[hu.post.continue_discussion]
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni.
3 éve szenvedek aknékkal, pattanásokkal… rengeteg piros hegem van. Tavaly inertat írt fel nekem a bőr gyógyászom, amit 7 hónapig szedtem nagy dózisban. Aztán mikor letisztult az arcom, meg lézerezett. Boldog voltam, mert minimalis hegeim voltak, de tiszta lett az arcom. De ez csak pár hónapig tartott. Utana újra megjelentek. Elmentem egy másik bőrdokihoz, Ő szintén inertát írt fel csak kisebb mennyiségben. De én nem szeretném szedni még egyszer, mert rengeteg mellékhatása van…Már mindenhol jártam. Mindent kipróbáltam. Belefáradtam:pensive: majd barátaim ajánlották a skinsmart oldalt, ahol rendeltem Paula’s choice lemosót és hidratáló krémet, Geek & gorgeous Cheer up hámlasztót, 101 B-Bomb szérumot és The ordinary szérumot. Most 3 napja használom őket ahogy elő van írva és már az első használat után másnap reggel tele voltam sárga pattanásokkal és csak jönnek és jönnek újak. Eddig is sok volt, de most jelentősen csúnyább lett a bőröm. Nem értem, talán nekem ezek nekem inkább ártanak mint használnak, vagy előszőr talán ennyire kidobja a pattanásokat? Tudom, hogy nem egy-két nap mire elkezd hatni. Viszont azt sem értem miért lett több?! Ha valaki tudna nekem tanácsot vagy véleményt írni azt nagyon megköszönném! L/22