Rare Beauty Fenty Beauty kérdőív

Sziasztok! :blush: Remélem, maradhat a bejegyzésem!

A szakdolgozatomhoz készítettem egy kérdőívet, amelyben a Rare Beauty és a Fenty Beauty márkákkal kapcsolatos véleményeket és tapasztalatokat vizsgálom. Arra gondoltam, hogy itt jó helyen járok, hiszen sokan érdeklődtök a sminkek és kozmetikumok iránt. :blush:

Nagyon sokat segítenétek a munkámban, ha kitöltenétek! Akkor is részt vehettek, ha csak az egyik márkát ismeritek, vagy még nem próbáltátok a termékeiket. A pozitív és a negatív tapasztalatok egyaránt érdekelnek.

1 Likes

Kitöltöttem, sok sikert!

2 Likes

Szabad megkérdezni, h miért ez a két márka van fókuszban? Köszi!

1 Likes

Nagyon szépen köszönöm!:relaxed:

Azért választottam ezt a két márkát, mert mindkettő egy világsztárhoz kapcsolódó sminkmárka, így több közös szempont alapján összehasonlíthatók. Közben a kommunikációjuk eltérő hangsúlyai is érdekelnek, a Rare Beauty esetében az önelfogadás, a Fentynél pedig a különböző bőrtónusokhoz illő választék fogott meg. Kíváncsi vagyok, hogy a fogyasztók megítélésében milyen szerepet kap az alapító személye, a márka üzenete és a termékekkel szerzett tapasztalat. Személyes érdeklődés is van mögötte, mert mindkettőtől használok terméket. :blush: