Extrák:
A következő termékek nem kötelezőek, az alap felszerelés is bőven elég a megfelelő ápoláshoz, ezeket csak alkalmanként szoktam bevetni.
Sampon hajnövesztő hatással: Lee Stafford Hair Growt shampoo bár itt nem kapott túl jó értékelést nekem bevált heti 2x használom a Gliss Kur samponozás után csak a fejem tetejére kenem és a halántékomra . Az eredmény sűrű, egészséges haj .
Sampon hamvasító hatással: a jó öreg lila Schauma (Silver reflex) , akkor veszem elő ha festés után elkezd besárgulni a szőkém és szépen teszi a dolgát, az én hajamban mindig lesz egy kis rezes beütés, ezt el kellett fogadnom, mert sötétbarnából lettem szőke , ebből baby blond sosem lesz .
Sampon korpa ellen hard verzió: Nizoral ezt a hajhosszabbítóm ajánlotta, ha esetleg befülledne a hajam és kicsit korpásodna, 2-3 mosás ezzel és a probléma megszűnik.
Hajpakolás hajnövesztő hatással: Lee Stafford hajnövekedést elősegítő ápoló maszk nincs mindig belőle, pedig nagyon szeretem, a fejbőrre kell kenni és végighúzni a hajon. Én csak a fejbőrömre használom, mert így sokkal gazdaságosabb, szépen támogatja a sampon hatását de nem nélkülözhetetlen.
Hajfény: Lee Stafford hajfény spray Nekem hajlamos kissé bemattulni a hajam , ez a hajfény ragyogóvá teszi, kellemes az illata is , és én úgy vettem észre, hogy picit taszítja a párát is. Fejtetőre csak óvatosan, mert zsírosíthat.
Hajvitamin: Merz drazsé szó szerint a hajam megmentője. Amióta ezt szedem azóta megállt a hajhullásom, ami néha rémisztő méreteket tudott ölteni. Évente 2-4 dobozzal szedek belőle, leginkább tavasszal és ősszel, amíg lehet kapni én biztos, hogy venni fogom.