Egy kis helyzet jelentés. A Garnier BB krémet valószínű kiveszem a project panből,ma reggel azt használtam és már sötét a színe, vagy megpróbálom keverni világos alapozóval (ki tudja mi sül ki belőle)
Október 23.
December 1.
Beszállok a projektcsapatba a januar 31-ig tartó időszakra ezekkel az ajaktermékekkel. Reményeim szerint elfogyasztom a két kis mac rúzst ( twig,velvet teddy), a két szájfényt (EL chai high, mac coincidence minralize glass) és a két ajakcerkával (mac staunchly srylish, KAP ballet).
Nagyon el szeretném őket fogyasztani de a cerkákat kivéve messze a vég
A rúzsok, szájfények tényleg annyira lassan fogynak, bátor vállalás a január vége!
Felorankent ujrakenem🤣
Mivel az ajakceruzát is sikerült elhasználnom, ezért így néz ki a jelenlegi év végi projektem. A nagy paletta 3 újrapréselt színének szintén sikerült újra elérni az alját, már azokból sincs sok hátra.
De jó! Sokkal praktikusabb, mint néhány szín miatt elővenni a szinte palettát mindig.
Nekem is sokkal jobban tetszik így. Egyrészt ez a revolution paletta volt a legrégebbi a kollekciómban, ezért örülök, hogy most már nyugdíjba vonult. Illetve tényleg sokkal praktikusabbnak érzem így, sőt kicsit olyan, mintha új palettát kaptam volna. Sajnos kicsit a panek szélét megviselte az átültetés, de én így is nagyon boldog vagyok a végeredmény miatt
Hihetetlen vagy!
Nekem is van z palettám, kallódó monokat szoktam bele áttelepíteni vagy paletták maradék panjait és akkor helyet spórolok meg jól is néznek ki új színek együtt.
De lehet, hogy majd nagy púder tokját is “újratöltöm” így kis monokkal. Jó ötlet!
Áruld el lécci, hogy mivel és hogyan melegítetted a palettát, hogy kijöjjenek a pan-ek!
Csak annyit tudok mondani, hogy csodállak! Minden tiszteletem!
Igen, megvan az újdonság érzés ilyenkor. És sokkal kevesebb helyett foglalnak el
Először öngyújtót tartottam a paletta aljához, de egy idő után elkezdett begörcsölni már az ujjam. Ekkor váltottam és meggyújtottam egy nagyobb gyertyát és afölé tartottam. Hagytam hogy jóformán már kezdjen el feketedni a műanyag, és akkor szemöldökcsipesz és társaival elkezdtem feszegetni a paneket. Sajnos amiben már eleve kevés festék volt, ott a pan széle meghajlott, mert nem volt mi tartsa.
Aranyos vagy, köszönöm
Köszönöm a részletes leírást!
Elképesztően ügyes és kitartó vagy! Gratulálok!
Még egy termékkel beszállok a project panbe. Nem hiszem, hogy el fog fogyni év végéig, de kitartóan használom mert nem mai darab és nem szeretném, ha megromlana. Estée Lauder DW alapozót rejt az üveg. Mikor elhasználtam az Armanit, àttöltöttem a DW-t a pumpa miatt. (Van Mac pumpám az EL üvegre de nem szeretem)
Köszönöm
Nem is gondoltam volna, hogy a szajcerka projekt par nap alatt veget er… a KAP cerka veget nem lehet hegyezni mar, csak torik, mivel ureges a vege…ami nem is zavarna annyira, ha nem allandoan a highend mivoltat hangsulyoznak…azert nekem ez nem highend, tekintve, hogy a drogerias rimmel cerkak a legvegukig hegyezhetok es hasznalhatok (6990 vs. 990 huf ).