Idézek név nélkül:
”Aromaxot neee bar én elfogult vagyok de a neten olvass utána én senkit meg győzni nem akarok csak a tapasztalat és az elmúlt hónapok miatt írtam”
“Én aromaterapeuta vagyok és én biztos, hogy nem használnám (még takarításra sem). ha kérdésed van, írj ide: info@sajatilloolajwebáruházam.hu“
“ aromax maximum wcbe való sajnos nagyon rossz minőségű lötty nem véletlen irom ezt az olajhoz köze sincs“
“”Sajnos mar megszűnt az az ellenőrző szerv aki felügyelte az illóolajok összetételét, minőségét így kb barki “piacra” dobhat illo olajat “kozmetikumként” en pl az aromaxrol nem talaltam olyan megbízható es hiteles “elő állitasi” cikkeket/kepeket/ videokat amik meggyőztek volna. En pl a ****** ill a ***** mellett vagyok. Mindkettő nagyon jó es tiszta szivbol ajanlom:heart: “”
Én csak annyit találtam az Aromaxról, hogy 25 éve vannak a piacon, ISO 9001 nemzetközi tanúsítvánnyal rendelkeznek és a legtöbb termékük gyógyszerkönyvi minőségű.
Szóval nagyon megköszönnék forrásokat, ahol utána tudnék nézni ennek. Bocsánat, ha túl hosszú voltam.