Téli fényvédős krémek

Sziasztok! Nagyon kiváncsi lennék, hogy nektek milyen fényvédős hidratáló krémek jöttek be a legjobban az őszi-téli időszakban. Én ilyenkor már nem használok 50-eset, 25-30 elég lenne, de sajnos még nem sikerült megtalálni az igazit. Szempont lenne, hogy ne kelljen külön hidratálót és fényvédőt is kenegetnem. Amim most van az a Cerave spf25, de nem igazán az én kombinált bőrömre való. Patikai viszonylatban nem sokat találtam, ami jó lenne összetevőileg is, és nem színezett. Várom az ötleteket :slight_smile:

1 Like

Én is ebben a cipőben járok…:slightly_smiling_face:

1 Like

La Roche Posay? Joy napokon csomo patikaban kuponon kivuli akcio is lesz, en azt tervezem megvenni mar csak azert is mert a The Ordinary hamlasztom utan javasolt a fenyvedo.

2 Likes

Én a Bioderma Hydrabio Perfecteur-t használom ősszel-télen, spf 30.

2 Likes

Köszönöm, ennek utána nézek.
Ugye nem hagy fehér réteget a bőrön?

Nekem volt egyszer egy LRP 50-es fényvédőm, otthon láttam meg a hátulján, hogy alkohol van benne. Ráadásul INCI elején. Voltam olyan mérges… Tudom, nem mindegyik LRP krémben van, de akkor az valahogy elvette a kedvem az egész márkától :smiley:

https://kremmania.hu/kremek/la-roche-posay-anthelios-mattito-hatasu-gel-krem-spf30
most ezt néztem ki, ígéretes hogy mattító, nekem márpedig arra nagy szükségem van.

Én jelenleg az Innisfree The minimum sun SPF25-öt használom.
Egész jó, szeretem. Hagy egy kis fehéres színt, mivel fizikai, de elég jól, könnyen és hamar eldolgozható. Sminkeltem is már rá, nem volt gondom.

Nagy kedvencem még a Simple fényvédős hidratáló. Az összetevőlistája nem valami szép, mégis a bőröm szereti nagyon. Kellemes a használata, villámgyorsan beszívódik, hidratál.

2 Likes

Nem hagy fehér foltot, szépen beszívódik, és nekem még szebb bőrképet is eredményez, de ehhez hozzá kell tenni, hogy télen nekem inkább száraz a bőröm és a vízhiányos bőrre való termékeket nagyon szereti.

1 Like

Szerintetek télre elég lehet az SPF20? :grinning: Félig impulzusvásárlásom eredménye ez a krém, amit arcra is ajánlanak. Szélessprektumú, fizikai, könnyű állagú, beszívódik, kb minden amit kerestem, csak hát az ajánlottnál kicsit kevesebb a fényvédelem benne… de nem tudtam otthagyni.
https://kremmania.hu/kremek/madara-weightless-sun-milk-spf20

1 Like

Attól függ, hogy mennyit vagy kint.
Nekem pl. bőven elég lenne, mert csak délelőtt 10 óráig vagyok a szabadban (akkor sem mindig), utána az irodában (nem ablak mellett) aztán mire haza indulok, már sötét van.
Most én is csak 25-öst használok hétköznap, hétvégén attól függ, mi a program.

1 Like

Én is spf25-öt használok, lehet decemberben már csak spf15-öt fogok. Reggel 8-ra megyek dolgozni, ha nincs kajám, akkor délben kint vagyok egy 10 percet (összesen), mire megyek haza már sötét van.

Köszönöm, megnyugtatott a válaszotok :blush: Én is hasonlóan dolgozom, ráadásul az ablaknak háttal ülök. Tavaszig pedig remélem megtalálom majd a tökéletes fényvédőt.

1 Like