Ebben a topikban segíthetnénk egymásnak a különféle üzletek törzsvásárlói rendszereit illetően
Nekem mindjárt lenne is egy olyan kérdésem, hogy valaki nem tudja, a Douglas pontokat hol lehet megnézni, csekkolni? E-mailre nem válaszolnak. Sőt, mikor regisztráltam, elvileg kellett volna kapnom egy kedvezményes kupont, de az sem jött meg.
én tuti felhívnám őket, az a biztos (Tel. (36) 1 429 9065, Hétfőtől csütörtökig: 9:00-17:00 Pénteken: 9:00-15:00).300 Ft-ként adnak egy pontot, 100 pont után küldik a hűségcsekket mailben (1500 Ft összegű). ha jól olvasom akkor a kártya igénylése után csak 50 pontot adnak, tehát sajnos még nem kapsz kedvezményt.
rendelés miatt hívtam már őket többször, így nincs rossz tapasztalatom velük, segítőkészek voltak. azt sajnos nem tudom hogy meg lehet e nézni valahol, max ha őket megkérdezed akkor megmondják hogy mennyi van rajta szerintem.
Köszi a tippeket. Hmm, nem a hűségcsekket hiányolom egyébként, hanem egy 20%-os kedvezményes kupont (mikor regisztráltam az üzletben, egy kis brosúrát adtak és abban szerepelt, hogy ezt küldik majd e-mailben automatikusan). Persze utána el is feledkeztem róla, csak legutóbb a kezembe akadt ez a papír, és akkor eszembe jutott, hogy egyáltalán nem kapok e-maileket tőlük, pedig tuti, hogy megadtam minden adatot. Majd megpróbálom felhívni őket
nincs mit, remélem sikerrel jársz majd
Szerintem a Pupa korrekt rendszert hozott létre:
valóban, nem egy rossz rendszer mondjuk engem még nem ért el a pupa láz, de ami késik nem múlik
A Marionnaud-ban akciós napokon nem szükséges semmilyen kupon a törzsvásárlóknak," hivatalból" lejön a 20% a vásárlás végösszegéből. Az egyenleg alapján pedig időnként küldenek bónuszcsekkeket is, ami levásárolható.
Minimum 2 termek eseteben, a Marionnaud-nal.
A Douglas pedig neha csak bizonyos markakra ad kedvezmenyt Glamour vagy mas akcios napokon (a mostanin is ez volt, 2019 aprilis).
Igen, a mindenkori kuponos kedvezményt adja kupon nélkül. Most az volt a feltétel, hogy két teljesárú terméket kellett a 20%-hoz vásárolni. (A második termék esetemben egy 590 Ft-os fátyolmaszk volt.
Az unipatika-nak is van kártyája, vásárlásonként azonnali 3% kedvezményt ad + kéthetente külön akciók vannak a hűségkártyásoknak.
Ha már gyógyszertár: Alma patika 7%-os kedvezményt ad törzskártyásoknak.
Majdnem minden gyógyszertári hálózatnak van már törzsvásárlói kártyája, szerintem ezt a lehetőséget is kár kihagyni.
Tudjátok a mottót: semmit ne vegyünk teljes áron!
Ezt a fenti mottót kiegészítem az enyémmel: “aki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli”.
Tudom, lassan én leszek itt Olaszország tiszteletbeli nagykövete de ebben a topikban is szeretném felhívni a figyelmet a Coin Card előnyeire
Olaszország népszerű célpont, minden nagyvárosban van Coin és állandóan vannak akciók. Lakber, ruha és kozmetika-parfüméria részlegeik vannak, érdemes kérni egy ingyenes kártyát, hátha be lehet zsákolni valami jót a nyaraláson
Nem akarok a jò elrontòja lenni , de mivel én viszonylag kozel lakom egy Coin aruhàzhoz, ahovà kb. havonta 1-szer biztos beugrok, és azt kell mondjam, hogy az utòbbi években (5-10) teljesen àtalakult az àrukìnàlatuk , ezalatt elsosorban a konfekciòt értem. Azelott, ha egy “jobb” (minosègibb és kulonlegesebb) holmit akartunk vàsàrolni (pl. eskuvore vendègkènt, bèrmàlàs stb.) csak elugrottunk a kozeli Coinba és a csalàd apraja-nagyja szèpen, igényesen, az alkalomhoz illoen feloltozott, anèlkul, hogy el kellett volna adnunk az egyik vesénket, hogy kifizessuk a cekket.
Sajnos az akkori, sajàt (Coin) màrkài (tobbféle vonal és stìlus volt: szuper elegàns/alkalmi - sportosan elegàns/irodai - sportos/fiatalos) megszuntek , helyette van pl. (mindig gyurött ) Mango vagy Giorgio Armani, azaz a két véglet, vagy olyan brand-ek, amik az aruhàztòl 2 lépésre sajàt màrkàs uzlettel kìnàlnak nagyobb àruvàlasztékot. Szòval màr le is mondtam az 1. emeleti vizitet, mert ùgysem talàlok semmi nekem tetszo holmit.
A foldszinten az illatosztàlyra csak a ArtDeco (Italiàban sehol màshol nincs, és ezeket nézegetve egy kicsit otthon érzem magam ) és a Catrice (ami viszont mindig totàl ki van fosztva) miatt megyek, viszont a bizsuik kozott gyakran talàlok valamit, amivel a 10 éves ruhàimat (is) modernizàlom . Sajnos màr a tàskà-kìnàlatuk sem a régi, az egyik legkedveltebb és (akkoriban) legkulonlegesebb bőrtàskàmra egy tundéri eladònő beszélt rà (talàn 20 éve). Az egyetelen osztàly a Home, ahovà mindig szivesen megyek, és itt szeretek nézelodni, ezt-azt venni (ma màr leginkàbb a kis menyemnek).
Persze azért van Coin-cardom, de sokkal jobban kihasznàlom a Sephora-cardomat.
Ó! Milyen szerencsés vagy!
Ruhát én is utoljára 2013-ban vettem Coinban, ez igaz. A lakber részt viszont rendszeresen látogatom A parfümériában én elsősorban olyan illatokat keresek, amik még (vagy egyáltalán) nem jöttek be Magyarországra, és van akció.