Pódium spray avagy Posion parfüm?

Sziasztok!Valamikor (80-as évek ) nagy kedvencem volt a Pódium spray,azóta sem gyártják.Valhol itt a fórumon olvastam hogy van hozzá hasonló Dior Poisn parfüm.Nos nekem csak utánzatra telne,ha tudnám melyik hasonlít nagyon a Pódium sprayre.Találtam oldalt ahol vannak ilyen utánzatok, de Poisonbó három-négy féle.Melyik az ami nagyon hasonlít?Tudnátok segíteni?Köszönettel Judit

Habár a Pódiumhoz nem volt szerencsém, és ezen az oldalon egyik parfümöt sem ismerem, azért megosztom amit tudok: nekem van egy Poison kopim, a Creation Lamis Fatal Snake Classic - zöld doboz, fekete üveg. (Elég fura, cseppet “olcsó”, de mondjuk, hogy az eredeti recepthez jobban hasonlít, mint az újhoz, már amennyire az illatemlékeimben bízhatok.) Ezt speciel már megszüntette a gyártó, de tudtommal csak új csomagolást és nevet kapott, ami talán Magic* Potion, vagy valami hasonló, erre nem emlékszem pontosan. A lényeg, hogy a doboza maradt zöld. (A piros az egy másik flanker másolata). Remélem valamit segít.

Szerk*: nem magic potion, Spell Potion a neve! De hogy hol láttam, arra már nem emlékszem sajnos. Igyekszem előkaparni a feledés homályából :smiley:

2 Likes

Köszönöm szépen! <3

1 Like