Puma Urban Motion woman

Sziasztok!

Esetleg emlékszik még erre az illatra valaki?:sweat_smile:

Gyermekkoromban édesanyám viselte és a mai napig érzem az illatát, ha lehunyom a szemem. Sokáig kerestem melyik volt ez a parfüm, ugyanis anyukám többfélét is használt, mire rájöttünk hogy ez volt az, ami megmaradt bennem.
Ezt azonban már sehol sem lehet kapni. Esetleg nem tud valaki egy utánzatot, amit még lehet kapni?
2x is éreztem más nőkön, de sajnos egyik se tudta megmondani milyen parfüm van rajta. Egyikük azt mondta avonos, de a nevét nem tudta. A másik pedig ajándékba kapta és csak úgy a sok parfümje közül magára fújt egyet aznap reggel.

A parfüm eredeti leírása szerint:

Illatcsalád: virágos-gyümölcsös

Fejillat: yuzu, mandarin, ananász
Szívillat: almavirág, körte, málna
Alapillat: vanília, ámbra, pézsma

Találtam egy régi topicot, ahol valaki egy Nina parfümöz hasonlította, de ott is csak annyi szerepelt hogy “Nina”. Előrébb nem jutottam vele.

Kérem ha bárkinek van valami ötlete, információja kérem-kérem, ne tartsa magában!

Előre is köszönöm! :smiling_face_with_three_hearts:

Szia!

A Fragranticán valaki a Cacharel Amor Amor-hoz hasonlítja, esetleg érdemes megszaglászni azt. (Bár én nemrég rendeltem az Amor Amor-ból egy illatmintát, és köze nem volt már ahhoz az illathoz, amit régről ismerek.)
https://www.fragrantica.com/perfume/Puma/Urban-Motion-for-Her-5718.html

És még egy ilyet találtam:

Ugyan utánzat, de hátha van valami hasonlóság az eredetivel.

A Nina pedig ez lehet:

Emlékeim szerint egy finom, friss, gyümölcsös illat, de a nagyesküt nem teszem le, mert már régen szagoltam.

2 Likes