RETIN-A/Tretinoin rendelés külföldről?

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, tudna valaki megbizható külföldi oldalt ajánlani, ami szállít Magyarországra RETIN-A-t vagy valamilyen más tretinoinos krémet? Próbáltam már keresgélni a google-el, de mivel külföldről még soha sem rendeltem semmit, van bennem egy erős bizonytalanság nehogy elsőre negatív értelemben is “bevásáróljak”. :slight_smile:
(Elsősorban a makacs pattanásaim miatt szeretnék ilyen krémet, mivel ha jól tudom, az A vitaminos gyógyszertári krémeket, mint az Isotrex, Differin már nem kapni az országban. Alternatívaként már próbálkoztam a G&G A-Game-jével, amit egyébként nagyon szeretek, de sajnos pattanás fronton nálam nem elég erős.) Előre is köszönöm a segítséget!

Ezt találtam, retinol tartalmú. https://m.webbeteg.hu/gyogyszerkereso/alksebor-kenocs-20/1586/betegtajekoztato
https://kremmania.hu/kremek/egyeb-alksebor-kenocs

Francia gyógyszertárból rendelhető, https://kremmania.hu/kremek/egyeb-a313-pommade
Használom anti-aging termékként, elég ütős, de pattanásos bőrre nem biztos, hogy jó.

1 Like

Gloria köszönöm a választ! :slight_smile:

Időközben találtam egy alternativát a Differinre, Sona Gelnek (https://zdraviljudi.com/sona-krema-gel/) hivják. Horvátországban gyártják, elvileg receptre kapható, de Szerbiában, ha minden igaz, recept nélkül is meg lehet vásárólni 750 dinárért (átszámitva kb. 2150 Ft).
Úgyanúgy 0,1% Adapalent tartalmaz, mint anno a Differin ( Azért irom le, hátha más is hasonló cipőben jár, mint én, és nem sikerült alternativát találnia a Differinre. )

Ettől függetlenül, még mindig szeretnék egy RETIN-A krémet kipróbálni, igy ha valaki tudna megbizható külföldi oldalt ajánlani, megköszönném. :slight_smile:

Ja, bocs félreértettelek, szóval kifejezetten Retin-A, régebben néztem a csak hozzászólásokat a termék adatlapján. Nem egyszerű beszerezni. Szinte csak Ázsiából lehet. Nézd át, hátha segít.
https://kremmania.hu/kremek/janssen-cilag-retin-a?activesubtab=3&page=4#reviewstab

https://www.cosmeticsandyou.com/retino-a-tretinoin.html

1 Like

@pipacs27, feltűnt egy a piacon.
https://kremmania.hu/elado/celiafoote-retin-a

1 Like

Gloria, köszönöm a segitséget! :slight_smile:

Sziasztok!

Ha valaki keresne még, nálam is szokott lenni eladó:

https://kremmania.hu/elado/laylie-retin-a
https://kremmania.hu/elado/laylie-a-ret-tretinoin-gel

1 Like