Off topic: Csak a pozitív!

Hétfőn délben lesz a forgalmi vizsgám és nagyon félek… :roll_eyes: :roll_eyes:
Az utolsó órák siralmasak voltak… Pedig előtte jól ment.

6 Likes

Gratulálok! :heart:

1 Likes

Szurkolunk, minden oké lesz :+1:
Majd számolj be hogy ment :ear:

3 Likes

Köszönjük szépen mindenkinek a jókívánságokat! :blush:

5 Likes

Akkor a vizsgán is jól fog! :wink: Az utolsó néhány órán nekem is rosszabbul ment, mert már csak a közelgő vizsgára tudtam gondolni az aznapi vezetésem helyett, de aztán csak meglett. :smiley: sok sikert!

Minden héten meg szoktam az Instagram oldalamon osztani, amikor befejezem a heti tornát, egy ilyen képpel:
IMG_20210822_073606

Ez az alkalmazásnak egy funkciója, ezzel is ösztönöz, hogy megcsináljam minden héten.
A tegnap esti megosztásom pedig a Fitify egyik fejlesztője, társtulajdonosa is kedvelte.

Tudom, hogy ez semmit sem jelent, de azért milyen menő már… :see_no_evil::grin::see_no_evil:

24 Likes

Holnaptól elkezdek dolgozni! :)). Már azért várom :)).

8 Likes

Minden napra egy edzés? Persze, hogy iszonyatosan menő vagy! :smiley:

1 Likes

Nem, csak heti 5. Néha kell pihenni is. Meg hát nincs minden nap legalább egy órám rá. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Gratulálok, sok sikert és egy kalappal az első naphoz, biztosan ügyes leszel! :heart: :clap:

1 Likes

Az elmúlt napokat Korfun töltöttem, hálás vagyok, hogy egy újabb csodahelyre jutottam el :heart:
IMG_20210827_114049
IMG_20210825_095711
IMG_20210826_131027

23 Likes

Az egyik legszebb hely ezen a bolygón :heart: Ha tehetném odaköltöznék.

2 Likes

Már jó ideje nem írtam sehova, de most annyira örülök, hogy ezt meg kell osztanom veletek :slight_smile:
Hétfőn műtöttek, mióta kiderült hogy műteni kell (kb két hónapja), azóta rettegtem tőle, de végre túl vagyok rajta, ma már kétszer is sikerült elbotorkálnom a büfébe kávézni, holnap megszabadítanak a csövektől, hétvégén pedig elvileg mehetek is haza :smiley:

21 Likes

Jobbulást! Gyógyulj gyorsan! :slight_smile:

1 Likes

Gyors felépülést kívánok! :slightly_smiling_face:

1 Likes

Kedves Aalexaa!
Mielőbbi jobbulást, gyógyulást! :heart_eyes:

1 Likes

Köszönöm szépen mindegyikőtöknek :blush:

Jobbulást kívánok Neked! :slight_smile: :four_leaf_clover:

1 Likes

Jó, hogy visszatértél! Gyógyulj problémamentesen! :heavy_heart_exclamation:

1 Likes

Újabb Hugós hétvége, ami különösen jót tesz a lelkemnek úgy, hogy a héten kiütött a harmadik oltás és eléggé rosszul voltam.
IMG_20211001_103201

20 Likes