En is gratulalok, @Alsace! Ugyes vagy!
Nagyon szépen köszönöm
Ezt érdemes lesz nézegetni ma, narancs vagy piros jelzésnél lehet pakolni védett helyre. Remélem, nem lesz rá szükség.
Eddig csendesen elvoltam, de most már, hogy majdnem egy hónapja ott vagyok, gondoltam elmesélem, hogy új munkahelyre mentem Viszonylag gyorsan sikerült váltani, és annyira nem is estem messze a kaptafától
de érdekesebb, komolyabb és még felelősségteljesebb munkaköröm lett
ami plusz jó hír, hogy egy tündéri kolleginát fogtam ki, akivel együtt kezdtünk és nagyon jól tudunk együttműködni
Napi cuki!
Édes kis csöpp
Szép a sminket is
Ő fogott magának új “szolgálót” vagy csak “kölcsön babázás” volt?
Kisvirsli
A smink, mint mindig csodaszép
Köszönöm szépen! A kis szépség elrabolta a szívemet!
Csak kölcsön babázáa volt sajnos Egész nap babusgattam.
Köszi szépen!
Cukorfalat
Nemreg Budapesten toltottem egy hosszu hetveget. Volt benne sok gyaloglas, bameszkodas, jobbnal jobb kavek es szebbnel szebb helyek. Ezuttal kihagytam a kotelezo turista latvanyossagokat, egyszeruen csak mentem, amerre szimpatikusnak tunt a latvany. Nagyon jo volt!
Kepeket nem teszek fel, mert sok ujat nem tudnek veluk mutatni.
Egyetlen egy helyet emelnek ki, ez volt a 4 nap legszebbje: a 26°.
A hetfoi napom remote munkaval telt es mindenkepp egy esztetikus, kellemes kornyezetet akartam hozza. Meg is lett!
Nagyon sokszor elsetaltam mar elotte az elmult evekben, sohasem tunt fel, mi mellett megyek el. Egyszeruen gyonyoru.
Jaj, de szép!
Gyönyörű, azt hiszem megadtad a löketet, hogy végre elmenjek ide.
Ez micsoda, és hol van? Nagyon jó helynek tűnik!
Köszi. Ehhez hasonló tippekkel még nyugodtan jöhetsz bármikor!
Előfordult már veletek, hogy meg voltatok győződve róla, hogy már nincs az otthoni hörcsög-raktárotokban egyik kedvenc arcápolási cuccotok, aztán mikor feltúrtátok a 3 helyen tárolt készletet, hogy végre csak egy helyre pakoljatok, előkerült egy 50 ml-es finomság?
Hát én most így jártam és nagggyon örülök
Hajbalzsammal szokott nálam előfordulni. Mivel ugye mindig hamarabb elfogy, mint a sampon, ezért veszem és csak félre rakom valahova, amíg a fürdőben lévő nem fogy el. Így random helyekről szokott előkerülni.
Kozmetikummal neeem, de valaki bejár hozzám és random hajakat pakol be abba fiókba ahol a rövidebb ilyen-olyan hajakat szoktam tartani.Pár hete is kotorásztam ott valamit és találtam egy tincsekben álló leszedett régebbi hajat, olyan szép copfot csináltam belőle, hogy ihaj. Ha jövő nyárig ha nem viszi el aki odatette akkor majd felrakatom, nem baj, hogy kicsit rövidebb, strandon áztatni tökéletes lesz.
Naaaaagy öröm volt
Ugyanitt Díva Mami korábban emlegetett, selyem sálja azóta sem lett meg, időnként kapok egy kis agyvérzést ha eszembe jut, nemsokára szedem elő az őszi rucikat, akkor majd megint áttúrom a gardobeot, hátha meglesz
Úúú, de jó az is, megőrülnék balzsam vagy pakolás nélkül hajmosás után.