Olcsó, de jó fényvédők

Remélem jövőre még megmarad ez a termék, mert én is kiszeretném majd próbálni:). Használd egészséggel.

1 Likes

Felkentük. Meglepően jól terül, és könnyű kenni. Kellemes kókusz illata van, nem tolakodó. Kissé fehérre meszelt kinézete lett a gyerkőcnek, de esetében ez nem gond. Szerintem nyaralásra is oké lesz, persze estére kiderül, grillcsirke lesz-e belőle…

1 Likes

jut eszembe… a harmadik összetevője e-vitamin származék, aminek elvileg van fotoprotektív hatása. az nem segíthet?

Bocs @random, elvesztettem a fonalat, a sok felsororolt fenyvedok kozul melyikre hivatkozol? Amúgy a “komoly” fenyvedelem szempontjabol az E-vitamin, mint fenyvedo, irreverans, az o fő feladata: megkotni a sugarzas altal keletkezett szabadgyokoket, mint antioxidans (ebben a szerepeben igazi :+1::v:), es ugyanebben a funkciojaban vedi a fenyvedoben lévo bizonyos, oxidaciora/elbomlasra hajlamos osszetevoket.

1 Likes

@Natulcien, az Innisfree - The Minimum Baby Sun Cream Spf40/pa az e-bay-on beszerzheto.

https://www.ebay.com/p/Innisfree-The-Minimum-Baby-Sun-Cream-Spf40-pa/8006156687

1 Likes

Ma én panaszkodom, … tegnap egesz napos varosi (kinti) programom volt (ide is megjott az igazi nyari kanikulla); reggel nagy remenyekkel kentem az arcomra (a 3 kozul :upside_down_face:) az egyik uj szerzemenyem, amihez nagy remenyeket fuztem: IT CC cream spf 50.
Már a még relativen hűs furdoszobaban sem volt hajlando “mattosra” (de legalabb nem csillogora) szaradni :confused:. Ha nem lett volna velem az evek ota tarto “örök szerelmem”: Sephora Mineral Foundation Compact (regi verzioja, amibol 2 színt is megvettem):+1::ok_hand:, lefolyt volna rolam minden.
Ezek utan nem tudom, tegyek-e még egy (utolso) kiserletet az IT CC+ Cream Oil-Free Matte with SPF 40-nel??
@Kokapu, te mint IT-szakertő :grin:, mit ajanlasz? A döntés(em) felelősségét rád háritom​:grin:.

1 Likes

A normál IT CC valóban nem lesz matt. Mondjuk rajtam nem is fényes egyáltalán, inkább olyan bőrfényűnek mondanám. Keverni szoktam az Illuminatingot és a normált, és így lesz egy kellemes fénye (nekem az illuminating sok).
A matt az rajtam full matt. Nem az a poros matt, de nem fénylik egyáltalán sehol, és ezt nagyon sokáig tartja is. Viszont, ha rajtad csillogott a normál, hát akkor nem tudom…

A héten csak a Magister BB-t használtam, de ez nem fed semmit, inkább csak picit kiegyenlíti a bőröm. De hát reggel már a fényvédőt mire felvittem, leizzadtam a fürdőszobában (nálunk inkább ott volt most meleg, mert a férjem klímázik). :smiley:

Hétvégén volt rajtam vasárnap a matt IT CC, izzadtam, mint a ló, az esti program előtt kicsit papírzsepivel leitattam az izzadságot, újra púdereztem, és mehettem koncertre, nem kellett lemosni a cuccost.
De előző nap a normál+illuminating is bírta jól, csak fényesebb volt.

Egyébként azt megkérdezhetem, hogy hol van az az itt? Lehet, hogy írtad már, merre laksz, de nekem most csak annyi “van meg”, hogy külföldön. :slight_smile:

Igazad van @Kokapu :upside_down_face:, az én “itt”-em Italia.

3 Likes

Jaj, de jó! Nem voltam még olyan sokszor Olaszországban, 4-5 alkalommal, de szeretem nagyon, hangulatos ország. :slight_smile:

Én is nagyon szeretek itt élni, immár kozel 40 éve :wink:.

3 Likes

Köszi, de sajna kifogyott. Régen én is onnan rendeltem,de majd figyelem, hátha lesz újra.

Jól hangzik ez a biobaza ugye? Tudnál egy pontos linket adni hozzá, kérlek?

1 Likes

DM link

és

KM link

1 Likes

Köszi, be is tettem kívánságlistába, felkerült a kipróbálandó sorba:D.

1 Likes

Demonstráció :grin: , ha netan valakit erdekel
Az óraszijtól kezdve:

1. IT CC Cream spf 50 - color light (nekem kisse sotet);
  2. Bioderma Nude Touch spf 50 - color natural (nekem sarga, de nagyon halvany attetszo rozsaszinre szarad);
  3. Australian Gold Botanical mineral lotion spf 50 - szinezett (beige, gyorsan es szép mattra szárad);
  4. Erborian BB spf 25 - vilagos, claire szin,
    nagyon kedvelem, evek óta újra veszem;
  5. EL DW alapozo 1N2 ecru vagy a 2N1 a téli szinem.

1000 bocs, de az uj telefonommal ahelyett, hogy javulnek, egyre benabb :sleeping: vagyok, nem tudok fotot csatolni :upside_down_face:, de a bejegyzest

20190612_182403

5 Likes

Én is imádom Olaszországot és most irigykedem, hogy te ott élsz.

1 Likes

Teljesen el vagyok keseredve :roll_eyes:, lehetseges “elbutulni” egyik naprol a masikra :sleeping:? Eddig mindig tudtam linkelni es fotot is beilleszteni, de ezzel miert nem sikerul??:thinking:

Egyébként a gyermek változatlan színnel jött haza, miközben az egyik kis osztálytársa leégett :frowning: szóval a nap érte őket, de működött a naptej.

2 Likes

Naa, ez szuper hír. Ma megjöttek nekem is a naptejek, de folyamatosan jegyzetelem mit kell még kipróbálni ha nem válik be valamelyik. A Wooden spoonban most nagyon bízok, de mindjárt megnézem melyik olcsóbb. Na meg is néztem, a tiéd jóval olcsóbb, basszus. Azért nagyon nem mindegy. Főleg több gyerek mellett.

1 Likes

Egyébként eszembe jutott valami.
Ha egyszerre használunk fizikai és kémiai fényvédőt is, akkor hogyan célszerű felvinni? Vagy mindegy a sorrend?

Csak mert most használom a BeOnMe fizikait, kb. csak a pirosító helyére, ott vannak ugyanis a pigmentfoltjaim, és a Paula’s Choice sötétkék Resist fényvédős hidratálót, azt teljes arcra.
Most úgy szoktam, hogy előbb a fizikait teszem fel, aztán a kémiait.

1 Likes