farpofákból… egy-egy merészebb húzás oké, de mostanában ez nekem már nagyon szexmunkás.
Mondjuk az is igaz, hogy asz USA-ban is elég magasan van manapság az ingerküszöb… kb. a fél világon Cardi B szólt idén… hát, én ettől is kivagyok. Nem is emlékszem, valami boltban bömbölt múltkor is a WAP, hát, mondom ez se mehetne itt ilyen hangerővel, ha magyarul szólna a “lucskos a pi**m”. Nem tartom magam egy prűd darabnak, de sokszor megdöbbent, mennyi látens tolerancia szorult az emberekbe, csak mert nem értenek angolul
Bár lehet, hogy csak azért van ez a vonal annyira a bögyömben, mert erőteljesen tárgyiasítja a nőket, és meggyőződésem, hogy az ilyen sminkes kampányok is ezt támogatják tudat alatt (vagy fölött). Valahogy nagyon ellentmondásosnak érzem ezt manapság, hogy egyrészt mindenki legyen rohadtul PC, mert ha az LMBTQRSTUV… bármit csak gondolatban is megsértem, akkor egy rohadt náci vagyok, másik részt meg nőknek szóló kampányokban akkora ribancnak kezelnek minket, hogy csak na, de az ugye nem baj, mert ez a szépség ideál?
Azért szerintem Jeffree baromira nem egyenlő az LMBTQ közösség nagy részével, és a meleg közösségek épphogy kiállnak a nők targyiasítása ellen. Nem oké a párhuzam.
Aztaa q… van egy szövege ennek a számnak.
Remekül összefoglaltad azt ami manapság megy. JS nem tudom régebben milyen volt mert sose érdekelt, most se, de a többivel egyetértek.
Ezt a Cardi B-t elkaptad
Más topikban volt szó a Zimány Lindáról és azon gondolkodtam, hogy azért ő legalább értelmes, van onnan még lejjebb is… a finoman szólva butuskák pl. Vasvári Vivienn. És külföldi? Egyből a Cardi B ugrott be, az ordenáré stílusával, már amennyiben az stílus. Attól a buta fejétől és tekintetétől kész vagyok.
Szerintem a JS márkának a mozgatórugója a polgárpukkasztás. Lássuk be, ha kijönne egy szuper szempillaspirállal, teljesen hagyományos tubusban, érdekelne valakit? Kifizetne érte bárki 23 dollárt/eurót?
Így viszont nem kell kifizetni influencereket a kollaborácóért/reklámért hanem az instagram felkapja a témát és lényegében ingyen reklámozza mindenki. Még az is, aki fújol rá.
Vissza kéne mennie Nate-hez, azóta vadultak meg a hirdetései, mióta szabad préda
Na, rákerestem, hogy kiről beszéltek… A tekintete tényleg nem túl sok IQ-t feltételez…(majdnem mindegy is, hogy valódi vagy kreált image)
Bizony, ahogy ìrod. Ès a negativ reklàmot ugye sokkal többen olvassàk mint a simàt. Madonna is hànyszor kihasznàlta
Várom, hogy ki tesz fel szopóálarcos képet
https://www.instagram.com/p/CMxveBaFRt2/?utm_source=ig_web_copy_link
Elsőre (de még másodikra sem) meg nem mondtam volna, hogy egy pasit látok a képen.