Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Az a helyzet, hogy baromira nem az én színeim. De: 1) a Kaleidos szemhéjpúderek minősége kifogástalan, cserébe nem horror drágák (főleg, hogy állítólag van a palettában több duochrome és egy multichrome is!). 2) Nagyon átgondoltan vannak a színek összeválogatva, szóval a hozzám hasonló bátortalanok is össze tudnak belőle hozni valamit. :smiley:
Engem egyébként lenyűgöz, hogy valaki ennyi energiát fektet abba, hogy a palettája nemcsak a saját stílusához, hanem márka designjához illjen. Ezen kívül figyel arra, hogy ugyan a paletta színes, de széles körben használható legyen (ellentétben pl a Cetifeye palettákkal)

4 Likes

Ez nagyon tetszik :scream::smiling_face_with_three_hearts:

Nekem az összeállítás maga nem tetszik, a színek viszont külön-külön igen. Hajlok rá, hogy megvegyem…:smiley:

Neked melyik paletta van meg tőlük?
A színekkel szemben van egy kis fenntartásom, nem rajongok a kékért és azok a jeges, nagyon világos fényes színek az esetek 95%-ában csak a belső szemzugba kerülnek nálam… de annyira jól néz ki.

1 Likes

A Sci-fi green volt meg. Csak a színei miatt adtam el, de a szemhéjpúderek kifogástalan minőségűek voltak.
A világos színek egy része inkább topper elmondás alapján (bár a swatchok pont nem ezt erősítik meg…)

1 Likes

Ha elég erősen belemásznak a színekbe, a topperek is fednek, mint az isten.:slight_smile:
Meg az ujjadat nem nyomod olyan erősen a szemhéjadra, ahogy Angelica a tenyerére…

Honnan szoktad ezt a márkát rendelni?

1 Likes

A saját oldalukról: https://www.kaleidosmakeup.com/ Azt hiszem más opció nincs is.

1 Likes

NARS Claudette Collection - Out Now in US, Coming to UK soon (reallyree.com)

Even Better Clinical™ Serum Foundation Broad Spectrum SPF 25 | Clinique

4 Likes

Úristen ezt láttátok?? :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

4 Likes

Milyen jó, hogy alacsony a vérnyomásom.
De ez a csaj akkor is kinyír egyszer…
Végem

3 Likes

:heart: :heart: :heart:

2 Likes

Nekem ez kell.

1 Likes

Köszi a tippet! Ez a Clinique alapozó lesz az első a 2021-es újdonság listámon!

2 Likes

Nálam is, úgy hiszem! :hugs:

Nálam is betalált ez a Clinique.

1 Likes

Édes istenem, a Colourpop csinál néha olyan palettát, amire ránézve nem gondolom rögtön azt, hogy ez bizony nekem kell? :see_no_evil:

Screenshot_20210118-202755_Instagram

6 Likes

Ööö, izé, Hello Kitty? Cloud Spun? Meg most van valami Melrose akármi is, már nem tudom követni, de ezek engem nem hatottak meg (hála istennek).
Ez viszont harapnivalóan csokisnak tűnik (nesze neked, még hogy Wild Child… csoki!).

3 Likes

Jogos, igen. Van azért egy néhány, ami szép, de nem kéne.
Viszont erről nekem is a csoki jutott eszembe.
Ugyanitt, ha valaki bátor, és majd tervez rendelni, akkor a pénztárcám terhére nagyon szívesen beszállok :slight_smile:

1 Likes