Tényleg ráncscsökkentő krémek

Sziasztok,

A segítségeteket szeretném kérni.
Eddig Babor krémeket használtam, elmentem egy kozmetikushoz, aki IMAGE termékekkel dolgozik, a kezelés végén felkente az egyik szemem alá v.melyik szemkörönyék ránctalanító krémet ennek a márkának. Ami döbbenetesen látványosan csökkentette az alatt a szemem alatt a fekete karikát és a szem alatti ráncokat. A lányom azt mondta: “anya olyan furcsa az egyik szemed.” Utalt ezzel arra, hogy a be nem kent szemem alatt sötétebb a karika és picit mélyebbek a ráncok.

Kérdésem:
Ismertek-e másik márka (lehet külföldről is), ami ilyen látványosan működik?

Ennek a márkának a termékeivel az a gond, ha abba hagyod a használatukat a ráncok mélyülnek / újra kialakulnak.

Szia!
Nincs az a krém, amit elég hébe-hóba vagy egyszer felkenni. A bőrápoláshoz elengedhetetlen a rendszeresség, a hatóanyagok csak így tudnak dolgozni.
Az anti-aging esetében főleg megelőzésről beszélhetünk. Tényleges ránccsökkentés, ránctalanítás nem létezik (olyan értelemben, ahogy a reklámok belénk sulykolják). Egészséges életmód, napi 7-8 óra alvás, rengeteg víz, tonnányi fényvédő, retinol, C-vitamin, hámlasztók, hidratálás. Lehet termékeket próbálgatni, olcsóbb alternatívákat keresni. Ma már nem kell feltétlenül nagyon súlyos összegeket kiadni egy-egy dologra. Viszont vannak olyanok, amiknek nem találjuk meg a gazdaságosabb helyettesítőjét.:frowning:
Nem ismerem az Image Skincare palettáját (csak egy mini terméket próbáltam, az nagyon tetszett), de az érettebb és érzékenyebb bőrű kolleginák nagyon szeretik a Paula’s Choice és a NIOD márkát. A skinsmart.hu-n elérhető, mini kiszerelések is vannak.

8 Likes

Ránccsökkentő krém. Van ilyen??? :thinking: (már amelyikre nemcsak ráírják és a célcsoport elmúlt 20 éves)

Tretinoin!

A retinolsav a vényköteles változat, amely a mai napig is az egyetlen, az amerikai Élelmiszerbiztonsági és Gyógyszerészeti Hivatal (FDA) által is jóváhagyott gyógyszernek minősülő hatóanyag a photoaging, vagyis UV sugárzás okozta bőröregedés kezelésére.
Forrás