Piactér kérdések

Itt felteheted minden piactérrel kapcsolatos kérdésedet :slight_smile:

Ha egy eladó már régóta nem jelentkezik az oldalon pedig többen kérdeznek az árult termékről azt jelentsem?
Nem kellemes meglátni a kiszemelt termék alatt, hogy van húsz komment és senkinek nem válaszol az eladó.

Kedves BlackXentric!
Persze, jelentheted, bár azt tudni kell, hogy alapvetően nem házirendellenes nem válaszolni a kérdésekre! De valóban érthetetlen, hogy ha az eladó feltette, vajon miért nem követi… :frowning:
Egy év után egyébként törlődnek ezek a tételek az oldalról.
Üdv, Fórummodi

1 Like

Rendben, köszönöm a gyors választ.

Kedves Fòrummodi! Következő kèrdésem lenne: a piactèr ugye úgy működik újabban, hogy az egy évnél régebbi hirdetések törlésre kerülnek a lejárati idő miatt. De, ha jelentek egy szemhèjfestèk palettát, ami 5 évnél régebbi gyàrtàs, mert limitált kiadàs, nem volt utángyàrtàs, akkor ez a hirdetès nem kerül törlésre. Nem értem a logikusságot. Egy 5 éves paletta, különösen szemre bàrkinél komolyabb bakteriàlis, allergiàs reakciòt válthat ki… Amikor felhívom az eladòk figyelnét erre, és, hogy ne àruljàk " ùjként" az 5 éves cuccot, akkor pedig szép szavakba csomagolt fenyegetést is kapok tœlük - meg lehet nèzni- Urban decay Gwen Stefanie Paletta. Őszintén , még én kérjek elnézést, hogy a lejárt cucc àrulàsàèrt szòlni mertem? Ùjra jelentettem, szàmomra ez felháborìtò ès arcàtlan.

Kedves Isabelle!
Az egy éves törlés azért született, mert már végtelen számú elavult hirdetés kezdett felgyűlni a piactéren. Valahol meg kellett húzni a határokat és a legtöbb kozmetikum lejáratát figyelembe véve az egy év tűnt logikusnak. A bejelentéseket egyébként ki szoktuk vizsgálni és pl. arckrémeknél, naptejeknél le szoktuk szedni, ha valami egyértelműen lejárt, viszont a limitált, különlegesebb szemhéjpaletták, parfümök esetében valamivel megengedőbbek vagyunk, mert nagyon sokan gyűjtik az ilyesmit. A hirdetéshez mindenesetre odaírtuk, hogy sosem használt, az új helyett :slight_smile: Reméljük, így egyértelművé válik és senkit nem fog megtéveszteni!
Tényleg nem kell elnézést kérned, sőt köszönjük a bejelentésedet!
Szép napot, további kellemes nyarat kívánunk! :sunglasses:
Üdv, Krémmánia

1 Like

Köszönöm a gyors vàlaszt !:rose: