Pattanàs problèmàk

Sziasztok!Tapasztalotak gyűtenèk!Olyan problèmàm lenne hogy pattanások vannak a nyakamon mindkèt oldalt!Javasoltàk a góc kutatàst ès vèlemènyek szerint pajzsmirigy problèma is okozhatja! Csináltattam labort es a pajzsmirigy hormonjaim tökèletesek!Akkor ezt azt jelenti h menjek tovàbb mert a pajzsmirigyem nem okozhatja?!Köszi elore is a segitsèget!

1 Like

Nos nem vagyok szakértő, de saját tapasztalatot leírhatok, hátha segít.
Amikor nekem ilyesmi volt a nyakamon, illetve az állkapcsom alatt és annak vonalában, akkor hormonális probléma okozta. 40 után kezdődött és kb. másfél évet kínlódtam vele. Kívülről nem segített semmi, kenhettem rá bármit és “elintézni” sem lehetett ezeket. Fájó, piros, gyulladt göbök voltak, mélyen. Látszólag a menstruációm rendszeres és problémamentes volt, de valószínűleg már csökkenni kezdett az ösztrogén mennyiség.
Ami végül sokat segített, az egy gyógynövény keverék: Bálint Cseppek Vénusz cseppje. Szerk.: 21 napon át szedni kell, aztán 7 nap szünet, ezt ismételve pár hónapon át, aztán pihentetni, majd újra lehet, ha nem volt elegendő.

TSH vagy T3, T4 ATPO is néztek ?

Nekem tejtermékek mellőzése óta sokkal job a helyzet. Néha előfordulnak még,de ritkán. Nőgyógy,bőrgyógy,fogászat és f.o.g negatív. 42 múltam.
Zindaclyn kenőcs csudajó.

Nekem a változo kor sajnos előhozta a pattanásokat is a bőrőm változása miatt.Én amit az unokám is használ na azt vetettem be én is…a dr,fukuj citromos maszkot.Egy héten kétszer használom.Szuper megvagyok elégedve vele.