Sziasztok! Szeretnèk ajánlást kérni első sorban alapozóra vagy bb krémre, ami jó érzékeny szeműeknek. Ebből meg nem találtam sajnos és nem akarok feleslegesen sokat költeni a kipróbálásokkal. Ha több óràt van rajtam egy alapozó egy idő után irritálj a szemem. Spirál és korrektor már van szerencsére ami jó. Köszi előre is.
Sajnos, elkeserítő, de az érzékenység mindenkinek más. Lehet van pár jó tipp, de a végén lehet, hogy így is úgy is sokat kell költened arra, hogy megtaláld az igazit. Viszont felmerült bennem, hogy a szemkörnyékre is alapozót használsz-e. Ha igen, az még egy jó megoldás lehet, ha célzottan szemre való termékekre cseréled, pl korrektor, esetleg a mac Paint pot valamelyik natúr színe a szemhéjon.
Szia! Köszi a tippet. Szemem alá plusz szemhéjra sem kenek de nyílván irritálhatja akár az orr részről vagy oldalról is nem tudom sajnos. Nem vagyok egy nagy sminkelő de néha jólesne úgy viselni valamit hogy ne zavarjon pàr óra múlva.
Hmm, akkor ez így fokozottan nehéz helyzet. Lehetséges hogy valami “párolog” az alapozóból és az irritál?
Esetleg valamelyik dermokozmetikai márka alapozója, pl. La Roche Posay Toleriane?
Nagyobb patikákban talán lehet kérni mintát.