Ma lesz felrakva, a vastagabb copf esett szét, két hajgumit is tettem rà, nehogy megint megszökjön és az utánrendelt “ tasakos” is kapott egyet 
Tegnap érkezett, szerintem ide illik a legjobban, mert póthajhoz való.
Mikor először rakattam hajat ehhez hasonlót adtak hozzà, de az màr majd 25 éve volt rég tönkrement.
Ezidáig inkább fésű párti voltam, de most, hogy sikerült belenyúlnom egy 65 centis hajba muszáj volt beszereznem ezt , mert az életem elunom amíg óvatosan, tincsenként kifésülöm napi 2x.
Ezzel a kefével 5 húzás és kész is vagyok, a sorokat a kialakításának köszönhetően átugorja, egyáltalán nem akad bele a csomózásba.
Nagyon örülök neki
Kis trükk:
Aki csak egy kis dúsítást szeretne, annak ajánlom a "1/2 fej " technikát, ami azt takarja, hogy csak a tarkóra tesznek póthajat.
Nekem régebben kihozta a hosszabbító a halántékom felé is fél tenyérnyit, oda csak extra mini tincseket tett , de az utóbbi időben már oda sem teszünk hajat, nem kell.
A sajátom elöl fokozatosra van vágva és oldalt pedig semmi nem lóg ki, összekötni is össze lehet, nem figyelnek a kis csomók sehol.
Teljesen természetes hatás, odavagyok érte, így is fel tudtunk egyébként paszírozni 100 gramm hajat.
Múlt héten rakattam a szokásos szőke póthajam, a szalonban a műkörmös hölgynek szintén volt pár tincs feltéve, csak hogy feldobja a frizuráját.
Már kész voltam mikor panaszkodni kezdett, hogy nagyon akad a haja, nehéz fésülni én mit csinálok az enyémmel, hogy ilyen szép.
Mondtam hogy reggel- este olajozom a végét és kifésülőbalzsammal fésülködök.
Teljesen lefagyott és félhangosan csak annyit mondott, hogy kenegesse a fene naponta ennyit.
Mosolyogva megvontam a vállam és távoztam, miközben neki épp próbálta a fodrászom kifésülni a haját 
Miért van az, hogy tökéletes eredményt várunk 0 belefektetett energiával?
A legapróbb noname szalon weboldalán is ki van téve, ha póthajad van akkor azt hogyan ápold. Van ahol konkrét terméket is ajánlanak hozzá,első felrakáskor megmutatják, hogy kend, hogy fújd stb.
Sőt van ahol az is ki van írva, hogy ha ez nem megy akkor nem ajánlják a felrakást/ tönkre fog menni a haj.
Komolyan nem értem az embereket, lefogadom mire legközelebb megyek már nem lesz fent neki.
Hát, van, aki csak a saját kárán tanul…
És igen, akadnak néha emberek, akik nem értik, hogy az eredményekhez sokszor valamiféle erőfeszítés is kell az ő részükről 
Szia Luiselotte!
Megtaláltam a topikod és akkor inkább itt írok, ne spammeljem feleslegesen a többieket a témával. 
Nekem több mint 2 éve van póthajam. Alapjáraton is extrém vékonyszálú hajjal vert meg a sors, ráadásul szülés után meg is ritkult és nem dúsult vissza.
Miután amúgyis az elmúlt 20 évben kb egy ország költségvetését költöttem el csoda cuccokra, amitől majd lesz dús és szép hajam lesz (nem lett), úgy döntöttem legyen póthaj. 
Nincs sok felrakva, kb 40g és csak dúsításra, mert én a vállig/lapockáig érő hajhosszal tudok csak együttélni.
Alapjáraton a szulfatmentes samponok a barátaim, bár a piros Tigi remekül működik, a Kérastase viszont azonnal oldja a keratint, holott szulfámentes…fene sem érti már ezeket. 
Meg is rendeltem a Douglas-ből a Scalp Love-ot, ugyis itt van szemben az Etele plázában, hazafelé felkapom. 
Szia itt is 
Nekem 25 éve van fent hajam, akkor kezdtem amikor még csak egy helyen csinálták az országban a Kígyó utcában.
Kezdetnek varrva volt, aztán váltottam a varrás+ csomóra, most pedig már csak csomózva van abból is mikro méretben. Sokáig ragaszkodtam a hosszú és dús hajhoz, 150-200 grammok voltak felpaszírozva, holott az én hajam vékonyszálú.
Jelenleg 85 gramm van fent 55 cm hosszú, szintén csak dúsításnak, a tarkómra van rakva, oldalra ki se hoztuk, így szinte teljesen észrevétlen, nagyon szeretem így hordani, kényelmes. Szerintem ez a hossz és mennyiség illik hozzám a legjobban .
Tigit én is használtam régebben, a festett hajra valóból vettem pakkokat, sampon+balzsam, Kerastaset még nem vettem, bevallom drágállom + amik a polcon vannak megfelelnek, nincs okom váltani.
Remélem neked is beválik majd a Lee Stafford