Próbáltál már PURITO termékeket?

unnamed
Ezen a héten volt szerencsém kipróbáltam a PURITO pár termékét. A PURITO-ról pár szóban :seedling: : Dél-Koreai márka, akik arra specializálódtak, hogy minél tisztább és értékesebb összetevőkből olyan termékeket készítsenek, amik nem irritálnak, minden bőrtipúsnak megfeleljenek és elérhető árban vannak. Filozófiájuk közé tartozik, hogy vegán és állatokon nem tesztelt termékeket gyártanak, valamint újrahasznosított és újrahasznosítható csomagolásban kapunk mindent.

Termékek:

  • PURITO From Green Cleansing Oil
    purito_from_green_cleansing_oi_1589357412_7e8a99f2

A double cleansing (az az a dupla arclemosós tisztítás) rutinom olajos lemosójaként használom. A sminket. napkrémet, szennyeződést nagyon hamar és könnyen leolvasztja az arcról és eközben azt tapasztaltam, hogy gyengéden bánik a bőrömhoz. Meleg vízzel egyszerűen le tudom mosni, ami számomra új az olajos tisztítók világában. Az összetevőket megnézve megértem miért olyan népszerű ez a termék: olivaolaj, napraforgóolaj, jojobaolaj, mandulaolaj és ehhez hasonló nagyszerű anyagokat találunk.

  • PURITO Centella Unscented Serum

PURITOCentellaUnscentedSerum_1200x

Biztosan mindenki ismeri a Centella Green Level szérumukat a kis zöld üvegben. Ez ugyanaz a termék annyi különbséggel, hogy illóolaj mentes. Az illat anyagok főleg az érzékeny bőrt - de ugyanúgy az összes bőrípusra igaz - nagyon tudja irritálni. A termék tartalmaz 49% centella (ázsiai gázló olaj) KIVONATOT (ez az egyik olyan termék, amiben a legmagasabb koncentrátumban lelhető fel), valamint niacinamid-ot (nikotinamid), ceramidokat, peptideket és madecassic acid-et. Nekem rengeteget segített, hogy puha és kevésbé irritált legyen a bőröm.
Hamar beszívódik és nem hagyott maga után ragacsos érzetet.

  • PURITO Vitamin C Serum

puritoPureVitaminCSerumkoreanskincarenetherlands3_grande

Nagyon régóta ki akartam próbálni egy C vitaminos szérumot, de csak most jutottam el oda, hogy megkaparinthassak egyet. 5%-ban tartalmaz C vitamint, de ezen kívül találunk benne hialuronsavat, E vitamint, vörös ginzeng kivonatot és Niacinamide-ot. Bevallom, amikor először használtam az almácskáim kipirosodtak, azonban nem éreztem semmi csípő vagy viszkető érzést. Később már minden “gond” nélkül fogadta a bőröm. Ha ezt a terméket hagyjuk a rutinunk végére akkor tapasztalhatjuk, hogy egy réteget hagy maga után, amihez sok időnek kell eltelnie, hogy beszívja a bőrünk. Azonban, ha egy hidratáló krémet még felviszünk utána, akkor teljes a siker. Remélem hosszútávon kifejti majd a brightening hatását.

  • PURITO Centella Green Level Unscented Sun SPF50+ PA++++

purite_unsce_1024x

Teljes magabiztossággal jelenthetem ki, miszerint ez a kedvencem az összes termék közül. Könnyed, víz alapú kémiai fényvédőről van szó, ami nem hagy ragacsos érzést és fehér réteget maga után. Mintha csak egy krém lenne. Egész nap frissnek és egészségesnek néz ki a bőröm, de ami még meglepett, hogy puha volt tőle az arcom akárcsak egy jobb fajta hidratáló krém után. Nagyon érzékeny vagyok a fényvédőkre, és most végre megtaláltam a kedvencemet. Mindenkinek nagy szeretettel ajánlom.

Az összefoglaló véleményem eme négy termék együttes használata után, hogy teljesen le vagyok nyűgözve. Rengeteget segítettek a vízhiányos érzékeny bőrömön, ami mostanában nincs túl jó formában a breake out-ok miatt.

Ti próbáltatok a fentiek közül vagy a márkától bármilyen terméket? Mi a véleményetek róluk?

Na, a fényvédővel vigyázz :smiley:

4 Likes

te vetted a termékeket, vagy tesztelésre kaptad?

3 Likes

Bocsi, nem bántásból, de olyan, mintha egy reklámot olvasnék. Ha ez egy saját blogra menne, ahol rendszeresen foglalkozol ilyenekkel, oké, sőt még itt is szeretjük a tapasztalatokat olvasni, de így a semmiből felhozva elég random.

5 Likes

Igen olvastam a hivatalos cikket, amit a gyártó adott ki. Nagyon sajnálom, hogy valójában csak SPF 19, ha jól emlékszem, de egyszerűen annyira örülök, hogy végre találtam egy fényvédőt. amitől nem leszek allergiás, hogy elnézőbb vagyok.

De nagyon köszi, hogy azért figyelmeztettél. :heart:

Az official website-ról van, de most már a Dm-ben is láttam némelyiket. Nagyon örülök, hogy már itthon is kapni néhány koreai terméket.

1 Like

Köszi a visszajelzést! Nem akartam reklámozni és ilyen mesterkéltre írni csak annyira meg voltam elégedve a termékekkel és a márkával, hogy így akartam egy ilyen pozitív tapasztalatbeszámolót megosztani, hogy másoknak is szívesen legyen kedvük esetleg kipróbálni.
Elnézés, hogy félreértéseket okoztam.

2 Likes

Á, így már érthető. Nincs semmi gond, előfordul az ilyen szintű elégedettség :slight_smile:

1 Like

Én egyébként eddig egyetlen tonert próbáltam a márkától, nagyon elégedett vagyok vele. A fényvédőkkel ezentúl vigyázok, használtam már koreait, de inkább megleszek egy darabig a gyógyszertári márkákkal.

1 Like

A centellás tonikot használom, azt nagyon szeretem, maradni is fog a rutinomban, és a centellás szérum is. A fermentált esszenciából elhasznàltam egy üveggel, de az olyan semmilyen volt számomra.
C-vitsminos szérumból mintám volt, de van más c vitamin szérum ami bevált, így azt nem tervezem megvenni nagyban.

1 Like

A tonikot még nem próbáltam, de a jövőben biztosan rá fogom tenni a mancsaimat. Örülök, hogy neked is pozitív képed van a márkáról. :blush:

1 Like