Törzsvásárlói kártyák

Ebben a topikban segíthetnénk egymásnak a különféle üzletek törzsvásárlói rendszereit illetően :slight_smile:

Nekem mindjárt lenne is egy olyan kérdésem, hogy valaki nem tudja, a Douglas pontokat hol lehet megnézni, csekkolni? E-mailre nem válaszolnak. Sőt, mikor regisztráltam, elvileg kellett volna kapnom egy kedvezményes kupont, de az sem jött meg.

én tuti felhívnám őket, az a biztos :slight_smile: (Tel. (36) 1 429 9065, Hétfőtől csütörtökig: 9:00-17:00 Pénteken: 9:00-15:00).300 Ft-ként adnak egy pontot, 100 pont után küldik a hűségcsekket mailben (1500 Ft összegű). ha jól olvasom akkor a kártya igénylése után csak 50 pontot adnak, tehát sajnos még nem kapsz kedvezményt.

1 Like

rendelés miatt hívtam már őket többször, így nincs rossz tapasztalatom velük, segítőkészek voltak. azt sajnos nem tudom hogy meg lehet e nézni valahol, max ha őket megkérdezed akkor megmondják hogy mennyi van rajta szerintem.

1 Like

Köszi a tippeket. Hmm, nem a hűségcsekket hiányolom egyébként, hanem egy 20%-os kedvezményes kupont (mikor regisztráltam az üzletben, egy kis brosúrát adtak és abban szerepelt, hogy ezt küldik majd e-mailben automatikusan). Persze utána el is feledkeztem róla, csak legutóbb a kezembe akadt ez a papír, és akkor eszembe jutott, hogy egyáltalán nem kapok e-maileket tőlük, pedig tuti, hogy megadtam minden adatot. Majd megpróbálom felhívni őket :slight_smile:

nincs mit, remélem sikerrel jársz majd :slight_smile:

:+1: Szerintem a Pupa korrekt rendszert hozott létre:

valóban, nem egy rossz rendszer :slight_smile: mondjuk engem még nem ért el a pupa láz, de ami késik nem múlik :smiley:

A Marionnaud-ban akciós napokon nem szükséges semmilyen kupon a törzsvásárlóknak," hivatalból" lejön a 20% a vásárlás végösszegéből. Az egyenleg alapján pedig időnként küldenek bónuszcsekkeket is, ami levásárolható.

Minimum 2 termek eseteben, a Marionnaud-nal.

A Douglas pedig neha csak bizonyos markakra ad kedvezmenyt Glamour vagy mas akcios napokon (a mostanin is ez volt, 2019 aprilis).

Igen, a mindenkori kuponos kedvezményt adja kupon nélkül. Most az volt a feltétel, hogy két teljesárú terméket kellett a 20%-hoz vásárolni. (A második termék esetemben egy 590 Ft-os fátyolmaszk volt.:slight_smile:

Az unipatika-nak is van kártyája, vásárlásonként azonnali 3% kedvezményt ad + kéthetente külön akciók vannak a hűségkártyásoknak.

https://unipatika.hu/husegkartya-akciok?utm_source=Hűségkártyások+08.05-ig&utm_campaign=434fea062b-EMAIL_CAMPAIGN_2019_08_09_06_24&utm_medium=email&utm_term=0_c0c291f74a-434fea062b-56723667

1 Like

Ha már gyógyszertár: Alma patika 7%-os kedvezményt ad törzskártyásoknak.

1 Like

Majdnem minden gyógyszertári hálózatnak van már törzsvásárlói kártyája, szerintem ezt a lehetőséget is kár kihagyni.
Tudjátok a mottót: semmit ne vegyünk teljes áron! :stop_sign::bell:

2 Likes

:+1::clap::ok_hand:

Ezt a fenti mottót kiegészítem az enyémmel: “aki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli”. :money_mouth_face::wink:

1 Like

Tudom, lassan én leszek itt Olaszország tiszteletbeli nagykövete :smiley: de ebben a topikban is szeretném felhívni a figyelmet a Coin Card előnyeire :smiley:
Olaszország népszerű célpont, minden nagyvárosban van Coin és állandóan vannak akciók. Lakber, ruha és kozmetika-parfüméria részlegeik vannak, érdemes kérni egy ingyenes kártyát, hátha be lehet zsákolni valami jót a nyaraláson :wink:

1 Like

Nem akarok a jò elrontòja lenni :hugs:, de mivel én viszonylag kozel lakom egy Coin aruhàzhoz, ahovà kb. havonta 1-szer biztos beugrok, és azt kell mondjam, hogy az utòbbi években (5-10) teljesen àtalakult az àrukìnàlatuk :face_with_raised_eyebrow:, ezalatt elsosorban a konfekciòt értem. Azelott, ha egy “jobb” (minosègibb és kulonlegesebb) holmit akartunk vàsàrolni (pl. eskuvore vendègkènt, bèrmàlàs stb.) csak elugrottunk a kozeli Coinba és a csalàd apraja-nagyja szèpen, igényesen, az alkalomhoz illoen feloltozott, anèlkul, hogy el kellett volna adnunk az egyik vesénket, hogy kifizessuk a cekket.
Sajnos az akkori, sajàt (Coin) màrkài (tobbféle vonal és stìlus volt: szuper elegàns/alkalmi - sportosan elegàns/irodai - sportos/fiatalos) megszuntek , helyette van pl. (mindig gyurött :-1: ) Mango vagy Giorgio Armani, azaz a két véglet, vagy olyan brand-ek, amik az aruhàztòl 2 lépésre sajàt màrkàs uzlettel kìnàlnak nagyobb àruvàlasztékot. Szòval màr le is mondtam az 1. emeleti vizitet, mert ùgysem talàlok semmi nekem tetszo holmit.
A foldszinten az illatosztàlyra csak a ArtDeco (Italiàban sehol màshol nincs, és ezeket nézegetve egy kicsit otthon :broken_heart: érzem magam :crazy_face:) és a Catrice (ami viszont mindig totàl ki van fosztva) miatt megyek, viszont a bizsuik kozott gyakran talàlok valamit, amivel a 10 éves ruhàimat (is) modernizàlom :grin:. Sajnos màr a tàskà-kìnàlatuk sem a régi, az egyik legkedveltebb és (akkoriban) legkulonlegesebb bőrtàskàmra egy tundéri eladònő beszélt rà (talàn 20 éve). Az egyetelen osztàly a Home, ahovà mindig szivesen megyek, és itt szeretek nézelodni, ezt-azt venni (ma màr leginkàbb a kis menyemnek).
Persze azért van Coin-cardom, de sokkal jobban kihasznàlom a Sephora-cardomat.

2 Likes

Ó! Milyen szerencsés vagy!
Ruhát én is utoljára 2013-ban vettem Coinban, ez igaz. A lakber részt viszont rendszeresen látogatom :slight_smile: A parfümériában én elsősorban olyan illatokat keresek, amik még (vagy egyáltalán) nem jöttek be Magyarországra, és van akció.

1 Like