Sminkjeink, avagy smin(k)spirációk

2 Likes

Néha a csodálat egy egyszerű kérdésként fogalmazódik meg bennem: Hogyan? Most is ez a helyzet.

1 Likes

Nem hiszem, hogy a reggeli 10 perc alatt hozta össze.:slight_smile:

2 Likes

Most lehet hogy butaságot kérdezek de mennyire valósak ezek a csodasminkek…? Kizártnak tartom hogy ne lenne a fotókon egy jó adag technikai rásegítés. Pl katalógusokban is nyilvánvaló, hogy NINCSENEK ilyen pillák és a legügyesebb manikűrös sem tud ilyen tökéletesen lakkozni…Persze attól még inspirációnak tökéletesek de ne várjuk hogy majd a mienk is pont ilyen lesz.

Lehet butasagot kerdezek, de mi baj a szemoldokevel? :stuck_out_tongue:

Néhányan hernyószerűnek találták. Egy korábbi linkelt képnél megtalálod a kommenteket, ha visszapörgetsz.

2 Likes

Naná, benne van egy csomó photoshop, túl szabályos, stb. De még így is szeretnék csak valami hasonlót csinálni. Nem tudok 3-4 színt ilyen szépen egymásra satírozni, sokszor próbáltam. Általában összemosódott paca lesz a vége.

1 Likes

Ez még egész valós. De néha olyan képeket látok instán, hogy hihetetlen. Lapos a teljes szemhéj, nincs redő és nem látszik a szemgolyó domborulata se, mintha 2dimenziós lenne az arc

1 Likes

Meg is van. Koszi! :smiley:
Azon a kepen tenyleg hernyo hatasu, meg kell hagyni. :sweat_smile:

1 Likes

Én írtam, hogy hernyós a szemöldöke :laughing: Nem mindenhol, de az egyik korábbi posztban engem zselézett hernyóra emlékeztetett.
Egyébként nem szoktam kritizalni, csak ezt :wink:

1 Likes

Valahol megertem miert csinalja… Viszonylag rovidke a szemoldoke, legalabbis az atlagehoz kepest. Ezzel a felfesulgetessel picit testesebbe es karakteresebbe valik a forma. Ha mar a hosszan nem tud valtoztatni, a volumennel probalkozik. Legalabbis en erre tippelek. :slight_smile:

1 Likes

Szerintem a természetes (egyben divatos) vonalat szerette volna a szemöldökével követni, mert ugye rengeteg termék van, amivel fel lehet turbózni a kis szálacskákat, és a szemsminkből ítélve a hölgy nincs híján a kézügyességnek.:slight_smile:

2 Likes
7 Likes
3 Likes

Sikerült olyan inspirációt találnom, ami 90%-ban megoldható volt a Lethal válogatásomból. (Pedig nem ez volt a cél, hogy egyszerre mindbe belefetrengjek, de hát süt a nap, nem tudtam ellenállni a :parrot: színeknek :heart: )

lethal smink 2

Résztvevők: Lethal: Echo, Vertex, Venom, Lucid, mattok: Melt Smoke session és Sophx

18 Likes

Hát ez nagyon szuper lett. :blush: Annyira jól állnak neked ezek a színek :heart:

1 Likes

Nagyon köszönöm :smiling_face_with_three_hearts: :kissing_heart:

2 Likes

Úúúúúúú :star_struck: Ez nagyon jó lett és baromi jól áll! :heart_eyes: :heart_eyes: Használd bátran ezeket a színeket! :wink:

1 Likes

Úúúú, de széép vaaagy! :star_struck: :heart_eyes:

1 Likes

@Melodee @umpalumpa Köszönöm szépen nektek is :heart: :kissing_heart:

1 Likes