Regi Beauty - Nehogy rendeljetek innen bármit is, 12 napja erősítették meg a rendelésem, belföldön pár nap alatt meg kellett volna kapjam. Ehhez képest semmi infót nem kaptam a rendelésem állapotáról, telefonon nem elérhetőek, email címről visszajön a levél. Három napja végre MSN-en visszaírtak, annyit, hpgy utánanéznek a rendelésemnek. Azóta semmi válasz. Azt, hogy ezt egy itthoni, európai márka fogja megjátszani velem, azt nem gondoltam volna. Megírtam ezt Hercegh Zsuzsi és Turbucz Timi REgi-s videói alá, tárgyszerűen, jelezve, hogy megírom majd a fejleményeket is. Eltűntek a kommentjeim - ennyit a magyar influencerekről. Szomorú vagyok és nagyon csalódtam a két youtuberben is. Ha van bármi ötleted, infód, kérlek, írd meg ide! Természetesen megírom ide, mi lett a vége a sztorinak, egyelőre feljelentést fontolgatok.
Ha bárki azt hinné, ez hitelrontás stb, írjon privátban és megadom az elérhetőségem. Ismétlem, azért írtam ezt meg itt, hogy ne járjatok ugy, mint én, vagy legalábbis a történtek ismeretében rendeljetek. Reménykedem én is, hogy csak amatőr hozzállásról van szó a márka részéről