Törzsvásárlói kártyák

#1

Ebben a topikban segíthetnénk egymásnak a különféle üzletek törzsvásárlói rendszereit illetően :slight_smile:

#2

Nekem mindjárt lenne is egy olyan kérdésem, hogy valaki nem tudja, a Douglas pontokat hol lehet megnézni, csekkolni? E-mailre nem válaszolnak. Sőt, mikor regisztráltam, elvileg kellett volna kapnom egy kedvezményes kupont, de az sem jött meg.

#3

én tuti felhívnám őket, az a biztos :slight_smile: (Tel. (36) 1 429 9065, Hétfőtől csütörtökig: 9:00-17:00 Pénteken: 9:00-15:00).300 Ft-ként adnak egy pontot, 100 pont után küldik a hűségcsekket mailben (1500 Ft összegű). ha jól olvasom akkor a kártya igénylése után csak 50 pontot adnak, tehát sajnos még nem kapsz kedvezményt.

1 Like
#4

rendelés miatt hívtam már őket többször, így nincs rossz tapasztalatom velük, segítőkészek voltak. azt sajnos nem tudom hogy meg lehet e nézni valahol, max ha őket megkérdezed akkor megmondják hogy mennyi van rajta szerintem.

1 Like
#5

Köszi a tippeket. Hmm, nem a hűségcsekket hiányolom egyébként, hanem egy 20%-os kedvezményes kupont (mikor regisztráltam az üzletben, egy kis brosúrát adtak és abban szerepelt, hogy ezt küldik majd e-mailben automatikusan). Persze utána el is feledkeztem róla, csak legutóbb a kezembe akadt ez a papír, és akkor eszembe jutott, hogy egyáltalán nem kapok e-maileket tőlük, pedig tuti, hogy megadtam minden adatot. Majd megpróbálom felhívni őket :slight_smile:

#6

nincs mit, remélem sikerrel jársz majd :slight_smile:

#7

:+1: Szerintem a Pupa korrekt rendszert hozott létre:

#8

valóban, nem egy rossz rendszer :slight_smile: mondjuk engem még nem ért el a pupa láz, de ami késik nem múlik :smiley:

#9

A Marionnaud-ban akciós napokon nem szükséges semmilyen kupon a törzsvásárlóknak," hivatalból" lejön a 20% a vásárlás végösszegéből. Az egyenleg alapján pedig időnként küldenek bónuszcsekkeket is, ami levásárolható.

#10

Minimum 2 termek eseteben, a Marionnaud-nal.

A Douglas pedig neha csak bizonyos markakra ad kedvezmenyt Glamour vagy mas akcios napokon (a mostanin is ez volt, 2019 aprilis).

#11

Igen, a mindenkori kuponos kedvezményt adja kupon nélkül. Most az volt a feltétel, hogy két teljesárú terméket kellett a 20%-hoz vásárolni. (A második termék esetemben egy 590 Ft-os fátyolmaszk volt.:slight_smile: