Colab szárazsampon, tavaly vettem a második fajtát (Fruity) belőle, semmit nem ér. Ha a fél flakont a fejemre fújom akkor se segít. Lehet, hogy nem hagy fehér réteget, de használni se használ. Ezt a márkát én leírtam magamban, kettőből kettő nem jött be.
Farmasi primert próbáld ki, szeretni fogod.
Essence szemöldök gél. Alig látszik már eleve, és az a kevés is eltűnik két óra múlva
Csapódásaim:
Mini Orgy paletta
Pillow Talk szempillaspirál
Essence Lash Princess
G&G Apad, Jelly Joker, tonik
Lovely Pump up sárga spirálja
Artdeco All in One mascara, első próbálkozásom, hogy lecseréljem a megszokott Bourjoist , először jónak tűnt de brutálisan elkezdett maszatolódni a szemem alatt, óránként igazgattam a sminkem. Elajándékoztam,a véleményem majd át kell írnom róla.
Vivian Gray Naturals Orange blossom testápoló, nem tetszett az illata nagy nehezen kentem csak el.
Trussardi: Delicate Rose - gyönyörű illat de rajtam szinte alig érezni , pedig testápoló is volt hozzá.
Montale : Deep Purple , olyan emlékeket idézett amitől sírógörcsöt kaptam, szerencsére volt aki átvegye. Szuper illat , csak nem passzolunk azóta a Montale ház közelébe se mentem.
Csalódások: 184 days by trnd it up ready to go rúzs…tudom tudom olcsó (bár ezen az áron is csalódás egy sima trend-it up, essence rúzshoz viszonyitva) egyszerűen szörnyű, mint ha zsírkrétával próbálkoznék a számon Ronda, darabos, szárít, kemény az állaga én hülye pedig 2 színt is vettem nem is csoda, hogy megszűnt.
több csalódásra nem is nagyon emlékszem…összességében mindig jól jártam, ár-érték arányban
Talán még a Dove tusfürdőkben csalódtam… mostanában borzalmasan szárít, hámlik tőle a karom…
Bourjois Always Fabolous alapozó: nehéz, sűrű, maszkos,nehezen eldolgozható, csúnya bőrkép
Bioderma Photerm Nude Touch: nagyon olajos, sárgás, foltos, minden hámlást kiemel
Nyx Eyebrow Gel: nagyon szeretném, de már bontatlanul elkezd beszáradni. Két tubusom repedt szét már az első kinyitáskor. Jön ki a krém minden irányban, csak a csőrén nem.
A primer 100-ból 99 esetben pénzkidobás. Nem drogis: Clarins kuka, Elizabeth Arden kuka. Egyetlen egyet kedvelek, a Bobbi Brown spf 50 primerjét, az egy picit visszafogja átfénylést. De azt is inkább a fényvédő és a szuper állaga miatt fogom újra megvenni, meg azért, mert így egy lépést megspórolok reggelente.
Amit soha többé nem veszek: Balea málnás folyékony szappan. Szó szerint lepergett tőle a kezem bőre.