Jááj, ezzel eszembe jutott, amikor ezer éve nyáron mindenki lambadázni tanult.
Volt lambada szoknya és szandál is, neon színekben
A szandált most is simán hordanám a 3 db gumi pánttal, lapos talppal kényelmes volt.
Milka lila alapon fehér, apró pöttyös lambada szoknyám volt, vastag fehér gumiövvel és ugyanilyen galléros pólóval Kétévesen lambadaversenyt nyertem a Balcsin
természetesen az elmaradhatatlan Skála Kópé papucsomban
Hmm, de kis fiatal vagy!
Én emlékszem, hogy a tánciskolában (8. osztályban volt - ilyenbe is jártam :D) tanulták önszorgalomból, mert a tánctanár ezt nem tanította, hiszen nem tartozott a standard táncok közé.
Hogy a még fiatalabbak is tudják, hogy miről van szó (te jó ég, mekkora sláger volt ez):
Én ha jól emlékszem elsős vagy másodikos voltam, egy kislány járt versenytáncra és babazsúrokon ő tanította nekünk ,na meg videokazin néztük végtelenítve a klipet a szülők nagy örömére.
@anon21269124 ölni tudtam volna egy olyan lila szoknyáért. Nekem neonsárga volt 2 sor fodorral, de volt egy kislány akinek pink és 5 soros volt a szoknyácskája ő volt a legmenőbb.
Szandim pink volt és talán egy zöld is , fekete talppal és sima 2 ujjnyi széles gumicsíkokból volt a felső része 2 a lábfejen 1 a bokán futott körbe.
Annyira már nem sajnos 37 vagyok
bár az tény, hogy élőben rendszeresen megkapom, hogy ne kamuzzak, biztos sokkal fiatalabb
Istenem, imádom ezt a számot de amúgy mindig mondom, hogy én csúsztam egy generációt
ha '75 körül születek (±2 év), a '90-es években irgalmatlan nagy diszkópatkány lettem volna
@Luiselotte köszi sokan irigyelték azt a szoknyácskát
Én '75-ös vagyok. Mondjuk engem sem sokan néznek 47 évesnek, a múltkor a barátomat, aki csak 3 évvel idősebb nálam, megkérdezték, hogy nem túl fiatal-e hozzá az a kislány (ez volnék én ).
Akik régen nem ismertek, mindig csodálkoznak, amikor mesélem, hogy lánykoromban minden héten diszkóban voltam, néha nyáron kétszer is (akkor az egyik hotelben szerdán is volt). Főleg, hogy a városunkban olyan híres diszkó volt, hogy még 100 km-ről is jártak oda diszkóba.
Hjaj, a régi szép idők!
Nagybátyám '74-es Mondanom sem kell, hogy úgy nőttem fel, hogy 2 mélynyomóból üvöltött a Soft Cell féle Tainted Love, a Patty LaBelle féle Stir it up és Paula Abdul Straight Up-ja
Szóval átérzem egyfelől jó lett volna akkor tizen-huszonévesnek lenni, másfelől meg éppen most éppen elégedett vagyok a korommal
74- es jelen igen diszkópatkány voltam én is
Hétvégi termés eddig:
Lányok olvasta valaki Michael Kordától a Gloria c. kétkötetes életrajzi írást?
Kamaszkorom egyik kedvence volt, ha 15x nem olvastam akkor egyszer sem, nagyon szeretem ezt a Hollywoodi aranykort, és azóta piszkálta a fantáziámat, hogy vajon igaz lehet a könyv? Kiről szólhat?
Mígnem egy hónapja, nyilván régi sztárokról olvasgattam a neten és szembejött egy név és egy fénykép, aztán rákerestem az életére, még a nevek is stimmeltek, 20 éves rejtélyről lebbent fel a fátyol számomra.
Aki szereti a kalandokat, a régi filmeket és Hollywoodot annak nagyon ajánlom.
Nyaralásra meg fogom venni azt a könyvét amit Marilynről és a Kennedy klánról írt.
Kész vagyok a webshoptól. Miért nem tudtam én erről? Köszi.
A Líra könyvkiadó raktárvásárt tart a X. kerületben vasárnapig. Vannak útikönyvek 100 ft-ért, a legtöbb irodalmi, ismeretterjesztő könyv 500-1000 Ft között. Népszerűbb, szépséghibás darabok 2-3000 ft-ért.
Meglehetősen specifikus témában szeretnék egy kis segítséget kérni: nagyon keresek Az arany ember című regényből egy szép állapotú 1896-os, Révai kiadós pédányt, esetleg díszkiadást (bőrkötés vagy ilyesmi ). Ajándékba lenne, antikváriumokban is meg szoktam fordulni, viszont nem nagyon tudom, hogy ennyire antikvár/ ritka példányt merre érdemes keresni, ha érdemes egyáltalán. Előre is köszönöm, ha valaki tud tippet adni!
Szia, szerintem ilyen régi darabot is érdemes keresni. Bár egy ilyet azt hiszem külön megbízàssal kerestetni szoktak. Érdeklődj az antikváriumoktól hogy mi ennek a menete, biztosan segítenek.
Köszönöm, erről még nem hallottam, mindenképp utánakérdezek!
Hétvégén vár a Csontváry kiállítás, tárlatvezetéssel
Naaaagyon várom már, még előtte azért utánaolvasok, hogy tudjam is mit látok, nagyon rég volt mikor tanultam róla.
Sóhaj és irigy