Hétfőn délben lesz a forgalmi vizsgám és nagyon félek…
Az utolsó órák siralmasak voltak… Pedig előtte jól ment.
Gratulálok!
Szurkolunk, minden oké lesz
Majd számolj be hogy ment
Köszönjük szépen mindenkinek a jókívánságokat!
Akkor a vizsgán is jól fog! Az utolsó néhány órán nekem is rosszabbul ment, mert már csak a közelgő vizsgára tudtam gondolni az aznapi vezetésem helyett, de aztán csak meglett. sok sikert!
Minden héten meg szoktam az Instagram oldalamon osztani, amikor befejezem a heti tornát, egy ilyen képpel:
Ez az alkalmazásnak egy funkciója, ezzel is ösztönöz, hogy megcsináljam minden héten.
A tegnap esti megosztásom pedig a Fitify egyik fejlesztője, társtulajdonosa is kedvelte.
Tudom, hogy ez semmit sem jelent, de azért milyen menő már…
Holnaptól elkezdek dolgozni! :)). Már azért várom :)).
Minden napra egy edzés? Persze, hogy iszonyatosan menő vagy!
Nem, csak heti 5. Néha kell pihenni is. Meg hát nincs minden nap legalább egy órám rá.
Gratulálok, sok sikert és egy kalappal az első naphoz, biztosan ügyes leszel!
Az elmúlt napokat Korfun töltöttem, hálás vagyok, hogy egy újabb csodahelyre jutottam el
Az egyik legszebb hely ezen a bolygón Ha tehetném odaköltöznék.
Már jó ideje nem írtam sehova, de most annyira örülök, hogy ezt meg kell osztanom veletek
Hétfőn műtöttek, mióta kiderült hogy műteni kell (kb két hónapja), azóta rettegtem tőle, de végre túl vagyok rajta, ma már kétszer is sikerült elbotorkálnom a büfébe kávézni, holnap megszabadítanak a csövektől, hétvégén pedig elvileg mehetek is haza
Jobbulást! Gyógyulj gyorsan!
Gyors felépülést kívánok!
Kedves Aalexaa!
Mielőbbi jobbulást, gyógyulást!
Köszönöm szépen mindegyikőtöknek
Jobbulást kívánok Neked!
Jó, hogy visszatértél! Gyógyulj problémamentesen!
Újabb Hugós hétvége, ami különösen jót tesz a lelkemnek úgy, hogy a héten kiütött a harmadik oltás és eléggé rosszul voltam.