Sziasztok!
A napokban vettem egy BB krémet (Alverde) , ma próbáltam ki először és igencsak meglepődve tapasztaltam, hogy teljesen más az állaga mint a testernek volt amit az üzletben kipróbáltam.
Nem mondom, hogy így rossz, csak totál nem erre számítottam a próba termék után.
Jártam már így korábban más dolgokkal is, pl. öblítő amiből egy adagos kiszerelést osztogattak ajándékba vásárlás mellé, majd mikor meg akartam venni a teljes méretű flakont egészen más illat fogadott. Ok, mondhatjuk hogy ez csak egy őblítő, de a hatása mellett az illat számomra egy eléggé markánsan meghatározó tényező amikor arról döntök, hogy szeretném e használni vagy sem.
Himalaya fogkrém
Én rögtön elsőre a teljes méretű tubust szereztem be, de arról is hallottam már, hogy az utazó kiszerelésben szemcsés a krém, míg a nagyban ugye nem. (Totál nem értem a koncepciót egyébként, ha valakinek tetszik a szemcsés és megveszi a nagyot akkor csalódni fog, ha meg már eleve nem szereti a drasztikusabb dörzsölést akkor egész biztos, hogy soha többet nem nyúl a márka után.)
Arra gondoltam, hogy össze szedhetnénk ezeket a dolgokat amikkel már így találkoztunk, megoszthatnánk egymással a tapasztalatainkat, talán elkerülhetők lesznek így a későbbi csalódások.