Seborreás bőrre hidratálót tudnátok ajánlani?

Sziasztok! :slight_smile:
A krémmániára régóta járok véleményeket és összetevőket olvasni, de most konkrétabb segítségre van szükségem.
Az eddig használt arckrémem (Bielenda Dr Medica anti acné ackrém) nem elérhető, a vírus miatt akadozik a gyártás. :frowning: Nekem viszont feltétlenül kell egy jó hidratáló! A bőröm nagyon érzékeny, kipirosodásra hajlamos, zsíros-vízhiányos, sok mindenre aknékkal reagál, többek között a nem jó krémre is, pedig már 40 fölött vagyok.

Tudnátok ajánlani hidratáló krémet?

Hálásan köszönöm!

Hasonló paraméterekkel létezem én is.

Én ezt használom felváltva, attól függően, hogy milyen állapotban van a bőröm:

Olcsóbb verzió:

Estére nekem bevált a Helia D éjszakai vizes hidratálója.

Köszönöm szépen a választ, utánanézek mindegyiknek! :slight_smile:

Szerintem itt érdemes tájékozódni, sok jó tanács van itt:

https://skinsmart.hu/szakertoi-tanacsok

Köszi ezt is! :slight_smile: Szerintem ezt tavaly-tavalyelőtt részben már olvastam, ugyanis a skinsmart-ról rendelem a hámlasztómat, (Geek&Gorgeous), és előtte azért olvasgattam az oldalon itt-ott. Persze azért van bepótolni való.

“Seborreás” bőr alatt pontosan mit értesz? Gomba eredetű esetleg?
Mert ha igen, akkor lehet érdemes lenne “fungal acne safe” termékeket használni egy kis ideig, kitapasztalni, az hoz-e javulást.

Magyarul itt tudsz olvasni erről:

Ha valaki tud angolul, ezt az oldalt ajánlom:

Szia,
nem, biztos, hogy nekem ilyen problémám nincs.
A seborreás bőr alatt azt értem (amúgy a kozmetikusom mondta ezt, hogy ilyen a bőröm) hogy zsíros, fokozott a faggyútermelése. Főleg nyáron probléma ez. Hajlamos aknékra, miteszerre.
Amúgy én már egész jól rendberaktam a bőröm, a kulcsszó nálam a hámlasztás. Nem mondom, hogy időnként egy-egy akné nem jön elő, de amúgy rendben vagyok. :slight_smile:

Értem :slight_smile:

Update: megrendeltem és pár napja használom már az általad ajánlott The Ordinary Natural Moisturizing Factors krémet. Imádom!! :smile: Hidratált, pihepuha és matt lett tőle a bőröm, semmi irritáció, kipirosodás, és estére sem fénylik a bőröm, pedig egyébként szokott. Külön tetszik, hogy semmi illata nincs. Nagyon kevés elég belőle, úgyhogy ez a 30 ml-es is minimum egy hónapig elég lesz, de a tuti kedvéért feliratkoztam most a 100 ml-esre is, hogy legyen utánpótlás, mert úgy döntöttem, hogy a régi - szintén problémásan kapható - krémemet erre szeretném lecserélni. :slight_smile: Köszönöm még egyszer az ajánlást, úgy tűnik, hogy telitalálat volt!